Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nekem még mindíg naív csodálkozásom van ehez a apt és redhat összesállításhoz, olyan megrögzültem hittem hogy redhat=rpm=yum
pedig a dag wieers híres repo bütykölő apt dolgait láttam én is, gondoltam biztos foglalkozik a gyerek debiannal is..
gyakorlatilag nálad ugyan azok a csomagok csak más csatornáról és apt-al (netán synaptic is??
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?
ennyi verzió egymásra frissítése, belegondolok hogy mintha 98-me-xp kört futnám windows-ba.. elég fantasztikusnak tünne..
én mondjuk élvezettel veszem bírtokba az új verziókat tiszta telepítéssel, még akkor is ha az utána plusz munkával jár amíg testre lesz szabva, bár sok config szépen kimenthető
lehet perverzió de az első bejelentkezés az ablakozóba és ott rögtön berendezkedni magamnak olyan mint a legózás kiskoromba
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?