Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvK
csendes tag
Hát, már megint gond van, sztem nálam az összes probléma előjön

Szóval, bootolásnál egyszerűen megáll. Szépen elkezdi bootolni, elindul a grafikus felület, aztán amikor oda jut, hogy a ''Helyi fájlrendszerkvóták engedélyezése'', akkor megáll, nem megy tovább. Sehol sincs failed, erre is kiírja, hogy OK, de mégsem történik semmi több, csak áll, és vár.
Nem tudom, hogy mi minden lett feltéve, vagy hogy mi okozza a gondot, mert a bátyám is használta a linuxot, és nem tudtam követni, hogy mit cisnált vele. Neten utánanéztem, de senkinek nem volt még ilyen gondja, angolul meg nem tudom, hogy mi a ''Helyi fájlrendszerkvóták engedélyezése'', így nemtom beírni Googleba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest