Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovaax
    őstag

Így igaz, szépen össze lett foglalva. Nálam pl. pont a frissítések gyakorisága miatt esett erre a választásom egy hordozós virtuális gépnek, amin a feleségem tudja nyomni az ÁNYK-t, meg intézi a bankolást. Másra nem használom (még). Viszont az átállás 32-33-ra elcseszett valamit a Java-val, úgyhogy maradtam 32-n inkább. Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül.

A leghülyébb érv, amiért a Fedora-ra esett a választásom ezen feladatok ellátására pedig az, hogy állítólag Linus is ezt használja :DDD :))

"Paranoiás vagyok kicsit IT biztonság terén, úgyhogy én örülök hogy ilyen gyakran frissül."

Nem azért frissül gyakran, mert a Fedorások f@szább gyerekek és jobban ügyelnek a biztonságra, hanem mert újabbak a programok, és ezért tele vannak hibákkal. Szóval ha nagyobb biztonságra vágysz, akkor Debian stabil, vagy Centos (mindkettőben régebbi a kernel szerk: kernel is és a programok is). Én az itthoni "fő" gépemen Debian stabilt használok, most lett egy laptopom, arra viszont Fedorát raktam.

Új hozzászólás Aktív témák