- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én meg csak annyit mondanék, hogy boxolói múltam miatt tisztában vagyok pár dologgal, mind a konditermes, mind a saját súlyos eddzést illetően.
Rengeteg emberrel beszélgettem, kezdőként próbáltam tanulni mindenkitől, aminek egy nagy rakás katyvasz lett az eredménye. De amit már kezdőként láttam: (ugye akkor fingom se volt semmiről) csomó nagy ember, hatalmas súlyokat emelget párszor, aztán tükör előtt pózólnak, meg isznak valamiket nagy dobozokból. Ez már akkor sem tetszett, pedig jó pár év telt el azóta.
Aztán teltek múltak az évek, (mégtöbbmindent láttam, tapasztaltam), egy ideig engem is vonzott ez a dolog,(mármint hogy konditerembe járok, meg milyen jó dolog) aztán hamar kiábrándultam. Akármilyen bemelegítés, kenőcs, szabályos gyakorlat hiába: a konditermes eddzés egy erőltetett eddzés az ín, ízület, izom, tok, és még stb... számára. Akkor ezt így még nem tudtam volna megfogalmazni, csak éreztem hogy mindig fáj valamim. De nem csak nekem, a teremben lévők 90% nak volt valami kínja. És nem magától, hanem pont hogy az eddzéstől.
(ahogy nekem is a sérülésemet ez okozta, de érdekes hogy amit most csinálok, attól nem fáj, se vállam, se a térdem. pedig nézek úgy ki, mint a két gyúrós haverom akik cuccot zabálnak egész nap és kondiba járnak...)Egyik eddzés sem felsőbbrendűbb a másiknál. Mind a két fajtának vannak előnyei, kinek mi felel meg a legjobban, és mi tetszik neki.
De a bizalmamat én egy olyan rendszerre bízom, ami nem az elmúlt 100 akárhány év divatja miatt alakult ki.És szeretném ha ide olyan emberek járnának beszélgetni, akik ezt csinálják, megosztani a tapasztalatokat, egymásnak segíteni, nem pedig leszólni azokat, akik nem kajálják (már) be a divatsallangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest