Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpion1
csendes tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
- ugyanez van nálam is, vagy újraindítom vagy kijelentkezek, nem tudom miért van ez, pedig nagyon tetszik ez a game, végig is vittem és ez miatt nagyon mérgelődtem néha mert mikor majdnem megvolt a küldi akkor állt le
, de valahogy végigvittem és sok mellékküldit is megcsináltam. Csak nem akartam még nekiállni a Dlc-nek így, hátha találok rá megoldást, de ezek szerint nem nagyon van 
(#2501) RpPRO - hát még ha 65 fokos a vga akkor is csinálja, v-sync-el is és anélkül is

-
scorpion1
csendes tag
- sziasztok , gtx 980 strix-el játszok és olyan problémám van hogy egy idő után kilép, 364.72 driver leáll problémával. van amikor 30 perc van amikor 20 van amikor kicsit több mint 30 perc. Próbáltam több driverrel is de u.a , win 10 van fent most de win 8.1 el is u.a . Ha tuningolva van a kártya hamarabb kilép, alapon később lép ki. NV effekteket ha kikapcsolom akkor is kilépked. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy nem? másnak volt ilyen? . Más játéknál semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de valahogy végigvittem és sok mellékküldit is megcsináltam. Csak nem akartam még nekiállni a Dlc-nek így, hátha találok rá megoldást, de ezek szerint nem nagyon van