- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller #1869 üzenetére
A Fedora kényes a szabad szoftverre és médiaformátumra, alapból nincs mp3. Például minden más disztronál az audacious-hoz az audacious-plugins-t elég telepíteni az mp3 lejátszáshoz. Fedoránál ezt kiszedték belőle és külön kell felrakni az audacious-plugins-freeworld-öt. A nem szabad médiaformátumokhoz a cuccokat az rpmfusionról lehet leszedni:[link] az RPMfusion nonfree repo-ból. Tegnap pakoltam fel a 12-höz, nem volt vele gond.
Mindenfajta média, codec, plugin, font telepítéshez, beállításokhoz Fedorához én ezt találtam a legjobb útmutatónak, már Fedora 12-re is elérhető, sajnos csak angolul: [link]. -
válasz
rokefeller #1869 üzenetére
Repobol tettem fel, ezert elmeletileg minden fuggoseget feltett a boinc.
Viszont ahogy az elozoleg linkelt kepen latszik, a 12-esben nincs totem-gstreamer plugin.
A masik thread-ben ezert hisztiztem, hogy nincs multimedia tamogatas alapbol, es a plusz repo felvetele utan se megy. Persze ez nem csak fedora alatt igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest