Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Tessék, azt hiszem ez az. De nem vagyok benne biztos. Ezért, amikor játékban megveszed, NE csukd össze, hanem ahogy megvetted, csatold Trakeszra, és tolass vele a boltnál, ha elakad, akkor nem ez az. Ugyanis nekem a korábbiaknál egy láthatatlan valamibe tolatáskor fennakadt a boltnál!
De én úgy emlékszem, hogy ez az.

Van egy Újabb is, és ahogy nézem, ugyan az a tag csinálta az újabbat is, csak az Lemken szkines.
Vagyis, Kék fehéres. 
Remélem jó lesz, és szépen működik, de, adok hozzá egy permetezőt is amit majd a gép orrára csatolj fel. Viszont, NE menj túl közel az összecsukott permetezővel, mert valami láthatatlan izé picit kijjebb lóg és elakad. De ettől függetlenül nekem megvan és használom is ha kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest