- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doyle
tag
Üdv minden Farming Simulator 2011 rajongónak!
Az elmúlt hetekben azon gondolkoztam hogy hogyan lehet rádiót csinálni a játékban több helyen is érdeklődtem de nem tudtak olyan tippet adni hogy a zene is menjen de a traktor hangja is megmaradjon.
Ma viszont számomra egy áttörést jelentett mikor ez sikerül megcsinálni 3 óra hossza próbálgatás után sikerült egy általam kiválasztott ún. "prototípus"
traktoron megcsinálni a rádiót és ez nem befolyásolta a traktor hangját tehát volt zene is és traki hang isAz eljárás a következő volt a prototípus traktor az MTZ 550E volt ahhoz hogy szóljon a zene a következőket tettem
1. Az asztalomon létrehoztam egy "Radio" mappát
2. Ebbe egy általam kiválasztott zenét tettem amit előtte átkonvertáltam WAV formátumba
3. Megnyitottam szerkesztésre az MTZ.XML fileot és ott a radioSoundnál beálítottam a következő elérési utat "Radio/zene.wav"
4. Ezután megnyitottam totalcommandert és a mods mappába megkerestem az MTZ 550E.zip - et ezt megnyitottam dupla clickel és a korábban az asztalon létrehozott Radio mappát áthúztam az MTZ 550E.zip - be
5. És innetől márcsak annyi dolgom volt hogy elindítsam a játékot és a beállításoknál azon belül az irányítás menü pontban a "Missing RADIO l10_n.hu xml" nek adtam egy irányító billentyűt ami az R betű volt
6. Ezután elmentettem a beállításokat és már csak annyi volt a dolgom hogy betöltsem a mentésemet miután betöltött "beszálltam" az MTZ 550E traktoromba és megnyomtam az R betűt és már szolt is a muzsika
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis trakiTehát ha rádiót szeretnétek és a traki hangját is hallani akarjátok akkor a fentieket tegyétek

Szerintem ez egy elég nagy fölfedezés mivel eddig tudtommal nem sok embernek sikerült ezt végbevinnie!
Ha kérdésetek lenne nyugodtan írhattok privátot vagy e-mailt : gamer93 [kukac] freemail.hu
Mindenkinek jó szórakozást

Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Parfüm topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ekkor nagyon örültem miközben pedig szépen duruzsolt a kis traki