Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Az egylábas guggolással kapcsolatban korábban írtam néhány hsz.-t.
Röviden összefoglalva: ha a boka rotációja nem engedi és/vagy a túl hosszú combcsont miatt ereszkedéskor mögéd kerül a súlypontod, akkor bizony hátraesel. Ez genetikai adottság, a rotáción lehet valamelyest javítani.
Nekem "natúrban" úgy megy az egylábas, hogy elemelkedik a sarkam a talajtól (-> szabálytalan). Kipróbáltam súlyokkal is: egy 10 kg-os tárcsát nyújtott kezekkel magam elé tartva már nem dőlök hátra, de 2 db-nál többet nem tudok megcsinálni - érthető okokból.

A Margitszigeten szoktam egylábazni a szabadtéri edzőparknál, ahol van egy olyan fémállvány, amin derékmagasságban kétoldalt kapaszkodók vannak. Ezeket csak érintéssel fogom, pont annyira, hogy ne essek hátra. Így már mennek a 8-10 db-os sorozatok is teli talppal. (Hülyeség, hogy nem szabad teljesen leguggolni, az egésznek az a lényege, hogy minél hosszabb távon kelljen izommunkát kifejteni. Inkább a felemelkedésnél nem szabad teljesen kiegyenesíteni a lábakat, mert akkor már lényegében nincs rajtuk terhelés, tehát egy kicsit mindig legyenek rogyasztva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest