Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
hali.
sajna nem tudom neked milyen van, de nekem is van 2-3 Claas régi gépem is, de még nem igen mentem velük, mert pályát még nem találtam olyat ami megfelel nekem, vagy épp nem sikerült még csinálnom/átalakítanom teljesen. viszont, Fortshrit (nem hiszem hogy jól írtam) gépekkel mentem, az E516 és E524 ből kék fehér színben van nekem, megfelelőek, és szépen mennek.
Csak a hangjuk gázos kicsit.
adj nekem linket olyat, ahol láthatok képet is róla, stb. én sajna nem tudok linket adni, mert a villám tudja hogy honnan szedtem össze őket. de arra emlékszem, hogy van pár gépem, amit nehezen találtam meg és tudtam letölteni. van amit 2011-re én írtam át, hogy menjen. de amúgy, elvileg az F1 gombot ha benyomod, vagy ha nem nyomod ki, akkor baloldalon felül a sarokban, írja hogy melyik gomb mit indít. soknál angol így azt max a Google fordítóban fordítsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ford topik
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Hegesztés topic
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak a hangjuk gázos kicsit.