Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
hát, a 64 bit sajnos szivatós, ahogy olvastam. elvileg én nem tudok törött csomagokról, én yumex-szel szoktam a szoftvereket manage-elni, vagy az új csilli packagekittel
amennyire tudom a függőségként feltett szemét eltávolítására a manuális út van csak, ez elég gáz, de lehet hogy a yum pluginek között van már valami. elengedhetetlen parancs meg, nem tudom, annyi hogy nem sudo hanem su - , mert van root, és nem invoke akármi, hanem service neve start/restart/stop
a yum-nál meg install remove search, ha cache-ben akarod kerestetni akkor yum -C search
van pár okos plugin, mint a presto, ami update-eknél csak a deltát szedi le, nem az egész rpm-et, a versionlock meg a priority, azok is jók néha
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest