Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tib82
csendes tag
Egy újabb 6 perces videó került ki az idei Penny Arcade Expo-ról, amely számos eddig nem látott dolgot tartogat a rajongóknak!
Röviden összefoglalva: Az egész videó alatt szemügyre vehetjük a más játékokban (pl. CoD4) már láthatott arany AK-47 gépkarabélyt. A videó közepe felé főhősünk egy gyönyörű gyémántot rejtő aktatáskára lel egy vizes hely közepén. Majd a videó végén küldetésünk sikertelenségét jelzi a Game Over felirat.---> VIDEO <---
Már korábban olvashattatok az Afrikában lévő és a Far Cry 2-ben is megtalálható Dogon kultúráról. Amiről viszont még nem esett szó, az az a betegség (és annak háttere), amiben főhősünk szenvedni fog és aminek orvoslásához gyógyszereket kell beszereznie. Ez pedig nem más, mint a Malária... Bővebb infó ITT!
-
feka007
veterán
Azért már itt is egész sok kis hsz összegyűlt, és legalább flame nélkül.

-
dokee78
félisten
Most néztem a Crysyst a gépemen.
1280x1024 ben minden beállítás maxon 2x es élsimítással 23 FPS-sel megy,remélem a Far Cry 2 kevesebbel beéri majd! -
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha olyan lesz mint az assassins creed,akkor nem leszgondod.az is ubisoft es nem csunyabb mint a farcry.
biztos szebb lesz mint xboxon.
a konfigod siman veri az xboxot... -
Sirandrish
legenda
azért nekem kell egy 40-50FPS hogy élvezzem a játékot..mert szerintem a crysis 25Fpsel minden csak nem élvezhető..
Végülis nem gáz ha 1-1 dolgot mediumra kell majd raknom ahhoz hogy meglegyen mondjuk 50FPS csak ne ugy legyen mint a Crysisnél hogy 2 Opció 2 FPS-t hoz és a Graf már mérföldekkel csunyább..
-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
en neztem highon siman viszi a crysist 25fps el a konfigod.
no AA es menni fog szerintem...max az arnyekokat kell meg kozepesre venned.. -
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
maskepp fogalmazok...
a legmagasabb felbontason kivul nyomod,akkor mindig torz lesz a kep.
a nativban az igazi...akkor jon ki hogy penge a kep
megegyezik a pixelszam a monitoreval.. -
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mennyi a nativja?
-
Sirandrish
legenda
van egy 22es TFT-m...milyen felbontásbban toljam majd?
kb?
mondjuk igazából az lenne a kérdésem hogy 1680*1050 illetve 1440*900on kivül van-e olyan felbontás amiben nem lesz szétcsuszva a kép? -
dokee78
félisten
Nagyon várom ezt a játékot,remélem fogja kajálni a configom!
Elssősorban 1024x768-ban játszanám,de ha bírja a config akkor 1280x1024.
-
$p@rr0w
őstag
-
feka007
veterán
Még meg sem jelent a második, de már nagyban készül a harmadik rész [link]
Azért topicot még senki ne nyisson neki...
-
dokee78
félisten
Szerintetekszép lesz a FAR CRY 2 a configomon 1024x768-ban?
Gigabyte EP-35DS3R
C2D E8200 3GHz
2x1GB GEIL ULTRA 800Mhz (900Mhz-re húzva)
Gainward 9600GT 512 DDR3 (8-9% ovelockkal [link]) -
mandras81
senior tag
Arról mit tudtok, hogy állítólag az ATI kártyáknak hátránya lesz ebben a játékban?
-
Tzeentch
csendes tag
Valaki tud valamit a gjelenés pontos idejéről? köszi elre is
-
Theodolit
tag
hi!
Valaki aki sokat tud a játékról mondja el hogy ez most egyszerre lesz megírva pc-re és konzolra,vagy konzolra először és átirják pc-re<--mert ha igy lessz akkor nem szivesen játszanék vele,mert utálom a konzoról átírt pc-s irányítást, pedig tetszik a játék nagyon jól néz ki
. -
feka007
veterán
-
T.Peter
őstag
Far Cry 2 pályaszerkesztő videók.
-
Tib82
csendes tag
-
slein
tag
nemtom én valahogy nem vagyok elájulva tőle, de lehet, az a baj, hogy ezek a "dzsungel jack"-es játékok nem igazán jönnek be nekem.
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Ilyen hangulatos és jól összevágott trailert még nem láttam!
-
Tib82
csendes tag
Lehet hogy csúszik a PS3 verzió?!
Egy jó játék nélkülözhetetlen kelléke a hozzá illő zene. A Far Cry 2 zenéje Marc Canham szerzőt dícséri, aki a Nimrod Productions berkeiben komponált. A bemutató 7 számból álló hanganyaga meghallgatható ITT!
-
Tib82
csendes tag
Úgy néz ki, hogy az szűk egy hónapja megrendezésre került Electronic Entertainment Expo-n (más néven E3) készült felvételek publikálása még mindig nem ért véget!
Kimi itt kapta megint mikrofonvégre a fejlesztő csapat jópár emberét, hogy értékeljék a játékot és/vagy a bele fektetett munkájuk sikerességét.
-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jah max trailer

-
thumb
aktív tag
ez a game már kijött vagy még a demo se?
-
dokee78
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kicserélik így is,hogy BIOSt frissitettem?
Áprilisban vettem,még garanciás! -
dokee78
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt hajtva 3.6 GHz-en csak valami gáz lett(lehet BIOS frissítés miatt).
Azóta nem tudom hajtani mert bármilyen feszt állítok be a BIOS-ban akkor is 1.168 a fesz és ezzel a fesszel nem megy 3 Ghz-et sem. -
dokee78
félisten
Hello szerintetek jol fog futni a gépemen a :
FAR CRY 2
Call of Duty World at War
Brothers in Arms:Hell's Highway?Configom:
Core2Duo E8200 2.66Ghz
2x1GB GEIL ULTRA 800Mhz
Inno3D 9600GT 512DDR3 -
$p@rr0w
őstag
Én azt olvastam hogy miután az eredeti Far Cry készítői leléptek Crysis-t csinálni, a következő enginejük felhasználásának joga maradt a kiadónál (akik persze módosíthatják, meg átnevezhetik...).
-
$p@rr0w
őstag
Néztem a gépigényt, és aggasztónak találom hogy anno a Crysis előzetes gépigénye alacsonyabbnak(!) ígérkezett, bár azóta optimalizálhattak eleget a Cryenginen, de a játék is nagyobb pályákon fog játszodni... Na mindegy azért várom, csak ne akkora csalódás legyen mint a Crysis.
-
feka007
veterán
Hát azért 4870 X2 csak nem fog kelleni a fullhoz.
Végülis azért ha megnézzük, akkor a Crysisszal összevetve ennek nincs olyan éhe sgrafikája, legalább feleannyi a poligon egy emberen, mint ott. Persze a hatalmas, egybe betöltött játéktér lehet, hogy kiegyenlíti ezt, de remélem nem kell majd nagyobb gép hozzá fullon, mint a Crysishoz.Ezt a Co-opot majd kipróbálhatnánk.
-
feka007
veterán
Co-opban én is bennelennék. Vajon azt is lehet tolni Hamachin?
Tényleg, Crysisba is kikéne próbálni, ha van.
Na igen, a víztükröződés zseniális, Crysisba a víz alatti világ lett gyönyörűen megalkotva.Mod: egyébként gépigényt sztem úgy kalkuláljátok, hogy a minimum az elég erős lesz, az only SM3-as cuccokak nem szokott a legkedvezőbb lenni az alap igényük, szóval azon a konfigon tényleg csak megmoccanni fog szerintem. Highoz szerintem tuti nem lesz elég egy X1900, az vicces is lenne...
Szerintem egy 8800GT nem fog ártani oda -
-
Vistaboy
veterán
Szerintem az ajánlotton örülhetünk ha Medium-ban eldöcög majd, hacsak nem 640x480-ban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tib82
csendes tag
Egy új, bár szerintem kissé megkésett (mert volt már június végén is) DreamHack 2008 nyári videó került a nyilvánosság elé. Kevésbé informatív, inkább DH promóciós anyagnak tűnik

-
idiot
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talán 2-GPU-s rendszer lesz elég a high futtatásához úgy hogy elég FPs legyen

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
minimum gepigeny a highoz?
-
athomi
veterán
-
fpeter07
veterán
A gépigény nekem nem tetszik, mert x1650 a minimumés 3.2ghz proci
Jövőre lesz új JT -
west
őstag
válasz
Zsolti0609
üzenetére
akkor kezdhetsz gyujteni.novemberben jon ha minden igaz

-
west
őstag
válasz
Zsolti0609
üzenetére
socket 939es a procid vagy am2?
mert ha am2 akkor 6000+ es 1 4850 vagy 8800gt minimum.
ha s939es akkor nem art ha alaplapot is cserelsz mert a 4800+nem hinnem h eleg. -
wagi
senior tag
Az igaz,hogy FC2-ben nem lehet feküdni?
-
Zsolti0609
tag
Gépembe mit kellene szerintetek kicsrélni,hogy normálnaál kicsit jobb grafikán fusson a játék!természetesen a grafkártyán kivül,mert a graf az már elavult egy kicsit!?????????,
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Áprilisi hardverpasziánsz
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8GB DDR5 5600MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.