Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drsanya
    aktív tag

Ma reggel azt gondolnám így a Fedorás laptopom előtt ülgögélve, hogy ha deszktopnak használod és nem zavar az állandó frissítgetés, akkor inkább a Fedorára szavazok, mert a Gnome ezen van a legjobban összerakva. Ha szervernek, vagy zavar az állandó frissítgetés (és/vagy hajlamos vagy aggódni az ssd-d élettartama miatt), akkor Debian. Ha Redhat vizsgára készülsz, akkor Centos (Redhat/Centos kernelben nincs benne egy rakat driver mindenféle hibrid csipszetekhez, meg ilyenek, lehet velük szopni rendesen, de egy idő után belejön az ember). Ha KDE-t szeretnél, akkor még lehet mindig inkább openSUSE-t kéne, csak azt elég kevesen használnak felénk, így lehet többet kell magadnak szüttyögni (külföldiűl nem tudom mennyire vannak jó fórumok rája).

Tegnap este jött velem szembe egy írás (Google ajánlat, biztos nem követnek és figyelik mit keresek... :U ), hogy melyek a legjobb Red Hat alapú rendszerek.
    CentOS hardcore felhasználóknak való, pillanatra belenéztem a topikjába, olyan dolgokat láttam, még az EP képviselőink is belepirulnának, kösz nem inkább :DDD
    Na mondom akkor megnézem az Oracle Linuxot. Regisztráljak a letöltéshez. Akkor köszi, nem nézem meg...
    ClearOS-ről életemben nem hallottam még, egy pillantást majd vetek rá azért, bár gyanítom, hogy a Community ugyanúgy bétateszt, mint a Fedora a RHEL-nek. Ebből a listából egyedül a Fedorát láttam eddig élőben.

Új hozzászólás Aktív témák