Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Aránylag új vagyok a témában...
Szeretnék beszerezni egy gumilövedékes fegyvert. Honnan érdemes és milyen modellt ajánlanátok? Láttam a topicban, hogy valaki Alfát használ, de annak nagyon sokallom az árát.
Láttam azt is, hogy 75-ös gumival eléggé masszívak ezek, viszont ez nem veszélyes a fegyvert használó személyre? Valahol olvastam, hogy valakinek szétrobbant a kezében a dob, mert nem megfelelő gumit használt...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz pendre54 #2427 üzenetére
Szia!
Köszi a részletes választ. Megkérdeztem, jelenleg 54.990 Ft a revenge 14M. Az alfából kapni most is 86.000 forintért, de csak a feketét. Eléggé jelentős a különbség árban, tehát valószínűleg a Revenge lesz a befutó. Az egyetlen problémám a revenge -el kapcsolatban az, hogy sokak szerint rettentő gagyi, hamar szétmegy, stb... Olvastam nem egy fórum bejegyzést, hogy alig több, mint 100 lövés után elromlott rajta valami. Tényleg ennyire vacak az Alfához képest?
A másik, hogy mennyire érdemes - az árán felül - a 100J miatt húzni a Revenge irányába? Az Alfa 55-65j torkolati erővel bír a gyártói adatok szerint, míg a Revenge 100. Kérdés, hogy birtokvédelem esetén ez mire elég? Érdemes-e emiatt az erősebb, bár gyengébb minőségű fegyvert venni?
Egyébként kapni 75-ös gumit a Keserű mintaboltban? Ezt csak így kell kérni, hogy "kérek szépen 75-ös gumit"?
(Bocsánat, tudom, sok a kérdés... )
-
törölt tag
válasz lomposfarkas #2431 üzenetére
Ez nem valami jó hír... Így nehéz lesz dönteni.
Más: a linkelt weboldalon nem találtam 75-ös gumit...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként ki, hol tart az Alfájával? Mennyit lőttetek vele eddig, mennyit bírnak ezek? Úgy néz ki, hogy szerdán nekem is meglesz, RUAG riasztóval fogom használni.
Tölteni mivel szoktátok? -
törölt tag
válasz #74353664 #2454 üzenetére
Holnapig leadom a rendelést. Ha már rendelek, akkor rákérdezek erre is: érdemes ilyen, vagy hasonló tisztító szettet venni? Vagy ezekhez a gumis fegyverekhez nem kell ilyesmi? Védőszemüvegnek gyakorláshoz van értelme?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterDeeJay #2457 üzenetére
MasterDeeJay, N€T0X|N:
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.