- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nekem még mindíg naív csodálkozásom van ehez a apt és redhat összesállításhoz, olyan megrögzültem hittem hogy redhat=rpm=yum
pedig a dag wieers híres repo bütykölő apt dolgait láttam én is, gondoltam biztos foglalkozik a gyerek debiannal is..
gyakorlatilag nálad ugyan azok a csomagok csak más csatornáról és apt-al (netán synaptic is??) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?
ennyi verzió egymásra frissítése, belegondolok hogy mintha 98-me-xp kört futnám windows-ba.. elég fantasztikusnak tünne..
én mondjuk élvezettel veszem bírtokba az új verziókat tiszta telepítéssel, még akkor is ha az utána plusz munkával jár amíg testre lesz szabva, bár sok config szépen kimenthető
lehet perverzió de az első bejelentkezés az ablakozóba és ott rögtön berendezkedni magamnak olyan mint a legózás kiskoromba
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest