Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
kolosanyi #9716 üzenetére
OFF:
Szeretem a leirasaidat, latszik hogy rengeteg energiat belefektettel, hogy utananezz mindennek.
ON:
A kitorest hatra meg nem probaltam, en van amikor a kozak guggolast kicserelem bolgarra, az valami hasonlo hatasu lehet. Legkozelebb ki fogom probalni a te verziodat is.
Nalam fenall egy olyan problema, hogy regen esz nelkul edzettem aminek eredmenyekeppen a bal oldalam "erosebb" mint a jobb, igy most mar minden gyakorlatot a gyengebbik oldalammal (jobb) kezdek es ehhez lovom be az ismetleszszamokat. Egy labas guggolasnal ez hatvanyozottan kijon, bal labbal szinte mar tokeletes a forma, jobb labbal vegrehajtva meg az egyensulyozas sem tokeletes... De szep lassan javulni fog, remelem.
A futas szerintem is nagyon hatekony, nekem is resze az edzeseimnek, imadok futni. Ra kellett gugliznom mi az a resztavos futas es iramjatek.
En is eljutottam mar arra a pontra, hogy a heti haromszori monoton futas unalmas, igy van amikor beiktatok gyorsabb szakaszokat. Szoktam HIIT edzest is csinalni, valamint dombra sprintelek fel, utobbi a kedvencem. Van a kozelben egy jo nagy park, ott egy jo kis domb, egyik oldala olyan 25-30 fokos dolesszogu, aljatol a tetejeig kb 90m hosszu. Erre szoktam 10* felsprintelni, lefele kocogok. Elotte-utana 10 perc bemelegito, levezeto kocogas. Ezutan mindig durva izomlazam van a labamban, foleg a vadlimban, jobban megdolgoztat mint a vadliemelesek. Plusz fejleszti a tudokapacitast, allokepesseget, erositi a szivet, stb, stb. Ja es kurv@ra faj, 5. sprinttol mar minden egyes ujabb ismetlesert meg kell kuzdenem a sajat elmemmel, aki csak bombaz olyan hulye gondolatokkal, hogy hagyjam abba ezt az orultseget. De mikor vegig csinalom az nagyon jo erzes. Szoval megeri a szenvedes.
A tomegnoveles nalam sem cel, illetve csak olyan szinten, hogy aranyos maradjon a testem. Inkabb legyek fitt, nekem ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest