Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz kolosanyi #9716 üzenetére

OFF:

Szeretem a leirasaidat, latszik hogy rengeteg energiat belefektettel, hogy utananezz mindennek. :R

ON:

A kitorest hatra meg nem probaltam, en van amikor a kozak guggolast kicserelem bolgarra, az valami hasonlo hatasu lehet. Legkozelebb ki fogom probalni a te verziodat is.

Nalam fenall egy olyan problema, hogy regen esz nelkul edzettem aminek eredmenyekeppen a bal oldalam "erosebb" mint a jobb, igy most mar minden gyakorlatot a gyengebbik oldalammal (jobb) kezdek es ehhez lovom be az ismetleszszamokat. Egy labas guggolasnal ez hatvanyozottan kijon, bal labbal szinte mar tokeletes a forma, jobb labbal vegrehajtva meg az egyensulyozas sem tokeletes... De szep lassan javulni fog, remelem.

A futas szerintem is nagyon hatekony, nekem is resze az edzeseimnek, imadok futni. Ra kellett gugliznom mi az a resztavos futas es iramjatek. :DDD En is eljutottam mar arra a pontra, hogy a heti haromszori monoton futas unalmas, igy van amikor beiktatok gyorsabb szakaszokat. Szoktam HIIT edzest is csinalni, valamint dombra sprintelek fel, utobbi a kedvencem. Van a kozelben egy jo nagy park, ott egy jo kis domb, egyik oldala olyan 25-30 fokos dolesszogu, aljatol a tetejeig kb 90m hosszu. Erre szoktam 10* felsprintelni, lefele kocogok. Elotte-utana 10 perc bemelegito, levezeto kocogas. Ezutan mindig durva izomlazam van a labamban, foleg a vadlimban, jobban megdolgoztat mint a vadliemelesek. Plusz fejleszti a tudokapacitast, allokepesseget, erositi a szivet, stb, stb. Ja es kurv@ra faj, 5. sprinttol mar minden egyes ujabb ismetlesert meg kell kuzdenem a sajat elmemmel, aki csak bombaz olyan hulye gondolatokkal, hogy hagyjam abba ezt az orultseget. De mikor vegig csinalom az nagyon jo erzes. Szoval megeri a szenvedes.

A tomegnoveles nalam sem cel, illetve csak olyan szinten, hogy aranyos maradjon a testem. Inkabb legyek fitt, nekem ez a legfontosabb.

Új hozzászólás Aktív témák