Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
És én is..meg szerintem majd mindenki a világon..kiv pár emberkét..
Egyszerüen hihetetlen. Direkt szartam a küldetésre, és elnavigáltam magam először a safehouse-ba, ahol reggel 6-ra raktam a vekkert, majd még épp sötét volt, nekiindultam a dzsungelben. Pár pillanatig még sötét volt, majd elkezdett pirkadni, de rhadjak meg, pont olyan jó kis sejtelmesen, sötét pirososan, amitől már kész voltam.. két dzsip utánnam jött, gyorsan 'segítettünk rajtuk', és irány a sivatag. Gondoltam, megnézem a napfelkeltét a desertben, ugyse láttam még ilyet az életben.. Hát haljak meg, a gps-nek hála kb lehet tudni, hol kell letérni az utrol, kocsi lerak, és elmentem, egészen amíg engedte.. Leültem a szikla tövébe, atmoszféra-hang felteker, előttem csak a kaktuszok meg a homok, a távolban meg a hegylánc, és jött fel a nap....kukkerral néze belezoomoltam, komolyan, már csak egy vangelis vagy oldfield-zene hiányzott...
Nem is lehet elmondani, de.. játékban ilyet én még nem igazán éltem át.Respect UBI!

Új hozzászólás Aktív témák

- Star Trek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest