- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Ha tudsz várni holnapig, kb délelőtt 11 körül jövök fel, akkor dobok neked pár linket!
Más. Voltam fent az oldalon, és csináltam egy Mod pakkos nevű mappát is, ahova pl.: Kamion a hozzá való Trailerrel, 1 Db Zip mappába csomagolva a 2 Db Zipes mappájukkal, fel lehet tölteni oda.
Arra figyeljetek viszont, Te és a többiek, hogy ha feltesztek valamit, akkor amennyire lehet, úgy tegyétek fel, hogy vírusirtó át tudja nézni. Van pár cucc, amit nem tud átnézni.
Amit mutattam képen nem rég, az 5 kamiont a hozzájuk csatolt Trailerekkel, azt a pakkokhoz fogom feltölteni majd, és a hasonló cuccokat is. Teszek fel majd Hígtrágya szórót, sima trágya szórót, és műtrágya szórót is. Ma átnéztem pár cuccom a gépen, és ami olyan volt, 10 vagy 11 mód, ami errort írt, vagy stb, azt töröltem. Báár, még nem volt időm átnézni az Új txt log fájlt, hogy vannak e hibák benn. De szerintem lesz megint majd benn, mert tettem be Újabb új módot és teszteltem, így szerintem lesz pár error és warning is, mert akadt a játék alap pályán. Holnap ezekről is majd írok infót.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest