- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
-
emiki6
veterán
-
brownus
veterán
-
westcoastog
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
Rabbitf_24
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
Edzek rendesen, heti 3x2 órás edzés, itthon is van bordásfal, meg lehet eljárok majd súlyzózni, emellett sokat biciklizek, edzés megvan, de még lehet rajta keményíteni. Célom az egészség, szép izomzat, meg sikerélmények a street workoutban, az ilyen neves sw-s arcok akiket linkeltem például, angyon jó példaképek és motivációk, de hogy ne menjek messzire, szarka ákos. ő is példaképem lett, erős, és tökéletesen izmos, szóval ilyen optikát szeretnék amit ezzel elérhetek, nekem nem kell 63-as kar meg focipálya méretű hát. Tehát remélem érted a célom, saját súllyal is lehet jól kinézni.

Genetika is kell azért ilyen izomzathoz. (Nekem szerencsére van, így ha beleadok mindent, idővel elérhetek egy nagyon jó izomzatot)
-
westcoastog
veterán
Értem én, de akkor nem kell ennyire fosnom tőle?

Tehát szeretnék én is izmot építeni, persze csak ilyen lazar novovic - dennis minin szintre szeretnék egyszer eljutni, ami nem kétajtós testépítő szint. -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
Rabbitf_24
addikt
Olyan lelkiismeret furdalásom lenne, ha 1 falatot is ennék abból, ami nincs a listán... A lelkem is edzés alatt van sajnos.. Majd ha 90 alatt leszek, akkor lehet, hogy egy kicsit lazítok a szabályokon, de az még 16 kg kb....
westcoastog: már meg is van. Köszönöm. Szeretek újdonságokat olvasgatni és beépíteni. Remélem ebből is be tudok valamit újítani.

-
westcoastog
veterán
Hát van amikor nem tudom türtőztetni magam a csoki után, és ez meg is nyilvánul, olyankor majd megakarok pusztulni ha nem jutok édességhez.

Van amikor éjjel felébredek és ha van csokim nyúlok érte, kómásan félálomban betolok fél-1 táblát, megiszok rá fél liter vizet és alszok tovább.
Ilyen mondjuk már régen volt. Tehát így elégedettséget okozhatok magamnak. -
westcoastog
veterán
-
Rabbitf_24
addikt
amióta elkezdtem diétázni és edzeni, még 1x sem szegtem meg a szabályokat. (70 napja). A "kivétel erősíti a szabályt " nálam értelmetlen frázis. Meg hát ott vannak a bűntetések arra az esetre, ha megcsapna valami illat és bebűnöznék, akkor tudom hogy aznap dupla adagot kell tolnom az edzésből. Így már nem is annyira csábító az az illat.

westcoastog: Köszönöm!
-
westcoastog
veterán
Fehér liszt kukázva, anyum azt is teljes kiőrlésűt meg nem tudom még mifélét használ, fehér rizs úgy szintén kuka, bár sajnos a pár nappal ezelőtti csirkecombhoz azt kellett ennem mert nem volt itthon barna rizs.
Reggeli kávé helyett valami energizáló koktélt kéne szürcsölgetnem. Mondjuk ha megtudnám oldani a mindennapi sok-féle gyümölcsöt, lehetne jó kis eper-banán meg mindenféle turmixokat csinálni reggelre például. Ha meg elkezdek melózni akkor beiktatom a fehérjét is, jóval előbb linkeltem melyiket akarom majd használni.
Bár ne legyen off, végül is ide vág a téma.#egészség
(#1570) Rabbitf_24
sec és töltöm is. -
westcoastog
veterán
Nem baj ha tilt, már így is jó úton haladok mindenféle szir-szar mellőzésével, édességeket nem eszek(nagy ritkán 1-2 tábla csoki), cukros, szénsavas üdítőket megint csak nem iszok, vagy ha iszok is nagyon ritkán, barna és teljes kiőrlésű kenyeret eszek, odafigyelünk arra mit főzünk itthon stb, már a reggeli 3in1 kávékról is lekell szoknom, semmi értelme, csak a megszokás hogy iszogatom közben olvasok neten..

-
Integra
titán
itt van a snatch vo2 max lényege. igaz ez nem fegyences edzés, de a lényeg nagyon jól érthető belőle.

-
westcoastog
veterán
Értem tehát lehet enni mást is nem csak zőccséggyümőcs kombót, csak meg kell válogatni, vágom.

Könyvet nem fogom szentírásként kezelni, lévén a fegyencedzést sem olvastam végig csak ötleteket és egy kis tudást vettem belőle, az edzésemet meg folyamatosan magamnak tapasztalom mit jó hogy jó.
Bár a meztelen harcost illő lenne elolvasni szerintem.(#1558) Oppenheimer
Olvasgattam de a sok tanulmánynál már keresztbe álltak a szemeim.
(#1559) Cris99
Ki kell próbálni.
Én 67 kiló voltam 1-1,5 éve kb, aztán le 63-ra, most pár napja 61-et mértem. (165 centimhez ez jó, bár majd ha izomból lesz több, lehet nehezebb leszek.
(Bár inkább az alkatot kell nézni mint a súlyt.)(#1562) tatabánya
Holnaptól indul.
Már csak ilyen before-after képeket kéne csinálnom, most kezdés elején, meg mondjuk 3-5 hónap múlva hogy hol tart. -
SkyS1gn
félisten
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
-
diamondface
tag
-
aram01
nagyúr
-
diamondface
tag
-
Apollo17hu
őstag
A személyeskedést köszi, de inkább tartogasd a "te kis világod" szereplőinek.
Szerinted hülyeséget beszélek, szerintem meg fordítva van.
Én azért indoklást is adok: szerintem egy bevallottan több éve aerob mozgást nem végző túlsúlyos embernél a futást - sétával/kerékpárral bevezetve - egy a testsúlyának/lábboltozatának megfelelő kialakítású cipőben kell kezdenie. Ahogy te is írtad, nulla technikája van, nincs hozzászokva az izomzata a futáshoz. Szerintem nem lehet fivefingers-szel indítani, jóval nagyobb a sérülés esélye, mintha a társadalom által felállított fals normák szerint cipőben kezdené...
-
aram01
nagyúr
-
Apollo17hu
őstag
-
Apollo17hu
őstag
-
aram01
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Ygg
senior tag
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
-
Physicist03
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
koshmar
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
dokee78
félisten
-
diamondface
tag
-
Physicist03
senior tag
-
westcoastog
veterán
-
diamondface
tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
_AnTi_
tag
Rengeteget csináltam én is, míg karatéztam (kb. 8 év), szerintem nem lett tőle semmi bajom, bár még csak 30 vagyok, nem tudhatom, hogy lesz-e még következménye. Láttam olyan mestereket, akik kb. ki tudtak volna nyírni egy laza böködéssel, olyan ujjaik voltak.
Egyébként oda kell figyelni, mikor/hogyan és milyen alapra csinálod. Véleményem szerint nem ezzel a gyakorlattal érdemes kezdeni az ujjak edzését, mert azért ez hirtelen elég nagy teher tud lenni (főleg, hogy vannak emberek, akik még fekvőtámaszt sem tudnak normálisan/stabilan nyomni és már kétujjas fekvővel próbálkoznak).
Ha már a fegyencnél tartunk (amit egyébként én is művelek), akkor simán el lehet kezdeni a falnál fekvőnél is, csak nem tenyérrel nyomod, hanem ötujjal és így tovább a tobbi sima fekvőtámaszos lépésen.
Fegyencek hajrá!

-
koxx
MODERÁTOR
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Kassadin
addikt
Érdekes, hogy amikor én leírtam, hogy a kettlebell bohócoknak való, mélyen fel voltál háborodva (teszem azt jogosan), hogy úgy alkotok véleményt, hogy nem is ismerem. Te gyúrtál több évig, vagy mire alapozod a véleményed? Biztos hallottad már azt, hogy mindenkinek mások a céljai, és ez más módszereket is "igényel".
-
BÁ Nutrition
addikt
1.: te csak ne akard bezáratni a topicomat

2.: ma pl 70 kilós egykezesekkel nyomtam döntött padon.. ha ez neked gyenge teljesítmény akkor
3.: szerintem 50-60 sőt idősebb korban is éppoly fontos a mozgás. én nagyon is szeretnék még akkor is edzeni
azért is néznek ki sokan úgy, és vannak olyan leromlott fizikai állapotban idős korban, mert évtizedek óta semmit nem mozognak rendszeresen.. (ez lehet nem pont neked szól, de így van)
4.: minden sportnak megvan a maga értelme. van amelyik kikapcsolódást segít, fejleszt. van ami erőszintet, van ami ügyességet, van ami izomméretet, van ami állóképességet. attól hogy neked valamelyik éppen tetszik még nem kell leszólni a másikat. persze vannak férfiasabb és kevésbé olyan sportok, de a lényeg hogy foglalkozol magaddal, és fejleszted magad. -
Woodslave
félisten
-
Márk01
tag
-
Woodslave
félisten
-
Kassadin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(legalábbis remélem)