Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Naaaa....Végigtoltam! :)
    Volt pár rész, ahol elakadtam, angoltudás nem lévén nem tudtam mit kellene csinálni, de mindig rájöttem.
    Amit nemértettem, hogy egyszer már kinyírtam azt a rózsaszín ruhás "főgonoszt" előbbre, aztán megint előkerült. Egy pisztolyt ráfogva nem húztam meg a ravaszt, hanem amikor felszállt a helikopter, akkor rakétavetővel leszedtem, és vége lett. Persze visszamehettem a játékba, volt még pár küldetés amit nem csináltam meg. Akkor több fajta befejezés is lehetséges? (Ha pisztollyal lelövöm, vagy egyáltalán nem ölöm meg...?)
    Amúgy döcögősen indult a játék, de a végére nagyon élveztem. A vége már nem volt kihívás, ezzel a signature MG42-es fegyverrel mindent le lehetett darálni, a helikoptert is pár másodperc után leszedte.Remélem lesz magyarítás is hozzá, jó lenne tudni a történetet.
    Itt is úgy érzem mint a FC3-nál, hogy az északi rész a felfejlesztett fegyvereknek hála könnyebb, mint a déli.
    Ami bugokkal találkoztam:
    - Elfoglaltam egy helyőrséget, mindenkit kinyírtam csendben, de nem történt semmi. Járkáltam, senkit nem találtam a környéken sem. Más nem segített, depressziós lettem, megöngyilkoltam magam, újrakezdtem, akkor egyszerre sikerült.
    - A helyőrségben az egyik katona bár előttem futkosott, csak a sziluettje látszott, mintha takarásban lenne. Nem is tudtam leszedni. Mikor felmászott egy épületre, akkor állt helyre a nézet, akkor tudtam leszedni.
    - Többször volt olyan, hogy megcsináltam a küldetés egyik részét, és tanácstalanul ácsorogtam, percek múlva jelölte ki az új célt.

Ami nem bug, de zavart: Mások is írták, és tényleg nagyon életszerűtlen, hogy nem lehetett 100m-t sétálni úgy, hogy ne támadjon egy állat rám. A másik amin nevettem: Felmegyek egy sziklára a helyőrség mellett. Íjjal, vagy hangtompítós puskával vadászgatok le mindenkit, nem vesznek észre. De mihelyt mellélövök valakinek, mindenkinek sas szeme lesz, 1 mp alatt kiszúrják hol vagyok. Ha abszolút nem látnak meg, takarásból leszedek valakit, az aknavetős akkor is tudja hol vagyok, oda lövi az aknáit. Takarásból lövöldözöm őket, dobálom be a gránátokat, molotov koktélokat, nem riadóztatnak, nem-nem, ez biztos nem támadás. Lássák csak meg a fejemet a szikla mögött, már riadóztatnak is!
    Kiismerve a dolgokat nagyon jól fel lehetett használni, pl fedezékből valakit lelőve (akit észrevesznek a többiek) azonnal oda futnak az alá a szikla alá, ahol vagyok. Gránáttal, molotovval lehet őket irtani, ugye ha nem látnak, nincs riadóztatás. Amíg nincs spéci fegyver, a páncélosokat így szoktam kivégezni.

Ami nagyon tetszett a játékban, a kis helikopter. Volt egy torony, amire nem tudtam felmászni, a fórumból kaptam az ötletet, a kis kopterrel szálltam le a toronyra.
    Szóval jó kis játék, csak hamar vége lett. :C

Új hozzászólás Aktív témák