- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
1.: te csak ne akard bezáratni a topicomat
2.: ma pl 70 kilós egykezesekkel nyomtam döntött padon.. ha ez neked gyenge teljesítmény akkor
3.: szerintem 50-60 sőt idősebb korban is éppoly fontos a mozgás. én nagyon is szeretnék még akkor is edzeniazért is néznek ki sokan úgy, és vannak olyan leromlott fizikai állapotban idős korban, mert évtizedek óta semmit nem mozognak rendszeresen.. (ez lehet nem pont neked szól, de így van)
4.: minden sportnak megvan a maga értelme. van amelyik kikapcsolódást segít, fejleszt. van ami erőszintet, van ami ügyességet, van ami izomméretet, van ami állóképességet. attól hogy neked valamelyik éppen tetszik még nem kell leszólni a másikat. persze vannak férfiasabb és kevésbé olyan sportok, de a lényeg hogy foglalkozol magaddal, és fejleszted magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest