Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Lehet, hogy igazad van, én a következőek alapján mondtam, és ezek nekem mind megvoltak:
The Hurk Deluxe Pack contains:
5 Missions:
- Hurk's Redemption: Save Hurk from imprisonment in 3 action-packed
single-player missions- Blood Ruby Mission: Pagan Min's forces have discovered a rare
gemstone, the Blood Ruby. Head for the mine and recover the stone.- Yak Farm Mission: Save a Yak farm from a raid by Pagan Min's forces
5 Weapons:
- Harpoon Gun "The Impaler"
- Arena Machete
- Driller PKM Gun
- Sandman 1911 Pistol
- Elephant Double-Barrel Rifle
Ha mégis van valami más, az nem tudom mi, nem tudom legálisan megnézni. És kicsit meg is sértődtem most, valószínű nem fogom még egyszer megvenni.
Szerintem a "nagyoknak" kellett volna vállalni a felelősséget, és megtéríteni a kárt ami létrejött, mert őszintén szólva Nekik ez nem olyan nagy pénz. Ehelyett a végén mindenki jól jár, csak az nem, aki nem akarta le varezolni, és jóhiszeműen megvette a balkáni fizetéséből. Illetve az sem esik jól, hogy napok óta még csak válaszra sem méltatnak.
Aztán meg csodálkoznak, ha valaki letölti a játékot és nem fizet.
-
iguana
őstag
én is minden kő alá benézős vagyok, lassan haladok időhiány miatt, (legalább tovább kitart a játék) de én is max-ra szeretném végezni a játékot. (most 60 % körül vagyok).
miért is kell ehhez a ládához a tuk-tuk? nem értettem a videót, meg az egész helyzetet

felvilágosítanál? -
daveoff
veterán
SPOILER!
Én lerendeztem mindenkit a franca!
Most, hogy megtudtam Sabalt Jalendunál találom, megkapta ő is, ami jár neki.
videó
Pagannál én is találtam pénzt, miután kiszedtem a heliből visszamentem, megkerestem a holttestet, nem volt nehéz ott zuhant le a palotába vezető út mentén, kapott még pár sorozatot is...

Nekem már csak az aréna 10-es szint maradt, tehát egy fegyver hiányzik, minden más megvan, de azt nem is fogom megcsinálni, mert nagyon lassan fejlődök, pedig endless-t nyomatom, és ölöm őket rendesen, de nagyon unalmas már....
99,93% / 34H 38M
Szerintem 30H alatt simán meg lehet csinálni 100%-ra.
Jó volt, ahhoz képest az elején mennyire utáltam, a végére már nagyon tetszett a játék, szerintem előveszem még.... -
hdekakas
senior tag
Elég lesz. Nekem kb 80% játék után már megvolt mind.
Ha mégsem elég, lehet szerezni sok mindenért utólag is, pl a kósza ellenségeket lelövöd, fejbelövöd, lekéseled, stb. KARMA level miatt úgyis csinálni kell olyanokat is. De asszem a minijátékoknál is lehet szerezni utólag XP-t, de arra már nem emlékszem, csak annyit játszottam velük, amennyit muszáj volt.
-
hdekakas
senior tag
Az arénában asszem az 1 rank után ad fegyvert vagy valamit, de az mindenkinek megvan, mert kötelező misszió során visz fel az arénába. Utána majd a 10. rank után.
Nekem is 2 óra volt a sas.
Az aréna 10-es rank annyival könnyebb, hogy azt bármikor apránként is megcsinálhatod. Ha 20 pontossával gyűjtöd össze a pontokat, akkor annyival, de előbb-utóbb kigyűlik.
(Így nem lehetetlen mint a sas, max időigényes, meg uncsi.) Az első oszlopot, a battle-t érdemes csinálni. Mindig újra és újra. Chain takedown-okkal lehet pontokat kaszálni, ha meg végén megfűszerezed egy késdobással is, akkor máris van 150-200 pontod. Ha túléled a negyedik kört, akkor kb 1500 bónuszpontot kapsz. De ha azokat a rohadt fekete kutyákat küldi be a 4. körben, akkor esélytelen.
Gyorsabban futnak mint mi, még elfutni sem lehet előlük.
Ráadásul négyen vannak, és egyre nem elég egy tár töltény. 
A 10-es skillek igen, csak a 10. után világosodik ki.
Van egy fashion week, amire szintén többször kell rányomni, hogy megnyíljon, de annyiszor más kérdést tesz fel.
Nem tudom, hogy ez az-e. Egy borz ölős küldetés. Nyomogassad neki az E-t, aztán 5-6 után elindul. 
-
hdekakas
senior tag
Nem függ a nehézségi szinttől. Bár ki tudja, hard fokozaton lehet, hogy 10-szer kell megölni.

Rakashát 10 perc alatt kinyírtam, a madarat 2 óra alatt.
Nekem végezetül tetszett a játék, de nem éreztem egyszer sem azt, hogy jajj, kapcsoljam már be a gépet, és játszak vele. Meg egyhuztomban is tán 3 órát játszottam vele, de az is kivételes volt, egy óra után már általában untam. Lehet, hogy ez már ilyen is lesz, a 3. rész volt a csúcs, már valószínűleg nem fognak tudni azt überelő részt csinálni. Minap a FC3-at is elindítottam, a 4-hez képest csúnya a grafika, pedig már az is jónak tűnt anno. A térkép északi részén a rengeteg ellenség meg farkas már vicc volt. Volt hogy lelőttem 8 farkasból álló csordát, nem mentem arrébb 100 métert, és már megint jött egy 8-as falka.
Közben meg egy 4 fős ellenség bagázs is megsorozott.
Ezeket még túléltem, de a hátbatámadó leopárd révén már kifeküdtem.
Kezdhettem elölről a maszkhoz vezető utat. 
Úgyhogy aki még csak a déli területen játszik és irritálja a sok vadállat, az az északi területen a haját fogja tépni.
És nem is lesz változatos, csak farkas van (de 6-8-10-essével), meg leopárd. Ennyi. Ott már nincsenek kutyák, borzok, rínók, stb. Minden bokorban 10 farkas. Elfogyott az ihlet a tervezéskor. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ALLAT001
senior tag
+növény
hdekakas Útmutató az arénához:
Pontokat kell szerezni, amiből ha eleget összeszedsz megkapod a következő szintet.
Ha nem nyered meg az utolsó kört, akkor csak elenyésző pontot kapsz, ergo cél a túlélés!
Túlélni a legnehezebb a legelején, amikor sok az ellenfél, nincs fegyver, sem sebtapasz.
Ezért az elején óvatosnak kell lenni, lehetőleg 1 csoportot egyben leszedni és felvenni egy jobb fegyvert és fedezéket keresni.
Elmondható h középre bemenni csak a legritkább esetben van értelme, mert innen mindenki célpontjává válsz, a széleken jól el lehet bújni.
A közönség dobál be segély-pakkokat, amik különböző színnel füstölnek. A zöldeket a legfontosabb begyűjteni, mert azok a gyógyítócsomagok.
Utolsó kör többnyire a legkönnyebb, ha van 2-3 gránátod a végére, akkor gyorsan bedobálok közéjük, ahogy kijöttek a kapun és csak azt kell elintézni ami megmaradt még belőle.
Nem túl nehéz... néha beküldenek állatokat is, ezek van h sokkal jobban bírják a golyókat, ezért velük jobb nem leállni (persze főleg ha 2-3 támad egyszerre) mert van h 1 tár sem elég leteríteni őket... ilyenkor futni kell és amikor elszaladsz egy hordó mellett visszakézből kilőni, amikor az állat pont mellete van.
Fehér tigrissel kell vigyázni nagyon, meg főleg a fehér borzzal mert annak annyi HP-ja van mint Diablonak (
)
Végül még annyi h 10. szintnél adja meg a Bushman hangtompítós géppityut, de utána is vannak még rangok....
-
hdekakas
senior tag
Azt én is sokáig kerestem, már nem emlékszem pontosan, de meglett.
Az előbb azt a nemtomkit öltem meg íjjal, hát ez a misszió sem tetszett, hogy háromszor kellett megölni egy rohadt íjjal. Közben a tigrisét küldte rám, meg mindenféle egyéb ijjasokat, azt se tudtam már hogy kit kell kinyírni. Nem szeretem az ilyen elvont dolgokat. -
daveoff
veterán
Görgővel választod az eldobható cuccokat(gránát, molotov, kés, hús....), és a görgő lenyomásával hajítod el.
(#1540) hdekakas: Szia! Amióta visszavettem a tuningból teljesen megszűntek a fagyások, nálam az volt a baj. Ugyanezt a jelenséget produkálta, mint nálad, minden más játékban stabil volt a tuning, az FC4 10 percen belül eldobta magát. Visszavettem 10mhz-et, és adtam 13mV-ot a GPU-nak, azóta atom stabil a játék, egyszer sem fagyott ki.
-
Sensut
őstag
Küldetés közben nem lehet menteni, itt a játék automatikusan készít checkpointokat, amiket visszatölt halál esetén, de csak addig, amíg ki nem lépsz a játékból vagy a küldetésből. A Save opció a menüben csak küldetésen kívül, szabad játékban elérhető, de nem igazán megbízható!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gitáros topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Facebook és Messenger
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi! 

ahhoz nyilván végig kell szenvedni, de csak magáért a fegyverért szerintem nem érdemes, ár-érték arányban nem jó a bushman.

Az aréna 10-es rank annyival könnyebb, hogy azt bármikor apránként is megcsinálhatod. Ha 20 pontossával gyűjtöd össze a pontokat, akkor annyival, de előbb-utóbb kigyűlik.
)