Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a Fedora 34 XFCE spint, mint korábban írtam. A leírtakon kívül újabb "problémába" ütköztem. Igaz a rendszer működését nem érinti de nekem fontos lenne.
A legtöbb program felvette és alkalmazza a XFCE ablakkezelő beállításait, míg néhány alkalmazás (pl. Mousepad, Képernyőképkészítő) tipikusan GNOME-os címsorral szerepelnek és az XFCE ablakkezelő beállításait nem követik (szín, betűméret, cím pozíciója stb.).
Erre egyszer valamikor találtam egy környezeti változós megoldást de most bárhogy keresem, nem találom. Ha ebben tud valaki segíteni azt megköszönöm.
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest