- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
scorpion1
üzenetére
Ugyan ezzel küzdök én is, sajnos nem igazán találtam rá megoldást.
Régebbi drivereket ajánlottak, raktam is fel belőle, de nekem régebbi driverrel szinte azonnal hibával leáll.
Sajnos teljesen random nálam is hogy mikor adja meg magát, most majdnem 2 órát ment a játék, de tegnap 10 percenként megállt.
És a legrosszabb benne hogy be sem lehet zárni az fc4-et, újra kell inditsam a gépet, vicc. -
scorpion1
csendes tag
- sziasztok , gtx 980 strix-el játszok és olyan problémám van hogy egy idő után kilép, 364.72 driver leáll problémával. van amikor 30 perc van amikor 20 van amikor kicsit több mint 30 perc. Próbáltam több driverrel is de u.a , win 10 van fent most de win 8.1 el is u.a . Ha tuningolva van a kártya hamarabb kilép, alapon később lép ki. NV effekteket ha kikapcsolom akkor is kilépked. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy nem? másnak volt ilyen? . Más játéknál semmi gond nincs.
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahol még kapni dobozos Gold kiadást pc re?
Vagy sosem lehetett?
Ha jól olvastam akkor a gold-al már adják az összes dlc-t is, ha nincs dobozos verzió, hol érdemes vásárolni? -
sz.atesz89
tag
Plz valaki segítsen! Nem tudom elindítani az egyszemélyes módot a far cry 4.-ben se online, se offline változatban viszont a netes része megy. Mikor a single elkezd tölteni végigmegy a csík , majd kiírja h működése leállt és kidob, win10 pron próbálom indítani, steam-es verzió.
-
dragonfx
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bow nitro shredder es az auto cross en ezekkel megyek. 😉langolo nyil odaver neg a robbano.
-
laceszgamer
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gránátvető az nagyon erős.
Mondjuk tiszta Terminator 2 feeling, mikor mennek kifelé az épületből, és csak lazán a gránátvetővel. 
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dragonfx
üzenetére
A 40mm-es kézi gránátvető szerintem musthave fegyver. Menteni is jó meg levegőből/kocsiból más járműveket/embereket lőni/bombázni is príma.
E mellé én használok egy shotit, hogy közelre tudjak nagyot ütni, egy sniper-t, hogy mennyire és, meg egy assault gun-t, ami közép távra jó hentelni, mert nagy a tár. Ezek mind hangtompítósak.
-
dragonfx
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
ja még sok nincs meg de igazából amiket hazsnálók elégedett vagyok vele nagyot kell ugrania majd egy ujnak stabilan lecseréljem másra.
pl: gránátvető sniper lángszoro szerintme abszolut trollkodásra jó csak. -
dragonfx
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
volt azért bőven.
a shangri la azt utálom ez a rozaszín felhős xar szélbe a szellemeket üzni....
na megvan 47% north kyrat...
azért itt elég zorkok a katonák egy nyiltol nem murdál meg..gázos igy nem megy az osonás undetected 2re nem mindig van idő....snipert nem ahzsnálóm.
most megkaptam a nitro shutgunt na az apám nem semmi...csak ugy repül az ember....

én a shredert viszem bow.ot. most ezt a nitrot a 4. meg vagy a rebel(nagyon szeretem) vagy a cross. -
dragonfx
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére

köszi drusza.
én azért szedem a postereket maszkokat karma eventeket mindig megcisnálóm meg a ?-ket felderitem.a huntigosokat nem cisnáltam eddig. természetesne összes outpost belltower enyém.
most épp a himalájába vagyok willis által.nekem tetszenek ezek a küldik.minden fehér katonák is jóval erősebbek.nincs ammo tultengés.osonni kell.
-
laceszgamer
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Sztori küldik nagy része az első részen játszódik, de valszeg hamarosan már nyílik. % azért nem mérvadó mert kérdés, hogy csak küldiken mész végig, vagy mellékküldizel is mellette?

Jelentősége annyi van, hogy kicsit másképpen alakul a történet, illetve mások a küldik pár esetben, de a végére ugyanoda ér be a két szál szinte teljesen.
-
dragonfx
veterán
42% és még north kyrat sehol. hogy is van ez?
gondolom aki kuijátszotta meg tudja mondnai hogy a sztori szál hol ér véget? 60-70%?
és utána a so kis apro karma hnting ...stb.vel lenne 100?
van jelentősége sabal avgy anita oldalán vagyok? -
purechill
csendes tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mind a négynél lakat van.

-
purechill
csendes tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
És ezeket hol tudom megnézni, mihez mennyi, s mi kell?
-
purechill
csendes tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az oké, csak hogy tudod belőle anyagot csinálni, vagy még túl az elején vagyok?
-
purechill
csendes tag
Sziasztok, a növényeket hogy tudod felhasználni? Far cry 3-ban tudtam, de most valahogy nem.
-
RpPRO
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem szoktam meghalni, de írni kellett valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl. ha odalépek a kupachoz és Outpost Mastert játszanék, akkor megy is a fagyás AB-rel. De köszi a tippet, RTSS-ben mit kéne állítani (alap frekivel tolom)? -
SchumiBácsi
őstag
-
RpPRO
őstag
Afterburnert kikapcsolva tökéletesen fut és a töltésidők is leharmadolódtak.
-
RpPRO
őstag
ati 7950 (15.7), win7 van fent. FC3 tökéletesen stabilan ment, FC4-gyel meg Fast Travelnél vagy ha meghalok, kifagyok. Van ötletetek, miért?
-
dragonfx
veterán
Ja amiota dupla lett a ram pofilos konfiggal fhd mediumba 35- 40fps. Nem ugral.faja.
-
csaba951
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Teljes mértékben - igen! Ez ilyen!

Főleg akkor történik meg, amikor egyik területről átmész a másikra. Gyalog vagy elefánt háton nem vészes. Viszont ha éppen autót vezetsz...Egyébként próbálkozz meg ezzel, hátha segít valamit!
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Az normális, hogy időnként megzuhan az FPS? Simán 50-60 van, aztán beesik fix 30-ra, majd felmegy ugyanúgy 50-60-ra és megy tovább.
-
dragonfx
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
oks
a primal a 4nek egy kiegészítője vagy totál külön egyéni játék?
-
Backrau
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Most jó, az egyik effektet kikapcsoltam és azóta nem lépeget ki.
-
dragonfx
veterán
Eszaknkyratra hogy lehet jutni?33%nal vok.alig van mar kerdojel.
A hegysegen at lehet jutni illegalisan? 😂😂 -
Backrau
aktív tag
-
Backrau
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Természetesen, a kártya cserénél driver uninstaller-rel leszedtem a driver-t és újratettem. Nem értem mi lehet a baj. A másik kártyával nem volt ez, és csak a Far Cry 4.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok,
olyan problémám van hogy mióta VGA-t cseréltem GTX660-ról GTX770-re a játék egyszer csak kifagy egy idő után :::::::::::::::::::::::::::::S Mi lehet a baj? Tudtok segíteni? -
seqwidals
újonc
válasz
ertewrtewrtw
üzenetére
Ugyan olyan. Mindkét részben nagyon király. Ha ezen múlik nyugodtan vedd!
-
dragonfx
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
jojo akkor marad igy

nem tudom most a vysyncet kiszedtem most egész okésan ment fhd mediumba..
ez igy uncsi az elefánt leöli az outpostot meg a hust odadobom és valami vadállat megcisnálja helyettem.
kezdem azt hinni ezt egy kaladnjáték.védd még a hostage.s meg szerezd meg ezt azt cisnálj képet...ez igy uncsi...
hogy lehet robbano nyilat cisnálni vagy kiválsztani? -
K1nG HuNp
őstag
Kezd kihalni a játék?
-
dragonfx
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
a fog a tree és az AA nekem megöli a játékot elfogy a vga ram?
pedig a fog nagyon szép dehát.... -
SchumiBácsi
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Nálam 1920×1200 High presettel V-Sync éppen hogy bírta a 60FPS-t. Most 2K-ban gond van: 40FPS körüli változatlan beállításokkal, amit remélhetőleg a jövőhéten érkező 980Ti orvosolni tud
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként változtassuk az élsimítás módját FXAA-ra ha eddig nem történt volna meg, mert egyéb módok különösen lassíthatnak.
-
dragonfx
veterán
na megvana 3 healcsik 3 fegyverhely sőt lassana 4. is.
mi van akkor amikor mondja vegyem el a titkos levelet a faszitol odamegyek F nem irja ki csak a g hogy move de mégis rajta világit a sárga pötyli?
léci valaki irja le mutasson screen hol lehet synerget craftolni? endorfint healt mega többit és nem látok ilyet....
én levettem 1680ra a felbontás agyhalál hogy fhd még mediumon is szaggat.
egyáltalán van olyna gép amin fhd ultrán minden csutkán elmegy? és nem szaggat be mikor zoomolsz se? -
dragonfx
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Msi ab +hw info ezen a jatekon nekem nem muxik minden masikba igen.oka?mit ajanlotok helyette?pedig az bevalt volt.
Az a kerdesem meg hogy itt healt meg adrenalint hol lehet barkacsolni mint a 3asba?csak venni lehet kepesseg alapja kesobb.az elejen vagyok....es hol ad + csik eletet....
-
dragonfx
veterán
Hi.
Milyen vga ajanlott amivel fhd ultran megy a jatek? -
vvega30
senior tag
60 fok még bőven jó, gyárilag tudtommal 72-78°fok a határ, gyári hűtővel, alapjáraton. Nyilván processzortól függően.
De kérdezz be a nagyoknál:
procis topik
vagy
hűtős topikja és Far Cry 3 topik

-
Shaza
senior tag
Sziasztok!
Ez nem konkrétan a topic témája ,de hátha tud valaki segíteni.
Az lenne a kérdésem hogy a Far Cry 3 Fx 8350-es procival 60 fok feletti hőmérsékletet produkál míg a többi játéknál max 55-56 fokig megy föl ,ez normális?(cooler master hyper 212 evo )
Akinek esetleg ilyen procija van az legyen szíves írja le a tapasztalatait
Köszönöm! -
daveoff
veterán
válasz
pempellini
üzenetére
A fáról, ősszel...
warez itt tilos, nem baj? 
-
pempellini
senior tag
Honnan tudok leszedni peach-et?1,8-1,9
-
castiels
addikt
Ha valaki játszik 970 el, írja már le milyen beállításokat használ.
Köszönöm.
-
vvega30
senior tag
válasz
castiels
üzenetére
az ha 50-re esik az fps azért az ne legyen baj. autóvezetésnél meg sztem a látótávolság miatt esik le. gyorsabban kell betölteni az "új" területeket mint ha mondjuk gyalogol az ember.
nem tudom van-e view distance beállítás banne
ha van, próbáld ki azt. más ötletem nincs. -
vvega30
senior tag
válasz
castiels
üzenetére
o/
tisztelettel de nehéz értelmeznem, hogy "beesik nagyon alál". leesik az fps?
nekem is 970 van i5 4790-el 8gb ram. semmit nem állítottam, minden be van kapcsolva és minden maxon van, legfrissebb driverrel. gondom még nem volt vele, vagy nem tünt fel. monitor 72 hz-en megy, fps 40-72 között.
nagyon ritkán volt egy kis szaggatás 1-2 mp, jellemzően töltés után. -
castiels
addikt
Valaki játszik V-Sync bekapcsolasával?
Nekem sokszor de dőleg auto vezetesnel beesik nagyon alál egy 970 essel meg egy i5 4460 procival.. Milyen beallitásokat tegyek be neki?
-
orientcx
őstag
-
Matt1988
csendes tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Az nem rossz ötlet megpróbálom, csak tudod eddig is ezen a vinyón volt és gpu csere történt mindössze.
A játékban már minden beállítást próbáltam nulla sikerrel. Köszi a tippet azért!
-
Matt1988
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget! Nem tudom ti találkoztatok olyan hibával, hogy nagyon lassan tölti be a különböző tárgyaknak a textúráit amikor közeledek meg távolodok tőlük. Egy pillanatra teljesen pixelessé válik az adott tárgy. Nálam sajnos előjött amikor kicseréltem a videokártyámat gtx 770-ről gtx 970-re. Állítólag nem videokártya függő, mert a lentebb linkelt videónál is írják, hogy amd-n is előjött. Hiába nézelődtem és olvasgattam fórumokat sehol nem írtak rá valamilyen megoldást.
Rohadt bosszantó mert a játékélmény növelése miatt váltottam gpu-t erre tessék, előjött ez a szarság.
Ha valaki esetleg tudna segíteni mert annyira profi azt nagyon megköszönném!
Itt a videó a jelenségről (a szekrény melletti komódot kell nézni ott nagyon jól látható):https://www.youtube.com/watch?v=jrhGzDw5KFo
Előre is köszi

-
-
Predator2
addikt
Helló
A mentéssel kapcsolatom gondomat megoldottam, viszont jött egy komolyabb!
Őszintén szólva, egyenlőre, virágbolti verzióm van. Megvettem annak idején a 3-at, az tetszett is, viszont a 4-ről azt olvastam, hogy gyakorlatilag egy 3.1, és hogy elég sok hiba van benne. Gondoltam, előtte teszek egy próbát.
Hogy feljussak a tornyokhoz, kötélre kell másznom! Viszont azt egér/bill kombóval nem tudok. Egyszerűen nem reagál az egérre mászáskor, minden máskor viszont tudom az egér használni. Próbáltam másik USB portban semmi, próbáltam régi ps2-es egérrel de azzal sem volt jó.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Ahogy látom, egér gondok voltak a játékkel, ha megveszem ezt is eredetiben akkor azzal is ilyen gondjaim lesznek? Mert akkor nem sok értelmét látom.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Ha kikapcsolja az ember a játékot, akkor csak a fő mentést (sárga x) kell vissza töltenie a játéknak?
Vagy vissza kellene tölteni a gyors mentéseket is adott esetben? Ha csak simán meghalok, akkor folytathatom a legutolsó gyors mentéstől, viszont ha kilépek a játékból, akkor csak a fő mentéstől hajlandó indulni.THX
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott ez a játék és adott a gépem, amiben 8GB RAM van, egy A8 7600-as APU, aminek a GPU-jának adtam 2GB memóriát, ugye a rendszer memóriából már csak 6 van.
Elindul a játék, 1600*900-ban megy magas grafikán olyan 20fps körül. Ha leveszem ilyen 1280*720-ba, akkor más a helyzet, csak elég durva a különbség a két felbontás között. Azt olvastam, hogy vannak javító patch-ek ehhez a játékhoz, ami teljesítményre is kihathat. Szerintetek ez dob valamit a dolgon vagy nem oszt nem szoroz? Tudom, hogy ez a proci nem egy i7 kategória, csak kicsit furcsa, hogy egy GTA 5, aminek elvileg magasabb a rendszerigénye jobban megy. Vagy lehet, hogy ennyire hiányzik neki az a 2GB RAM a 8-ból?
Későbbiekben kap még +8GB RAM-ot. Valamit fog szerintetek dobni rajta vagy ez inkább proci igényesebb játék? Köszönöm válaszotok előre is! 
Ui.: Nem akarok panaszkodni, mert annak is örülök, hogy tudok vele játszani. Csak furcsa.
-
Xorith
tag
Üdv!
Coop-ban ahogy látom a segítőmnek nem növekszik, ha elfoglalunk egy outpostot meg hasonlók. Ez alapból ilyen ugye?
Ha csak coopba toljuk akkor valahogy tudja unlockolni a dolgokat single tolása nélkül?
Előre is köszönöm a választ!
Nagy lelkesen megvettük aztán ez rontott az összképen pöppet. :/ -
YM
senior tag
-
YM
senior tag
És multiban próbáltátok már? Nagy poén lehet egymást hátba nyilazni

-
YM
senior tag
960GTX vinné szerintetek high-ultra beállításokon 1080p-n?
-
milan18
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én az i5 750.re gyanakszom meg egy picit a 660 ti-re hogy elfogy a 1,5giga ram rajta, mert még most sem annyira gyenge kari el kéne vigye.
-
milan18
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lowon is is szagat... élsimítás nincs bekapcsolva, nemtudom mi lehet a baj

-
milan18
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mennyi vramot kajál a játék? Én full hd-ba szeretném játszani alapból highra lövi be magát, de nagyon szaggat.... mi lehet a baj? I5 750+8 giga ram+gtx 660 ti- Lhete hogy vram kevés neki? vagy a proci gyenge?
-
mikromanus
veterán
válasz
pityaa23
üzenetére
Esetleg keress rá a neten. Van egy rakat hasonló bejegyzés. Aztán hogy mi használható belőle...
Csak belekukkantva pár hozzászólásba a végefele felvetették, hogy az ATI újabb driverei szarakodnak néha. Ez is lehet ok. Ezesetben egy korábbir avissza lehet állni. Persze lehet egy rakat oka. Ha megbízható helyen keersgélsz és van érdemi visszajelzés hog ynme valami vírusos szart akarnak felnyomni a gépedre és működik, akkor be lehet próbálni. Én az első ubisoftos fórum topicba nlztem be, az meg 155 oldal, így nem nagyon erőltettem .
'Far Cry 4 has Stopped Working' Crash to Desktop on First Loading Screen | Forumskeresőszónak meg esetleg:
far cry 4 stopped working fix
vagy
far cry 4 stopped working -
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
már nem először futok abba a hibába, hogy kihagyok mondjuk egy hónap szünet után indítanám a játékot, elindul, majd "a Far Cry 4 működése leállt" hibaüzenettel leáll a játék. Ellenőriztem a játékfájlokat, nem telepítettem, töröltem semmit. A játék természetesen eredeti. Nem fogok állandóan x millió gigákat letölteni, hogy játszhassak. Van erre valami más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák

- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mondjuk tiszta Terminator 2 feeling, mikor mennek kifelé az épületből, és csak lazán a gránátvetővel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én nem tapasztaltam ilyesmit, amit írtál. Nem tudom mi lehet a gond.