Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Nem. Én egy 4 szeres méretű mapot kaptam egy sráctól, gyapot krumplis meg még nem tudom mik vannak rajt. Arra pakolok, néha picit megakad ha forgatom a kamerát, de játékban elvileg nem akad. Legalább is, így emlékszem. Max a legelején amikor betesz, akkor picit váron az indulással, aztán utána gó. Amíg várok, addig az alap gépeket eladom, aztán veszek jobbakat. 770 lexiont pl, de van john deere is. Trakeszok is vannak sok. A többi mappal eddig én is csak szenvedtem, mert nem akart megjelenni rendesen, vagy betölteni se. A mapnál amin dolgozgatok, jelenleg, kb 2 gigányi. Vagyis a Fő mappában van ennyi. de ebből ha kész lesz, ki fogom törölni ami nem kell. Érdekes cuccokat pakolgattam bele, de majd holnap még letesztelem ha hazaérek. Igazából, sok minden közrejátszhat hogy hogy menjen a map és minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Assetto Corsa EVO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest