Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Milyen utemben szokas fejlodni?
Nagyjabol fel eve kezdtem el Godrosi konyve alapjan, akkor peldaul “fekvotamasz” csak allva, fal mellett sikerult.
Most tudok normal szabalyos fekvotamaszt tizes sorozatokban, illetve az alap dolgokat, mint lapocka kozelites felpercig logva, vagy tolodzkodon, majd 10 kozelites.
Felpercig stabil egyensulyi helyzet gyurun is megy, a vegefele kis remegessel.Viszont a nehezebbeket, mint konyokmerleg, vallallas nem sikerul, kb. az elso progresszioban vagyok veluk, es elkepzelni is nehez hogy egyszer menni fog

40 eves vagyok, 74kg es feherjet plusz kreatint fogyasztok, heti 2-3 (inkabb 3) edzest vegzek.
Fejlodes persze latszik, torzs izomzatom erosodott sokat, hatam vallam is.
Csak kivancsi vagyok szerintetek ez igy jo, vagy gyorsabban kellene fejlodnom de valamit nem jol csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive probléma
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest