- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doyle
tag
Üdv minden Farming Simulator 2011 rajongónak!
Az elmúlt hetekben azon gondolkoztam hogy hogyan lehet rádiót csinálni a játékban több helyen is érdeklődtem de nem tudtak olyan tippet adni hogy a zene is menjen de a traktor hangja is megmaradjon.
Ma viszont számomra egy áttörést jelentett mikor ez sikerül megcsinálni 3 óra hossza próbálgatás után sikerült egy általam kiválasztott ún. "prototípus"
traktoron megcsinálni a rádiót és ez nem befolyásolta a traktor hangját tehát volt zene is és traki hang isAz eljárás a következő volt a prototípus traktor az MTZ 550E volt ahhoz hogy szóljon a zene a következőket tettem
1. Az asztalomon létrehoztam egy "Radio" mappát
2. Ebbe egy általam kiválasztott zenét tettem amit előtte átkonvertáltam WAV formátumba
3. Megnyitottam szerkesztésre az MTZ.XML fileot és ott a radioSoundnál beálítottam a következő elérési utat "Radio/zene.wav"
4. Ezután megnyitottam totalcommandert és a mods mappába megkerestem az MTZ 550E.zip - et ezt megnyitottam dupla clickel és a korábban az asztalon létrehozott Radio mappát áthúztam az MTZ 550E.zip - be
5. És innetől márcsak annyi dolgom volt hogy elindítsam a játékot és a beállításoknál azon belül az irányítás menü pontban a "Missing RADIO l10_n.hu xml" nek adtam egy irányító billentyűt ami az R betű volt
6. Ezután elmentettem a beállításokat és már csak annyi volt a dolgom hogy betöltsem a mentésemet miután betöltött "beszálltam" az MTZ 550E traktoromba és megnyomtam az R betűt és már szolt is a muzsika
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis trakiTehát ha rádiót szeretnétek és a traki hangját is hallani akarjátok akkor a fentieket tegyétek

Szerintem ez egy elég nagy fölfedezés mivel eddig tudtommal nem sok embernek sikerült ezt végbevinnie!
Ha kérdésetek lenne nyugodtan írhattok privátot vagy e-mailt : gamer93 [kukac] freemail.hu
Mindenkinek jó szórakozást

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- Vallás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis traki