Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Ha tudsz várni holnapig, kb délelőtt 11 körül jövök fel, akkor dobok neked pár linket!
Más. Voltam fent az oldalon, és csináltam egy Mod pakkos nevű mappát is, ahova pl.: Kamion a hozzá való Trailerrel, 1 Db Zip mappába csomagolva a 2 Db Zipes mappájukkal, fel lehet tölteni oda.
Arra figyeljetek viszont, Te és a többiek, hogy ha feltesztek valamit, akkor amennyire lehet, úgy tegyétek fel, hogy vírusirtó át tudja nézni. Van pár cucc, amit nem tud átnézni.
Amit mutattam képen nem rég, az 5 kamiont a hozzájuk csatolt Trailerekkel, azt a pakkokhoz fogom feltölteni majd, és a hasonló cuccokat is. Teszek fel majd Hígtrágya szórót, sima trágya szórót, és műtrágya szórót is. Ma átnéztem pár cuccom a gépen, és ami olyan volt, 10 vagy 11 mód, ami errort írt, vagy stb, azt töröltem. Báár, még nem volt időm átnézni az Új txt log fájlt, hogy vannak e hibák benn. De szerintem lesz megint majd benn, mert tettem be Újabb új módot és teszteltem, így szerintem lesz pár error és warning is, mert akadt a játék alap pályán. Holnap ezekről is majd írok infót.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest