- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Az első 3-4 óra nálam ugyan így telt, pontosan ugyan így jött át az egész nekem is ahogy egy hsz-el korábban írtad.
Viszont az unalom nagy úr, így adtam neki még esélyt és nem bántam meg!
Ideje korán leírtam a játékot, mert "beindul" és +1 annak a tábornak akik szerint ha nem is sokkal, de kicsit még jobbis mint a 3. rész volt. Persze izlés kérdése.., én elég hajlamos vagyok fél-egy óra után kijelenteni valamire h kuka, anélkül hogy láttam volna belőle valamit.
A zenéje sem rossz, egyetlen egy dolog borít ki, igaz nem sokszor találkozom vele de ha igen akkor facepalm, nevezetesen ez:

Esetleg még megemlítendő az is, hogy a játék még Hardon is kifejezetten könnyű..

-
Zorel
senior tag
Látom eléggé sokan szidjátok a játék hangulatát és a story-t is főleg a 3. részhez hasonlítva.
Részben igazatok van, egyébként ezzel én is így voltam amikor megjelent és leültem vele játszani.DE! Másnap picivel több mint 2 óra játék után teljesen megváltozott a véleményem. Olyannyira, hogy jelenleg nekem jobban bejön mint a 3. rész. (story-ra nem, de a küldetések jobbak)
A story egyre jobb, de az eleje tényleg uncsi volt, viszont később beindul és vele együtt az egész játék is. A küldetések végre összetettebbek és izgalmasak. (pl Willis-eket nagyon szerettem
)
Jah és a coop része is tetszik, hétvégén több órát beletettünk haverral. A fő küldetéseken kívül mindent lehet coop-ba csinálni... -
marilllyo
veterán
Nem tudom. Nekem a story kicsit nehezebben megy le a torkomon. Viszed anyád hamvait Pálpusztára...ahol épp háború van..oké, hogy családi szálak kötnek az egész néphez...de...nem tudom. Nem érzem azt, hogy nekem feltétlenül harcolnom kell itt ezekkel. A 3-ban ott voltak a barátaid a testvéreid akik a legfontosabbak. Volt igazán motiváció. Itt annyira nem jön át. Jó persze ködös itt ott de megint csak 2 nép akik harcolnak és te belecsöppensz...de nem olyan jól mint a 3-ban. Belegondolva a Far Cry 5-nél ha emelni akarják a tétet...javaslom a palesztin, zsidó, szunnita témát. Vagy az ukrán-oroszt

-
daveoff
veterán
Egyszerűen semmi hangulata a játéknak, jelentéktelen, szürke, unalmas, nem tud lekötni. A 3-at úgy vittem végig, hogy szinte föl se keltem a gép elől, ezt fél óránál tovább még nem bírtam. Azért nekiugrok, hátha tartogat még valamit a játék....
(#791) marilllyo: A BF4 Final Stand dogtag keresés ezerszer jobban lekötött....

-
hdekakas
senior tag
Nekem tetszik, bár a harmadik rész jobban tetszett.
Azzal is egyetértek, akik minap mondták, hogy baromi idegesítő, hogy nem lehet 100métert megtenni gyalog anélkül, hogy 3 farkas, 2 kutya, és 8 sas meg ne támadna, meg még pár ellenség is. Ez már azért túlzás.
Némely kis bizb@sz maszk meg plakát úgy el van dugva, hogy 2 órám rámegy abban a 10 méterben a szaladgálással, aztán feladom. -
daveoff
veterán
Mekkora zene, milyen jó is volt a 3-ban, nagyon beleillett a történetbe. Ez a 4 egy kalap szar lett, a történet egy hulladék, unalmas, a többi meg nagyjából ugyanaz, mint a 3-ban. Előrendeltem a játékot, izgatottam vártam a megjelenés napját, és ott tartok, hogy összesen nem játszottam 2 órát a játékkal azóta, és valahogy nincs is kedvem leülni elé...

-
Norbika88
senior tag
A multi csak felb@ssza az agyamat...
Olyan imput lagg és ping van, hogy iszonyat nehéz ijjal leszedni valakit, mire kilőnéd már ledaráltak, arról nem is beszélve, hogy olyan tuskó playereket rakbe az eber mellé, hogy ritkán segítik fel a másikat.
Baráttal való pubolás is elég nehézkes, felmegy valaki egy "szerverre" utána csatlakozol vagy fel férsz vagy nem. A multi messze a 3 alatt maradt. Nem csodálom, hogy az emberek nagy része a virágbolti mellet dönt, demo ugye nuku...single ért meg minek 12rongyot kiadni... -
Morris
veterán
RTL II - Segítség, bajban vagyok.
A FarCry 3 zenéje megy alatta.
Far Cry 3 - Falling Into a Dream [Brian Tyler] -
TTomax
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hu de jó,hogy nem vettem tőle... nekem a nagyon friss steam acc. nem tetszett...

-
tálusz
tag
Tegnap megvettem, de már nem volt kedvem felrakni, telepítem aztán meglátjuk mi lesz belőle.

-
hdekakas
senior tag
Majd este megpróbálom, de én a hangot nem is figyeltem eddig, hogy van-e.

Olyat nem vettetek észre, hogy néha nem menti el a játékot? Én még csak egyszer, az egyik Outpost-ot háromszor foglaltam el, és mindig mire beléptem, nem volt meg. Utána úgy csináltam, hogy elfoglaltam, utána fast travellel másik helyre utaztam, és úgy léptem ki a játékból. Úgy megmaradt az elfoglalt outpost. -
Srácok nem tudom ki vett tőle ,de nem tűnik jónak amit itt ír a kolega ! Visszavont cd kulcs
Én is tőle vettem és tegnap este még ment valaki meg tud erősíteni ebben ?!
-
Tegnap este már láttam a menüt
.
Új kari bekerült, windows újratelepítés, még 1-2 finomítás meg win update-k mennek aztán talán hétvégére én is nekitudok állni.
Az újratelepítés után már nem szarakodott ez a dll probléma indításkor.Majd még lehet átírom én is azt az xlm fájlt ha megtalálom

-
Sensut
őstag
Elég jó lett a játék ahhoz képest, hogy az Ubinál minden utazás nem egy kis lépéssel, hanem egy nagy szívatással kezdődik. Nem annyira jó szerintem, mint a 3-as volt, de jó benne az, hogy nem akartak kitalálni valami újat, ami 90% hogy nem jön össze. Talán a karibi környezet a hegyvidéknél jobban illik ehhez a motorhoz, de ez sem rossz. Még az elején tartok és annyi tennivaló zúdult máris a nyakamba, hogy azt se tudom mi micsoda. A hétvégén komolyabban nekiállok, mert ehhez idő kell. Most már nem bánom, hogy megvettem és annyit ölt a méreg az elején. Minden jó, ha a vége jó. De azért még mindig van rajta javítanivaló
. -
ÁdiBá
veterán
Tegnap kaptam a meglévő FarCry4 hez 3 darab cd kulcsot amivel uj extrák érhetők el a meglévő 4 extra mellett amit a limited editionhoz kaptam.
-
ledgeri
nagyúr
No én mai nappal kimaxoltam!
Csak az Ubi pontokéert vehető és az arénáért kapható fegyó nincs meg. Mindezt Full Sabal vonalon 50H3m alatt, 99.93%-ra a végén 2x könyörtelenül!!
Kíváncsi leszek, hogy milyen a másik vonal + kérdezném igennel vagy nemmel válaszolva, hogy a szálak keverése számít-e: Több vég-kifejlett van-e, mint 2? -
creedszl
senior tag
láttátok már egy farkas hogy terít le egy bikát?nagyon jól le van animálva a támadás, életszerű, először hátulról támad aztán mikor elesik már a bika akkor a nyakba aharap amíg ki nem múlik...

-
proci985
MODERÁTOR
vegre tegnap megjott a Kyrat editionom

viszont meg tolti a 32 gigat, lehet be kene szerelnem a dvdmeghajtom

viszont ez a CE hatalmas lett. holnap lovok kepet FC3 CEvel, hat teljesen mas kategoriaban jatszik. ami nem feltetlenul jo, ez a meret szvsz mar picit tulzas, meg Blizzard CE mercevel merve is.
viszont a limited kulcsot beutottem uplaybe es ment.
--
btw neztem youtube videon, lowon kb az FC2 szintjen van. ami vegulis nem is rossz dolog, nekem legalabbis immerzio szempontbol annyira nem lenyeg, hogy ultran fusson meg 3 kijelzon.
--
cf mar megy?
-
törölt tag
Kiidegel a Bushman stukker megszerzése. Egyszerüen túl sokat kell grindolni az arénában érte, most vagyok level 8, de 10.000 fame összegyüjtéséhez a level 9-hez már erőm sincsen.

-
ledgeri
nagyúr
Farcry élet: megyek a-ból b-be, szerpentinen folyó mellett... Egysávos út, kicsi kanyar.
Látom a korlátra spawnolt egy javítandó autó, és már hívnak... Kárörvendve megyek, hátha miután kész lebénázzák maguat a hegyről... megjavítom: nem szállnak be...Már pont a C4-es helyét keresem, amikor jön egy elfoglalandó utánpótlás autó, egyből kilövöm a vezetőt, a truck meg lesodorja a völgybe a várakozókak autóstól, korlátostól, és eltűnnek a víz mélyén robbanással kísérve...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JohnnyX
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
En a 200Mhz-es mmx-el ismerkedtem meg a quake 1-el. Azóta csak fps van.
-
hdekakas
senior tag
Az egyik Outpost mellett a hegyekben van egy Maszk. Van ott sárkányrepülő is, meg minden, de végigjártam az egész sziklacsomót, és nem találom a maszkot.

Tudnátok segíteni, hogy hol van?
-
tibee77
őstag
Nekem is segitett ez a kis config ätiräs.Köszi az ötletgazdänak!

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Én csak azt nem értem miért kell a játékot meg a készítőit hibáztatni.. Én sem "2 magos gépekre" optimalizálnám a legújabb játékokat 2014 végén.
Fél éve játszottam ki a 3. részt Én is, de nekem elég kellemesen hatottak a néhol visszatérő dolgok. -
mikromanus
veterán
Óédeskicsiszivem... most akkor azért "szar" (nem az, de azért fikázod), mert sok játékelemet átemelt az FC3-ból, vagy azért, mert low beállításon hasonlít rá? Csak mert én nem nagyon látom "azonosnak". Persze te játszottál fél éve a 3-mal... No muti miben azonos ez?!:
Far Cry 3 Gameplay HD - Nvidia Geforce GTX 660 Ti - Ultra Max Settings DirectX 11 - 1920x1080
(mondjuk a szemfosató elmosó effekt szerintem totál felesleges bele)Far Cry 4 – PC Low vs. Ultra Graphics Comparison [FullHD]
Far Cry 4 - PC Gameplay (Max Settings) 1080pVagy az FC 4 csak valami demo anyag volt és nem is ilyen nálad? Amúgy tök ugyanaz. Mindegyik valami FPS vacak.

"csak még szarul is van optimalizálva, ezt mutatja az is hogy "gyárilag" már 2 magon el sem indul..."
Nem szarul van emiatt optimalizálva (másért lehet), hanem több szálat/magot használ és nem fut kevesebbel. Ez ilyen. A benzinmotor se megy kőszénnel. Mondjuk talán lefelejtették a minimumelvárásoknál... Hibás is. Nem sötét képernyőnek kellene bent lennie ilyen esetben, hanem hibaüzenetnek. No, majd berakják a patchbe ezt. -
Dj Sügi
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Kár, hogy kb: fél éve toltam ki a 3-at. Ez 1:1-ben csak egy koppintás, csak még szarul is van optimalizálva, ezt mutatja az is hogy "gyárilag" már 2 magon el sem indul...
Habugi: Nem mókoltam semmilyen XML file-t, sztem elég röhej, hogy egy új játéknál ilyeneket kell csinálni és már kb. a 600.adik patch jön hozzá.

-
mijos
senior tag
Csak nekem jelentkeztek videós bugok? Pl. túl sötétnek tűnik sok tárgy, aminek amúgy világosnak kéne lennie?
-
Viper26
nagyúr
Másnál sem frissült 1.4-re a játék?

-
Prosector
addikt
Habugi, jozefgucci1: +1, +1
szívemből szóltatok 
Ilyen élményt nekem eddig 3 játék adott:
-Half- Life 2

- Dark Messiah
(az "F"-fel lehetett rúgni, a mai napig nem értem, h más játékokba miert nem teszik bele, iszonyat nagy fun volt belerúgni az orkokat a szakadékba)-Skyrim

Annak idején még a FC klánban is tag voltam, multizni is azon tanultam meg...már amennyire...
-
válasz
Prosector
üzenetére
+1 Ismerem az érzést ! FC1 miatt vettem számítógépet . Addig nem is igen érdekelt a dolog . Aztán a kapitányom hozta a csúcsgépét és azzal játszott esténként szolgálatban . Emlékszem annyira rákattantam akkor , hogy rám is szóltak mert a kabinban ültem a gépe előtt napközben és alig dolgoztam
Mikor hazajöttem megvettem a játékot és első gépemet is . Azok a szép idők 
-
Habugi
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Az első FC-nek őrületesen jó hangulata volt!!!
Ha jól emlékszem az első, igazán dzsungelben játszódó game volt, megsaccolni sem tudom hány órát játszottam vele.., a zenéje is nagyon rendben volt!!
Manapság elég kevés szó esik erről, de számomra egy játék zenéje legalább annyit ér mint a sztory/grafika!
-
Prosector
addikt
Akkor félreértettem, úgy jött le a postodból, mintha nem tudnád, mindegy.
FC1...
...rajta tanultam FPS-t játszani...őrületesen nehéz volt számomra akkor...kb. másfél hónapig tartott, mire végigvittem(elofordult 2x-3x is, hogy nem jatszottam vele 1 hétig, annyira felb...ott) ... amikor végeztem vele és már ment a stáblista, a mellemet döngetve üvöltöztem a szobában, hogy mekkora király vagyok...Mindezt a legkönnyebb fokozaton és kb. 27-28 évesen

-
he7edik.
addikt
A multiplayer részével fog játszani valaki itt a fórumon?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
+1
Dj Sügi: Nem tudom milyen videókártyád van, de ha a procid gyengébb, akkor érdemes a felbontást meg a grafikai részleteseket feljebb venni, mert alacsony grafikán/felbontáson sokkal többet számol a processzor. Egy próbát megér. Persze ha a vga is gyenge, akkor mindegy.
-
mikromanus
veterán
-
op.erik
aktív tag
Nekem ez szépen néz ki low beállításokkal.. Persze elsimítás és a napsugár effekt maxon van. Igaz a laptopnak csak 17-es a képernyője így kisebb minden és tömörebb, de szerintem egész pofás a játék.
Ami viszont idegesít, hogy a fegyvereket nem lehet normálisan testre szabni... Ha már tettek az AK-ra szereléksínt, akkor ugyan irányzékot, meg hangtompítót miért nem használhat vele az ember?
A FC3-ban erre volt egy mód ami feloldotta, remélem itt is eszközölnek majd ilyet.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Low-on mind2 egy hányás, csak az a különbség, hogy a 3 normális sebességgel futott... hehe

-
Dj Sügi
őstag
Közben sikerült elindítanom, de vicc kategória sajna. A 3 simán ment viszonylag jó beállítások mellett is folyamatosan, ez meg low beállításon is szaggat... Graf terén sem fejlődhetett sokat a játék, mikor szinte mindent 1:1-ben a 3-ból másoltak át(kivéve a helyszínt és a történetet), szal nem értem mire ez a nagy erőforrás igény. Kb mint a Watch dogs, az is egy hulladék lett.

Szerk.: Lehet a patch segít rajta valamit, de nem hiszem...
-
Sonja
nagyúr
1 - Kicsomagolod a "DualCore-Fix.rar" tartalmát a játék \bin mappájába.
2 - Elindítod a játékot a "FarCry4_Launcher.exe" file-al.Szükség lehete a .NET 4.0-ra is, ha nem lenne.

Abszolút működik a játék megfelelő sebességgel dupla magos procikon is! Nyugodtan próbáld ki.

-
vaakuum
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ehh, pedig reméltem, hogy ezt megváltoztatják, és lehet vígan egyfegyveres végigjátszást is csinálni lőszerelfogyás nélkül.

-
vaakuum
addikt
A lőszerek hurcibálása ugyan az, ami az előző részben is volt? Konkrétan mindenből van egyedi limit, vagy egy súlykereten belül én dönthetem el, hogy csak egy fegyvert viszek, de azt 5-ször annyi lőszerrel?
-
Morris
veterán
Beköszönök már én is!
Elkezdtem tolni a gamét és nagyon jó. A 3 is brutál módon tetszett és ez is remek!Nekem is néha meg- meg akad FullHD-ban, ultrán (I5-3470, HD7870, 8GB RAM).
Most megcsináltam én is a módosítást, hátha. -
pr1mzejEE
addikt
Egyébként mikor a throwable dolgokat craftoltam kellett ugye kerítenem 5 bengáli tigrist. Az első 2-t kb 20 perc alatt öltem meg (közben elkalandozgattam is a területükről ilyen-olyan okok miatt
), de a lényeg, hogy sokat bóklásztam míg meglettek. Ilyenkor azt várná az ember, hogy az út közepén szembe sétál veled 5 db és kész is vagy..
Megöltem a harmadikat a második után kb fél perccel, majd két dombnyit sétálva látom, hogy 2 tigris ugrott egymásnak
Az egyik jól meg is pusztult a másiknak meg elég volt 1 az elephantgunból.Tegnap egyébként én is csak craftolgattam meg elfoglaltam egy-két outpostot.
Prosector: Akkor majd kipróbálom, biztos vicces

-
LackoMester
addikt
Végre tegnap, vagyis ma áttjutottam északra. Elég hosszú procedúra volt.

Attól a hegyi börtönös barlangos résztől totál besokaltam, egyébként kár, h. a végén nemmutatták, a Yetit. Okés, h. valamelyik DLC- be majd benne lesz, de akkor is.
-
Sonja
nagyúr
Ha valakinek 2 vagy 3 magos procija van, és mégis szeretne játszani vele, annak itt egy kis fix.
Máris tud vele játszani. 
-
Habugi
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Elefántot nem ölök én se, eddig két outpostot foglaltam el a storylineossal együtt, az a vicc a másodiknál éppen lopóztam egy szikla tetejére a frissen szerzett hangtompítós signature af-el a kezemben, amikor a bentlevők elkezdtek ordibálni hogy elefááánt. Nagy fegyverropogás, cirka egy perc alatt lerendezte az outpostot és kaptam az XP-t amiért úgy sikerült, hogy nem vettek észre..

Egy lövést nem adtam le..
A rinocélosszal észnél kell lenni, pont 3x gyorsabb mint hinnéd!

Szerintem más fokozatunk játszunk, mert nekem az ElephantGunból bőven több kell neki mint egy lövés.
Nyílvesszőből cirka 18 kell bele, szerencsétlen a végére már úgy néz ki mint egy futurisztikus sündisznó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem nincs sok értelme egyetlen oldalra rámenni a skillfában, ugyan úgy csinálom ahogy te.
Elefánt skillekkel kezdtem, mert ebben a barátságos környezetben annyit ért a HP-m mint lepkefing a tornádóban (egy sastámadás három hp szegmenst vett le..) 4-5 storyline missön van meg, illetve az első Hunting, az adótornyokat hackelgetem sorban plusz craftolok állatbőrből amit tudok.Ergó sehol nem tartok még, csak felfedezem a mapot/unlockolgatok.., gyüjtögetem a maskokat stb.
(#727) Honzi:
Megcsináltad az xml fileben amit kell, hogy ne akadozzon?
-
pr1mzejEE
addikt

Az elefántokat nagyon szeretem, bár "kicsit" irreális, hiszen olyan pajkosak veled, mint egy kiskutya 
Ölni nem öltem, igaz van 2 elefántbőröm (bár lehet feleslegesen raktam el, mindegy, kitudja), de azokat úgy szedtem össze, hogy a csatában elhullottak
Amúgy nagyot lehet aprítani az elefántokkal, igazi boss az ember a hátukon
10-15 embert simán meglehet vele ölni, valamint pl a medvébe is kétszer elég beleöklendeznie és cső
A rhino-val még nem próbáltam, de nem is merem..
Azokat ha meglátom inkább arrébb megyek, szerencsére szükség esetén van elefántölő puskám, amivel csak egy golyó. (ez már amúgy egyszer jól is jött).Egyébként a skillekhez hozzászólva, van itt olyan aki pl csak a tigris vagy elefánt oldalt csinálja? Mert én egyenletesen a kettőt, már 2-2 oszlop kész van és még mindig csak 17.5%-nál járok kb. Nekem személy szerint eszembe sem jutott, hogy csak az egyik oldalt fejlesszem, bár így őszintén szólva és jobban belegondolva egyáltalán nem hülyeség.
-
Habugi
addikt
-
Viper26
nagyúr
Hmm, érdekes, nálam még 1.3-mas verzió van.

(#721) CJ3 .:
Köszi!

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Nekem fx6300 + r9 270x-el van ultrán fullhd-ben 40-70 fps-em. (Nem custom grafika, hanem simán csak rányomtam az ultrára)
Egyébként köszönöm ezt a pár parancsot, elkezdtem 4-5 óra tájéka körül a játékot és most negyed 9 fele sikerült abbahagynom
A lagg nem teljesen múlt el, inkább csak mikrolaggok, de még jelen vannak, ez talán már tényleg a 4gb ram-om rovására megy. -
antikomcsi
veterán
Jött ma egy levél az Ubi supporttól a bónusz kódjaimmal kapcsolatban, így egy hét után. Na persze, aki azt hiszi, hogy megkaptam a tartalmakat a játékhoz, az bizony téved.
Ugyanis nagyon sajnálják, hogy van ez a probléma, és meg fogják oldani, és rendszeresen ellenőrizzem a leveleimet, mert egyszer majd, hogy mikor azt nem tudják, majd jönni fog a levél a jó kulcsokkal. És remélik, hogy addig is élvezettel merülök el a Far Cry 4 világában.
Erről Hofi Géza bácsi jut eszembe: [link]
-
CJ3
senior tag
-
-
demmer123
őstag
Ubisoft is elmehet a fenébe ezzel a nvidia támogatással.Amd tulajok örülnek ha 2percet megy dropolgatás nélkül
-
Dyingsoul
veterán
Bakker megint összegyűlt 87 gigányi Farcry4 videóm, lassan nekik kell kezdenem a videóvágásnak/feltöltésnek....

-
MrM94
addikt
óóóóna,nemvagyok gonosz

én kinézek bármit belőlük én reménykedek benne,hogy futni fog még a fasza igpmémen is fullon fogok tolni,mivel efpéeshuszárvagyok
Viccet félretéve.Mikor én már rendelkeztem efixxel,akkor volt az,hogy eldöntik,hogy mi lesz a nextgen konzolokba,és harangozták hogy defasza lesz majd mert többszálról többszálra portolni fasza lessz és minden zsírkirály és túrósbukta.Na ehhez képest már efixem sincs de egy fasza konzolportot nextgenről én nemláttam még
-
Habugi
addikt
De egy ünneprontó vagy Macska..!
Az akkori PS azért erőben messze mást képviselt a PC-khez képest mint manapság a "Nextgen" PS4, arról nem beszélve, hogy amennyi savat kapott a Rockstar emiatt, szerintem nem lépnek kétszer ugyan abba a sz@rba!

Szerintem egyébként inkább CPU-t fog reggelizni a GTA V sem mint VGA-t..

-
Habugi
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Mennyit merről?

Lehet venni hozzá 180K-ért Nvidiát.., VAGY kikapcsolsz pár hulladék kategóriás effektet, pl DoF-ot ami szépen elken mindent a francba a tűéles képű monitorodon.
Húzott 280X-el így fut Ultrán: [link]
Ja nem FHD, egyel alatta, cserébe viszont volt szoftveres felvétel..
Tekintve hogy 3éves a Tahiti, az FC4 meg pár napos, szerintem nagyon korrektül fut a Te kártyád ráadásul másik kategória egyel feljebb. A jelen esetben értelmetlen maximalizmusodból ha engedsz picit nagyon fogod élvezni!
Szerk.:
(#705) demmer123:
Akkor nálad valami egyéb probléma van, 14.11.2bétával használod/nézted?
-
demmer123
őstag
full hd ultra smaa élsimításhoz r9 290 oc kártya iszonyat kevés 55-fps-ről 45-40-re ugrálgat.Ennyit erről
-
Habugi
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Hááát, szerintem sem rossz, de nem egy Vaas sajnos..

Pagan Min engem kísértetiesen emlékeztet a Borderlands 2 Handsome Jackjére, a beszólásai rádión, a flegmasága, a humora.., szóval szerintem kicsit túlzás, hogy ők találták ki.
Tényleg nem rossz és Vaast nehéz lett volna pótolni, de Pagan Min inkább egy jó Handsome Jack másolat maximum.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Ez is alig tudom letenni, de aFC3-nál nem jobb. Ez tény sajnos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)