- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Én azon gondolkodom, hogy elkezdem elölről legnehezebb fokozaton és most Amita oldalára állok

-
törölt tag
Szasztok...
Minden betűs dolgot megcsináltam majd jött a szöke csávó azt lelőtem.Mit kell még csinálni mert semmi feladatom nincs már.
-
Đusty
addikt
Nem tudom mit nyomtam el de a cuccok eladásánál nem kérdez semmit csak egy klikkre rögtön eladja, így könnyű olyanra véletlenül klikkelni amit meg akartam tartani. Hogyan lehetne visszacsinálni?
-
syler123
veterán
válasz
watador600
üzenetére
Köszi, ez működik

-
syler123
veterán
válasz
watador600
üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Ez az afterburner advanced menüpontja? Tehát ott kell állítgatnom?
-
-
Viper26
nagyúr
Főküldetések hogyan vannak jelölve a térképen?

-
syler123
veterán
A tripple buffering-et már bekapcsoltam és nem oldotta meg. A radeonPro-t próbáltam, de az nem működik, úgy tudom az afterburner is eléggé játékfüggő, de azért teszek vele egy próbát, köszi.
Azért gondoltam erre "GPUMaxBufferedFrames", mert mondjuk belövöm 5-re, akkor annyit cache-el, így a 60fps fele talán nem mozdulna ez a vsync, ami a játékban van. Lehet azért teszek vele egy próbát, most töltődik a controller

-
TTomax
félisten
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne az fps-t 30-ra lockolni? Mindent maxra raktam, ha nagyon akarnám be tudnám lőni úgy hogy a 60fps fix legyen, de nincs rá szükségem, mert controllerrel játszom. Viszont jelenleg a vsync 30 és 60 között ugrál, bizonyos helyeken 60-ra lockol, másik helyen 30-ra és ez az ingadozás nem jó, amikor fix 30, akkor tökéletes, ezt szeretném elérni, megoldható?
Ez egy radeon kártya, Radeon 7870 Tahiti le.
Ezzel esetleg játszadoznék?
GPUMaxBufferedFrames="0"
Mondjuk itt valami olyasmi számot adnék meg, hogy ne tudjon 60fps-t számolni egyik részen sem a játék.
-
-
Đusty
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, rendben van.
Illetve a főmenűben most jelent meg alul, hogy seasson pass 20% kedvezménnyel és az uplay linkre irányít, de az offline módban megjelent egy csillagos küldetés gondolom az lesz az, a Hulkos meg már meg volt azt adták az eredeti játékhoz. Az online-ban is megjelent a meneküléses küldi. -
csocso14
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom e, kerestem mindenhol, de nem találtam megoldást remélem tudtok segíteni. Miután vége az intronak és lemegyek az alagsórba kínozni kéne a palit de csak állnak ha esc-el kilèpek majd vissza akkor már rendesen megy utána mikor ki kéne szökni csak egy két ember lèzeng nem tölti be rendesen a játékot esc után megint jó csak ez nem megoldás. Uplay-ről töltöttem le 1.7-es patchel. AMD fx8150 proci 8 giga ram meg ati r9 270 x Vidi kari van szerintem menni kéne.
-
Üdv!
Melyik progival lehet játék közben megjeleníteni az FPS számot, és egyéb infót?
-
Đusty
addikt
A seasson pass csak a multi részhez ad hozzá új küldetéseket?
-
Đusty
addikt
Az , elq.ták ezt is a 3 után, igaz ott több volt

-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
2 magos processzorom van, így letöltöttem az Extreme Injectort. Bemásoltam mindent oda, ahová kell, de az istennek nem akar elindulni az Injector. Dupla klikk után töltöget, és semmi. Másnak is volt ilyemi gondja? Mi okozhatja? Előre is köszönöm
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
olyan buggal találkozott már valaki, hogy ilyen szép kék kockák vannak a távoli hegyeken?
-
antikomcsi
veterán
Azért elég para az új térképnél, ha meghalsz, kezdheted elölről.
Még szerencse, hogy a képességek és a barkácsolt holmik megmaradnak.
Megnézem én is azt a ládát, bár úgy rémlik, hogy egyszer pont azt kerestem, de nem találtam, sehogy nem bírtam bejutni abba a pincébe, ezért hagytam a csudába.
-
juhiati
aktív tag
Valakinek dobál még rajtam kívül a Uplay Failed to start download hibát? Tüzifal kilőve, routerben semmi ilyen portblokkolós hülyeség nincs (nem 500 ftos müanyag routerem van). Nemértem. Uplay reinstall megvolt.
-
Đusty
addikt
[Erre] valaki? Van aki begyűjtötte az összes ládát? Hogy csinálta? Nekem ez az egy hiányzik és nem tudom, hogyan kellene megszerezni. Illetve 2 helyet hiába látogatok meg az a térképen továbbra is kérdőjeles marad.
-
watador600
senior tag
Ezzel az új patchel csak nekem jelentkezett teljesítmény romlás? Sokkaltöbbet laggol be a játék...
-
torogyuri
aktív tag
az összes fegyvert megvettem amit tudtam, kivéve egy pisztoly meg a bushman hiányzik mégis azt írja a fegyvereknél hogy 55/64, ez mitől van?
-
Slade92
aktív tag
Szerintem ezt is csak én tapasztaltam a játékba

Elindítok egy versenyt és a céljárműbe beszáll egy golden path harcos...és elkezd vele furikázni...
-
juhiati
aktív tag
Nekem nem akar nekiállni patchelni. Mit a frászt csináljak véle?

Siker. Átkozott renccergadaként indítás.
-
Erdei88
veterán
Az utolsó missont nem tudom valahogy újra játszani? Meghoztam a döntésem, de meggondoltam magam

-
daveoff
veterán
Király ez az új DLC!

-
Hát remélem ha most felpachelődik tudok majd gránátot és egyébb dobálható robbanóanyagot használni mert nekem az nincs . a játék megjelenése óta nincs és hiába rakom újra akkor sem !
-
csaba951
veterán
Escape from Durgesh Prison DLC
Ez van a frissítésben. Az alapjáték nem tartalmazza, külön kell megvenni vagy ott van a Season Pass. -
Pferi
senior tag
És itt az 1354 MByte-os Far Cry 4 1.7 patch.
-
daveoff
veterán
válasz
vvega30
üzenetére
1. A monitorozás MSI Afterburnerel megy.
2. Nem érsz későn az arénába, hamar feloldódik, azt hiszem az első Yogi küldetés után. Az arénában el kell érni a 10-es szintet, hogy megkapd a Bushmant, na az tart sokáig, nagyon lassú a fejlődés. Szerintem igazából nem oszt, nem szoroz, vannak más jó fegyverek bőven. Én Shredder+M79 párossal vittem végig a játékot, nagyon adja mindkettő. Később megszerzed a Buzzsawt, na az durva.....
-
vvega30
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
Üdv
új vagyok még a témában nem régen kezdtem. elkövettem azt a "hibát", hogy karácsonykor megvettem a tecsóban 2k hufért a 3-at.. Sikerült annyira rákattannom, hogy most már a 4 is megvan
2 kérdésem lenne elsőre:
1:a képen mi az a cucc ami kiírja az adatokat a bel felső sarokba? illetve látom a videóban is ott van.2: Ha jól értelmezem arénába elég későn ér oda az ember? A bushmant meg csak ott lehet ugye megszerezni lvl10 ha jól rémlik. Én még nem járok ott csak látom a fegyvert a listában és hát kéne na...

De akkor ezek szerint ha meg is szerzem akkor gyakorlatilag csak a végjátékban veszem hasznát? Megéri?
Vagy esetleg van olyan, hogy ha kitolod 100% a játékot akkor felszabadulnak bizonyos dolgok amiket nem kell mégegyszer kifarmolni? -
Pferi
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Ha lelövöd a vacsoraasztalnál, a hulláját később is ott találod és újra kifoszthatod.
Daveoff:
Az arénában az első típusú harccal fejlődsz a leggyorsabban, az 5 körös csatában. Krv idegesítő és hosszadalmas, a Bushman nélkül is megvan az ember, de ha minden fegyvert össze akar szedni akkor kénytelen pár órát az arénában tölteni.
-
daveoff
veterán
SPOILER!
Én lerendeztem mindenkit a franca!
Most, hogy megtudtam Sabalt Jalendunál találom, megkapta ő is, ami jár neki.
videó
Pagannál én is találtam pénzt, miután kiszedtem a heliből visszamentem, megkerestem a holttestet, nem volt nehéz ott zuhant le a palotába vezető út mentén, kapott még pár sorozatot is...

Nekem már csak az aréna 10-es szint maradt, tehát egy fegyver hiányzik, minden más megvan, de azt nem is fogom megcsinálni, mert nagyon lassan fejlődök, pedig endless-t nyomatom, és ölöm őket rendesen, de nagyon unalmas már....
99,93% / 34H 38M
Szerintem 30H alatt simán meg lehet csinálni 100%-ra.
Jó volt, ahhoz képest az elején mennyire utáltam, a végére már nagyon tetszett a játék, szerintem előveszem még.... -
Pferi
senior tag
SPOILER! SPOILER! SPOILER!
Ha pénzre van szükséged. Pagan Min-t a vacsoraasztalnál megölöd lesz nála 900.000 pénz.
Ha később visszamész hozzá akkor újra megtalálod nála a 900.000-et. -
Đusty
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ez a jalendu érdekelne konkrétabban mert oda nincs gyorsutazás és hiába mászkálok benne.
-
Sziasztok!
Aki tud Angolul és van egy kis szabad ideje, az tudna segíteni a csapatnak, hogy hamarabb kijöjjön a fordítás?
"A mai nappal elkezdjük a Far Cry 4 fordítását. A másik 2 játék fordítása mellett fordítjuk, a többi projektünk is ugyanúgy fog haladni. Igyekszünk hamar elkészülni a magyarítással, szerencsére a szöveg mennyiség nem vészes, de a haladás attól függ, hogy éppen hányan dolgozunk rajta. Ahogy a többi fordításra, erre is lehet jelentkezni fordítónak, de csak azok jelentkezzenek, akik ismerik a játékot, legalább egyszer végigvitték és jól tudnak angolul. Jelentkezni a betti681@gmail.com vagy lacek333@gmail.com e-mail címen lehet, a levél tárgya "Far Cry 4 - fordító" legyen."
Nagyon jó lenne Magyarul is.

-
zsoltee10
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Spoiler
Köszi. Akkor, ha Amitát életben hagytam, de Sabalt választottam, akkor Tirthában megnézem Amitát. És Pagan? Arról lecsúsztam?
-
-
Erdei88
veterán
Köszi srácok, jó dolog, hogy elspoilereztétek

-
daveoff
veterán
Amitát ki lehet "iktatni" utólag is.
http://youtu.be/aSUfVeA83bQ
Új hozzászólás Aktív témák

- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom hol ragadt benn

annyira nem gáz, de na...