Új hozzászólás Aktív témák

• AT89

csendes tag

Hello mindenki!

Most vettem meg hétfőn, azóta nem bírom lerakni:D 990 Ft volt, szóval abszolút megéri az árát. Multizni nem tudok, mert nincs net a játszós gépemen, de néhány dolgot kérdeznék:

- magyar verzióm van, ráraktam a 2.2-es patchet, mást nem csináltam, a PDA-ban az árpa sajnos kétszer szerepel, mint a magtárban lévő dolog. Balról jobbra haladva, a négy magtár közül melyik melyik? A búzát és kukoricát tudom azonosítani, a másik kettőt viszont (árpa vs. repce) nem tudom megkülönböztetni a képük alapján
    - a vetőmagnál ugyanez a gond, hogy az árpa és repce közt nem tudom melyik melyik, viszont ott van egy 5. vetőmag is, ami egy pitypang képére hasonlít, az a fű esetleg?

- egyelőre csak traktorom és sima gabonás kombájnom van, kukoricával még nem foglalkozom, de jól értelmezem, hogy ahhoz másik kombájn és vágólap kell?

- illetve van egy rahedli eszköz a boltban, amiket még a magyar leírásuk alapján sem tudok beazonosítani, hogy mire való, viszont mivel nem írok át semmilyen fájlt, nem tudom csak úgy kipróbálgatni, hogy melyik vajon mit tud:) Van esetleg egy leírás róluk, vagy írjam majd ki a típusokat ide, s akkor egyszerűbb megtudakolnom?:) Sajna a való életben még kapát sem láttam közelről, nemhogy ilyeneket, de nagyon mókás a játék, s szeretném hatékonyan csinálni:)

Új hozzászólás Aktív témák