Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
ÚÚÚ, az utóbbi időben a "gyári" fovok az FPS játékokban nagyon gázak!!!
Nem is igazán értem egyébként, az alap FOV-ok ilyen 60fok körül szoktak lenni, ránézésre a tiéd sem több sokkal. Remélem a BF-et nem így tolod!Bőven a FOV csúszka háromnegyede fölött valamivel, ha saccolnom kéne 90-95fok körül lehet most.
Szerintem mindenképpen próbáld ki, egész más úgy a játék (látványra/élményre)!
Nálam "normális" FOV-al ilyen/ekkora a látótér: [link]
Ez még ugye 1.3 volt és számold mellé azt is, hogy nálam natív felbontás van tehát lehetne még nagyobb is a látótér. Az alap FOV-ok ezekben a játékokban borzalmasak, az FC széria még szerencsés, mert ezekben menüből lehet állítani. Manapság a legtöbb játékban .cfg buher kell, hogy ne egy "WC papír gurigán átnézve" játszhasson ez ember. -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok
Craftolásnál a PIG Skin-t hogyan tudom megszerezni?

-
rapidsquirel
aktív tag
A patchet automatán leszedi vagy letölteni kell?
Jó, oké, semmi, szedi. -
Sensut
őstag
Ma frissítés lesz, vajon a mentések megmaradnak?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Mázlista!
-
ZavaBalazs
őstag
Valami csoda bug folytán az arénában endlessben nem vesznek észre az npck, bushman here I come!

szerk: na csak el kellett vele dicsekedni, és el is múlt. Nem baj, 14 potya kör azért kijött belőle

-
boogie84
veterán
Összes zene: [link]
-
ledgeri
nagyúr
Tök jó, hogy a menüzenét érzékeli a youtube... és erre hivatkozva, meg az el nem foglalt tornyok által sugárzott zenéjére kaptam harmadikfeles üzenetet, ami persze hogy fennáll, csak vicces...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
vagy ahol a füst távozik a hegyből, le lehet ereszkedni a belső terem fölé, ahol 2 charger meg 1 heavy leszedése után ki is lehet szedni a riasztót.
de Pleurél meg be lehet úszni az erőd alá, és felmászni a kútban. mindkettő belülről takedown-dobókés-autocross kombóval undetectedre hozható volt, nem kell távolról sniperezni hozzá. az olyan... fantáziátlan, kiöli az undetected örömét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik sima bázison kipróbáltam a buzzerről gránátvetőt, az idióták tényleg nem vették észre, hogy 30-40 méterre fölöttük ott lebeg az, aki szórja rájuk az égi áldást. persze undetected, de többször ilyet nem.
-
szami777
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nem olyan hosszú, így berakhatom ide,
1.5.0 Patch Notes:
Added 21:9 aspect ratio support
Added Russian text and subtitles to worldwide game version
Fixed an issue with aim assist
Fixed an issue with grappling if aim button was remapped on another key
Fixed an issue with mouse input
Fixed an issue with movement key binding on mouse buttons
Fixed an issue with Uplay invites in Steam version
Fixed various Controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Session Browser issues
Fixed various UI issues
NVIDIA graphics preset was removed
Reduced performance drop impact during streaming -
törölt tag
Na állítólag Uplayen megjelent valami 1,36GB-os patch...Várjuk a tapasztalatokat.
-
válasz
zsoltee10
üzenetére
El lehet azt simán foglalni, én is Noore megölése előtt pucoltam még ki.
Csak tényleg arra kell figyelni, hogy a lehető legtovább undetectedként támadj, és mikor észrevesznek, akkor azonnal rohanj be belső épületbe, hogy a mortaros ne tudjon eltalálni. Onnantól már belső sunnyogással kell megoldani. Amúgy valszeg van módszer a teljes észrevétlen elfoglalására is. De nincs igazán olyan vantage point, amiről mindenkit jól belátnál. Lehet hogy az a célravezető, ha víz felől beúszol az erőd alá, és van ott egy feljáró, majd sunnyogva kiiktatod az alarmokat, és a megölt embereket is elrejtegeted. De akkor és ott én ezzel nem tököltem...
Szerk: A kutyákra ügyelj
Kiszagolnak, és megtámadnak belül, azokon nagyon könnyen be lehet bukni az észrevétlenséget... -
törölt tag
Gyerekek akkor nem jön az 1.5-ös patch vagy mi lesz?
-
zsoltee10
addikt
válasz
ALLAT001
üzenetére
Én meguntam, hogy minden maszkot megkeressek, minden posztert leszedjek, minden hengert megpörgessek, viszont nagyon jó, hogy random bedob elfoglalandó teherautót, vagy 3 autós ellenséges konvoj bukkan fel, meg persze a többi mellék küldetés is jó. Szerintem hosszabb, mint a 3 volt. Én 25 óránál és 44%-nál járok, a fő küldetésvonalat még nem erőltettem, a déli részből két erőd van vissza. Noore erődöt addig ne erőltessem, amíg a fő szálon nem nyírtam ki? azt magyarázza a csaj a rádióban amikor oda megyek, hogy amíg életben van, addig ezt az erődöt nagyon védik. Aztán lebombáznak és meghalok.

-
Azért annak is megvan a varázsa, ha undetectedként be tudod venni az outpostokat, fortresseket

Yuma Fortressét pl úgy vettem be észrevétlenül, hogy a túlsó sarkán felmentem a hegyre, és egy guggolásból távcsöves tompítottal kisnipereltem mindenkit. Úgy hogy egyik se vette észre a másikat
Aztán az utolsó heavyért besunnyogtam, és lekéseltem. -
Sensut
őstag
54 %, átmentem a nyugati hídon, fogtam egy buzzert s az összes tornyot aktiváltam a nyugati szektorban is. Már unom a sok lopakodást, nincs szükségem skill pontokra sem mert nincs mire használjam már, úgyhogy vettem egy buzzersaw-t s szó szerint szétzúzom az összes hátralevő őrposztot. Végre háborúzhatok egy kicsit amolyan Rambo módra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vaakuum
addikt
Urak! Ebben is van pályatervező? Ha igen, akkor jobb, mint ami a 3-ban volt? (Az nem volt valami fényes
) -
-
ledgeri
nagyúr
No megtörtént nálam a 4. stáblista is... Csak kíváncsi voltam, hogy ha hátulról megyek be a királyi épületbe mi lesz, de nem történt semmi... ki kellett mennem, és vissza újból... viszont poén volt "az ottfelejtett" molotow maradék lángja, miközben Pagan eszik... (most jöhet a 2, és az 1 végignyomása...) Ha érdekel valakit, akkor tudok szolgálni 10 őráyi videóval... (már online..)
-
Werkly
addikt
Hogy lehet bejutni az arénába? Fönn a sziklán a bejárat de mászás nem megy?!

-
Pferi
senior tag
A 3. részhez van honosítás is, úgy sokkal nagyobb az élmény ha valaki nem tud jól angolul.
-
-
szami777
addikt
-
Rossi
addikt
No, végivittem, szép volt, jó volt, elég is volt.
Elő fogom még venni, de nem tett akkora benyomást, mint mondjuk a 3. rész, vagy anno az első.
-
STC Speed
őstag
Üdv!
A játék nekem 50fps körül fut,de mégis érzek kisebb röccenéseket,ahogy hirtelen mozgatom az egeret,mintha megakadna.
Erre nincs valamilyen megoldás? -
Sonja
nagyúr
PC Patch 1.5.0 will be available next week for download.
Patch Notes:
- Added 21:9 aspect ratio support
- Added Russian text and subtitles to worldwide game version
- Fixed an issue with aim assist
- Fixed an issue with grappling if aim button was remapped on another key
- Fixed an issue with mouse input
- Fixed an issue with movement key binding on mouse buttons
- Fixed an issue with Uplay invites in Steam version
- Fixed various Controls issues
- Fixed various Graphic issues
- Fixed various IGE issues
- Fixed various Session Browser issues
- Fixed various UI issues
- NVIDIA graphics preset was removed
- Reduced performance drop impact during streaming -
Rossi
addikt
No kérem, fHD-ben is 50-120 fps.
-
Sensut
őstag
Na meg az a sok 'jenő (hülyenő). Belevágok, tökölök hogy megmentsem és segítsem őket, erre fel elütnek az úton a rohad roncsaikkal. Ennyi idióta fehérnépet én nem láttam, úgy vezetnek, mint valami holdkórosak. De ha véletlenül egyikhez is hozzáérek, akkor lelőnek bezzeg. A hármasra ez sem volt jellemző, ott méterekre megálltak a kocsival és megvárták, hogy mit akarsz, hisz te vagy a Megmentő. Még a kocsit is átadták egyből.
-
nanorambo
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
A harmadik rész szerintem fantasztikus. Már nem is tudom hány órát tettem bele, de szó szerint rongyosra játszottam. Valahogy egyből beszippantott, meg nekem a környezet is jobban bejött. A 4 -nek valahogy nem jön át a hangulata. Korrekt a táj, de nekem nem tetszik. Egy valami van, ami kimagaslik, az az zene. Azt nagyon eltalálták, minden más olyan jellegtelen lett.
Az meg csak kis adalék, hogy nevetséges, amit a vadállatokkal műveltek. Rám ugrik a bokorból a tigris, három tárat belelövök meghal. Épp hogy maradt életem, megyek tovább, megint egy tigris. 3tár, meghal. 3 méterrel odébb egy medve, rám ugrik meghalok. Újraéledek és amint betöltött a játék rám ugrik egy újabb tigris. Akkor nyomtam egy alt+f4-et... -
zsoltee10
addikt
A Tirtha nevű hellyel mi a helyzet? A térkép bal alsó sarkában van, pirosan világít, de nem outpost. Oda mentem megnézni, mi a helyzet, ott áll az ajtó előtt egy muki, akivel beszéltem pár szót, de pont bejött a kislányom a szobába, így lemaradtam, utána meg már nem szólt semmit.

-
Na megvan a BUSHMAN végre... soha többet aréna

Egyébként sokkal nem jobb, mint a TROOPER ami előtte van... Távolra pontatlanabb sajnos, messzi csendes fejesekre marad a nyíl, vagy valamelyik távcsöves. Közelre, és középtávra viszont arat a BUSHMAN, ráadásul tompított ez is. Azt hittem heavyt is könnyebb lesz ölni vele, de azt továbbra is máshogyan kell..
-
-
szami777
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
+1
A 3-ban ott valahogy kevésbé volt abszurd az alapfelállás, hiszen ott kellő motiváció volt a hősnek...
engem az is zavar, hogy az interface, plusz a hangok szinte teljesen ugyanazok mint a háromban. -
$p@rr0w
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Na de szabadon választhat a játékos, ott van a 15 perces befejezés lehetősége is.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
na igen, nekem is ez az, ami nem jön össze a sztoriban.
-szét akarom szórni anyám hamvait lakshmanaban.
-hát fiam ahhoz egy régóta húzódó polgárháborút kell befejezned, százakat, ezreket kell legyilkolásznod. kezdetnek mehetnél is a túszokért, tessék, itt egy AK. aztán vissza se merj jönni nélkülük!
-hát...jó, legyen, ha ti mondjátok...(igen, tudom, hogy valamelyik haver, talán Amita, pont azon filózik, hogy az anyád direkt kérte, hogy ott szórd szét, mert ahhoz át kell menni ezen az egész felforduláson, de na, ez az indíték akkor is elég abszurd nekem
) -
tálusz
tag
Végigvittem, de ezt valahogy nem sikerült 22 óra alatt egyhuzamban mint a 3. részt. Az jobban beszippantott, de még így is az idei év egyik legjobbja lett.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ugyanazt próbáltuk amit írtál, nem ment, elkezdett tölteni majd hibaüzenettel a főmenübe hagyott.
M betű , Co-Op, Invite Friend ami átdobott az uPlay felületre ahol Invite Game-ra kattintottunk, majd a másik Accept/Elfogad és ment a töltés, majd hibaüzenettel főmenübe kötött ki a meghívott fél.
-
csaba951
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
>nem lehet hogy valami windows tűzfal akadályozza a dolgot?
Nem, mert maga a játék és a mp mód is átmegy a tűzfalon. Akkor meg tuti, hogy a co-op is át van engedve.
Azzal a módszerrel amit írtam, mindig sikerül összekapcsolódni. Kipróbáltunk egy csomó más módszert is, de azokkal meg soha nem ment!

-
JoceeHunt
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ezzel a módszerrel sem sikerült a Co-Op mód aktíválása, mindketten 30% körül járunk a játékban, még sem megy, nem lehet hogy valami windows tűzfal akadályozza a dolgot?
Ha csak simán csinálok Co-Op-ot beszokott hozzám csatlakozni 1-2 ember, a főmenűből én is be tudok máshoz, de az Invite Friend megoldás sehogy nem megy, márpedig én vele szeretnék játszani... -
Sensut
őstag
A sztori az szerintem is 0. Nem is követem, csak teszem amit mondnak. Meg az a sok erőltettet animáció a főbb küldetések előtt is fárasztó. Vaz-t a 3-ból sosem fogják felülmúlni, meg a sztorit sem, meg a környezetet sem...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Teljesen más, hogy barátaidat mentenéd ki, és ezért ölnod kell, vagy hamvakat helyeznél el, mit végső kívánság...
-
laceszgamer
addikt
Na nagyjából úgy érzem végeztem a játékkal, viszont csak én érzem úgy, hogy a 3 ha csak egy minimálisan is de jobb volt? A játékmenet nem is annyaira lett rosszabb, hanem csak a hangulat ami valahogy a 3-ban picit jobban átjött, a történetbe is jobban bele tudta magát élni az ember, itt meg akárhogy is próbáltam mindig olyan kivűlállóként éreztem amgam.
Technikailag nagyon szép stb. de ez számomra a 2. sorban foglal csak helyet.
-
tálusz
tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ezzel próbáltad? Sztornó. Törölték, de keress rá.
-
dragonfx
veterán
sikerült valakinek 2 magos procin elindítani?
-
törölt tag
Sziasztok! Szerintetek nem fog jönni egy optimalizáló patch a játékhoz valamikor?
-
Habugi
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Nyomvatartod a V-t, egérrel rámozogsz a kívánt "szeletre" és felengeded a V-t.
Igen.., igényes konzolport..

Amúgy a Guns for Hire nem egy nagy eresztés, még max upgradekkel is csak egy ember jön, ám veteránnak van titulálva ami szuper, mert gyakran előfordul, hogy megérkezik, le/kiszáll a járművéből és az első 20kilónál nehezebb élőlény ráugrik a bokorból és elharapja a veterán nyakát..

-
ZavaBalazs
őstag
én kamerával zoomolva tudtam guns for hiret hívni, azt hiszem görgő lenyomással?
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
...Azután már lehet 'travellezni' is oda és a bejárat előtt vár egy 'bögyös maca', azzal kell 'kokettálni'...