- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT89
csendes tag
Hello mindenki!
Most vettem meg hétfőn, azóta nem bírom lerakni
990 Ft volt, szóval abszolút megéri az árát. Multizni nem tudok, mert nincs net a játszós gépemen, de néhány dolgot kérdeznék:- magyar verzióm van, ráraktam a 2.2-es patchet, mást nem csináltam, a PDA-ban az árpa sajnos kétszer szerepel, mint a magtárban lévő dolog. Balról jobbra haladva, a négy magtár közül melyik melyik? A búzát és kukoricát tudom azonosítani, a másik kettőt viszont (árpa vs. repce) nem tudom megkülönböztetni a képük alapján
- a vetőmagnál ugyanez a gond, hogy az árpa és repce közt nem tudom melyik melyik, viszont ott van egy 5. vetőmag is, ami egy pitypang képére hasonlít, az a fű esetleg?- egyelőre csak traktorom és sima gabonás kombájnom van, kukoricával még nem foglalkozom, de jól értelmezem, hogy ahhoz másik kombájn és vágólap kell?
- illetve van egy rahedli eszköz a boltban, amiket még a magyar leírásuk alapján sem tudok beazonosítani, hogy mire való, viszont mivel nem írok át semmilyen fájlt, nem tudom csak úgy kipróbálgatni, hogy melyik vajon mit tud
Van esetleg egy leírás róluk, vagy írjam majd ki a típusokat ide, s akkor egyszerűbb megtudakolnom?
Sajna a való életben még kapát sem láttam közelről, nemhogy ilyeneket, de nagyon mókás a játék, s szeretném hatékonyan csinálni
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
990 Ft volt, szóval abszolút megéri az árát. Multizni nem tudok, mert nincs net a játszós gépemen, de néhány dolgot kérdeznék:
Van esetleg egy leírás róluk, vagy írjam majd ki a típusokat ide, s akkor egyszerűbb megtudakolnom?