Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Segitsetek nekem...olvastam a linket, és próbáltam guglizni,,,de igazán sok olyan dolgot nem találtam ami engem érdekelne! Azt láttam hogy a Dirt is pld. securomos...namost nekem pld konkrétan van egy Dirt-öm(is)! Akkor azt 5* telepithetem aztán kidobhatom a kukába? or what?(erre nekem senki nem hivta fel a figyelmem, sem a vásárlásnál sem a dobozon nincs feltüntetve...) Irnak valami kijátszást is a linkben...de valahogy nekem az egész cikk olyan se füle se farka...Szóval ami sceurom az 5* telepithető és vége? Vagy rakjátok már nekem tisztába légyszi ezt a dolgot...vagy legalább egy értelmes linket...THX
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
A multihoz egyébként is szükség lesz az eredeti játékra. Így szokott lenni.
Egyébként Abu-ék már bizots készülnek valamire, mert nagyon sunyizott a minap. Szerintem a PH!-nak már megvan a játék. Csak gondolom hogy a hivatalos megjelenés napján rántanak be egy jó kis cikket róla. Ők már tudnak valamit. Sőtt lehet hogy már tesztelték is.
De az is lehet hogy én vagyok nagyon gyanakvó. 
-
twine
veterán
válasz
19870820
üzenetére
Akkor majd mástól! 7 ropiért én nem veszek játékot! Megvettem eddig az összes olyan gammát ami igazán tetszett, de második, vagy harmadik árcsökkenés után...esetleg apróból! 0day games meg mindig is lesz! A kiváncsiság hajtja az embereket...Irnék még pár dolgot, de nem akarok "warez témát boncolgatni"
-
Blizz
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
as you wish, sir

-
19870820
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
igy van.vegyétek meg eredetibe aztán nincs gond.nemde philox?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Gyorsan fejezzétek be a warez boncolgatását !
-
keIdor
titán
[link] -

-
19870820
senior tag
vegyétek meg eredetibe ajánlom az 576.hu-t
Pénteken jelenik meg...én már elö is rendeltem rá
-
Enton
addikt
Amugy a mapeditor is jó móka. El lehet vele szórakozni.
[link] -
Blizz
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
bithu
-
twine
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Viszont, az a furcsa hogy beszéltem haverommal, és ketten két féle
"nagy gyártótól" találtunk verziót....találgatunk-találgatunk..lassan majd kiderül... -
(Darkwood)
őstag
válasz
üzenetére
Egyiken sincs normális sőt a Gigatorrents-en sem a Darkside-on sem Moobs-on sem Black Devils-en sem ...!

-
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Gondolom BH vagy nCore
-
Blizz
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem mindegy

-
Blizz
őstag
Tudjátok,hogy már tegnap éjjféltől fenn van a far cry 2 pcre?
-
tzsolesz
nagyúr
Héj!! A map editor az nem a játék, abban egyezzünk meg. A játék más tészta ez egyértelműen látszik a videókból. Én már láttam azt a videót is, ahol a fejlesztők demonstrálják a játékot egy kivetítőn keresztül. Eszméletlenül gyönyörű, és részletes a grafika, nem beszélve az effektekről. A Crysis a közelében sincs ennek a játéknak.
Amúgy meg hozzáteszek még valamit a mérethez. az egy dolog hogy én nagyon keveslem azt a 3.7 Gb-ot. De az Unreal engine-s játékok miért 8-12Gb-osak? (Turok, Fuel Of War, stb...) . Gondolom a motor határozza meg, hogy mennyi helyet igényel egy program.
Valaki ismeri ezt a Dunia (vagy mi) motort? Egyáltalán volt már előtte ilyen? Mert az is lehet hogy ez egy új motor, és kevesebb helyet igényel. De akkor feltevődik a másik kérdés, hogy XBOX360-ra miért 7Gb környéke????
Ja, és minden bizonnyal éjszaka kint lesz a játszható verzió. Csak fent kell maradni...

-
feka007
veterán
válasz
üzenetére
Laraxior küldött nekem msn-en képeket editorról, hát tuti nincs benne a full grafika, mert kb. 5 évvel ezelőtti szinten néz ki... Vagy csak ő kúrt el vmit.

-
feka007
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
"Páran akik kipróbálták azt mondják Crysis közelébe sincs a grafika"
Ez én vagyok szted bmeg?
Már megint kezdtek felb*szni 
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood)
üzenetére
már rég megkapta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007
üzenetére
nekem bőven elég ha ugy néz ki ahogy a videókon

Engem sem érdekel ez a mapeditoros cucc...főleg ha valóban nemsoká illetve max estére kijön az USa-ba..onnantól ugyis 1-2 óra és jön egy értelmes tuti müködő verzio..
300fps...akkor valóban le lehet butitva vagy a fejlesztés 80% az optimalizáció volt
-
twine
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Várjuk a hozzászólást

Én egy ilyet találtam aminél nem átallották odaírni: "TESTED AND WORKING GAME!"
Ráadásul a Screenshot alapján 3265Mb Space Required on C:
ezt adja össze valaki....
Remélem nem az lesz hogy felizgat, aztán meg úgyhagy
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Torrenten nézegettem most (enkóron, láttam egy hsz-t is tőled
), ott is ezt mondják, hogy csak a map editor megy, de én most azért nem szedem le, mikor órákon belül kint lesz sztem egy működő verzió. Páran akik kipróbálták azt mondják Crysis közelébe sincs a grafika, de szvsz az editorban nincs maxon minden, mert ilyen 300 fps-ekről beszélnek. 
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007
üzenetére
igen de a Gridből,Stalkerből,Fifabol és minden játékból előbb a teljes méretü jön ki amiből megcsinálja valaki a DVD5öset...a másik meg az hogy ami neten kerink az Clones verzió...azaz az eredeti copy-zva...és kétlem hogy az eredeti FC2 DVD5ön jön amiből még 4gigát sem foglal...illetve gépigényeken is 12giga szabad helyet emlitenek nem pedig 3at...vagy nem?

-
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood)
üzenetére
szójjál is...akár PÜ-ben is zaklathatsz ilyenekkel

-
(Darkwood)
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne is legyen igazad...
Tényleg kevés, de nemsokára úgyis kiderül! Ha fent lesz, akkor úgyis szólok azonnal! 
-
Sirandrish
legenda
válasz
(Darkwood)
üzenetére
igen...olvastam...de én kizártnak tartom..ám ugylegyen...
de szvsz 3giga telepitett anygaból amiben van egy mapeditor is nem sok gamera fussa...de ne legyen igazam.. -
(Darkwood)
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A legfrissebb feltöltésnél azt mondja a "Szuperfeltöltő", hogy: "Ha lesz crack utána tudsz csak játszani vele!"
-
Sirandrish
legenda
válasz
tzsolesz
üzenetére
tudtommal az csak mapeditor..bár skan ugyvannak vele hogy ha jön a krekk khm khm akkor majd menni fog de én kétlem...
lehet hogy jól van csomizva egy játék de azt kétlem hogy egy olyan játék aminek enyhén szép a grafja plussz 50órás játékidőt igér hogy 3giga telepitve.. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Azt a k@rva...
Nagyon bátor vagy. 
Ja, és mekkora lesz PC-én a mérete ennek a játéknak, mert amiket nézegettem külföldi oldalakon azok 3.68 Gb. Nem kevés az egy kicsit?????? Vagy valami komoly telepítője van?
-
tzsolesz
nagyúr
Ma este már pakolják a boltok polcaira gammát az USA-ban. Sőtt szerintem már a magyarországi kereskedések raktáraiban ott csücsülnek az első szállítmányok példányai.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az auto eleje?

-
Sirandrish
legenda
válasz
üzenetére
mikemény

-
feka007
veterán
válasz
üzenetére
Legjobb game.

-
athomi
veterán
válasz
tzsolesz
üzenetére
Windows XP hotfix:
"Az Ubisoft kiadott egy gyorsjavítást vadiúj nagyágyújához, a Far Cry 2-höz. A hotfix növeli a játék DirectX 9 alatti teljesítményét CrossFire-rel összekapcsolt videókártyák esetén."Windows Vista Hotfix:
"Az Ubisoft kiadott egy gyorsjavítást vadiúj nagyágyújához, a Far Cry 2-höz. A hotfix növeli a játék DirectX 9 alatti teljesítményét CrossFire-rel összekapcsolt videókártyák esetén. A DirectX 10 alatt is érezhetően gyorsul a játék mind egy VGA, mind CrossFire-ben összekapcsolt videókártyák alatt." -
tzsolesz
nagyúr
Ezt most mi írta ki?

Ja, és itt az első ATI hotfix a játékhoz XPre
Itt pedig VistáraÁllítólag teljesítményjavító csomag. De ha még ki sem jött, akkor miért van rá szükség?

-
mad1
veterán
the flashing light shows a diamond case it flashes faster when you're close and stays on when you're aimed at the case...
ilyenkor mit kell csinallni?
majd ha hun felirat lesz. nem lesz ilyen problemam
-
tzsolesz
nagyúr
Az lehet, hogy ez egy BUG. Mert olyan hogy a gnu nekimegy egy álló dzsip-nek valószínű nem sűrűn van, éppen ezért lehet hogy nem megfelelően van kidolgozva ez a szitu.
Így ez a gázolásos effect lehet. Tehát azt hitte a gnu hogy elgázolta dzsip.Más:
Mindenki megvan akadva a warez-on. Aki ki szeretné próbálni azt töltse le, próbálja ki, aztán törölje le persze 1 órán belül. Majd menjen el a boltba, és vegye meg az eredetit.

Én egyébként találtam valami 3G feletti méretűt de nem töltöttem le, mert szerintem az az 1 része lehet, csak el van írva...

-
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Ehh, érdekes.
Viszont amikor fordul a szerencsétlen....iszonyatosan gyenge az animáció, már amennyiben ezt lehet annak nevezni. Gyakorlatilag a saját tengelye körül forog.
-
mad1
veterán
válasz
üzenetére
lol ennyitol kidolt????

-
addikt
-
Pala
veterán
Oks, mondjuk ez nem hangzik rosszul, de ne mondd nekem, hogy nem jársz túl könnyedén az "eszükön"!!

mod: lehet akármilyen okos, taktikus az enemy, általában mindig sikerül rambo-módszerrel lerohannom őket.
Strafe, dodge, ugra-bugra összevissza, a gépi ellenfelek általában tehetetlenek egy ilyen "idióta" játékossal szemben.
Remélem egyszer majd megtörik a jég és tényleg gondolkodásra késztet egy adott szituáció. -
rolko
őstag
Az előbb jártam úgy, hogy az eggyik bebújt egy nagy szikla mögé és mögötte el-vissza szaladgált és úgy lőtt ki, mondom mögé kerülök és lelövöm erre mikor bemegyek a szikla mögé sehol sincs és a szikla másik oldalát mekerülve lő hátba
No meg ha jönnek a dzsippesek és kettő van akkor ez eggyik lemegy az útról és mögéd próbál kerülni, a másik pedig előlről belédszalad aztán a másik is beléd megy hátulról, közrefogtak és a gépfegyverekkel lőnek, ez még nem minden és a sofőrök kiszállnak majd oldalról próbálják bekeríteni a kocsit és úgy lőnek
-
Pala
veterán
Na erre az AI-re kíváncsi leszek!
Nagyon gyerekcipőben jár még ez a műfaj. Persze minden második játékot úgy harangoznak be, hogy ilyen meg olyan szuper AI lesz benne, aztán legtöbbször jön a hidegzuhany. Még a legnagyszerűbb mesterséges intelligenciával megáldott játékokban is az emberi agy könnyedén kicselezi a gépi ellenfelek stratégiáját. -
rolko
őstag
Én azt sem tudom melyik a főszál, mert nem jelzi hogy melyik lenne
De iszonyat rossz hogy 10-15 perc az út A-ból B pontba
meg ez a sok utonálló... már a hajam égnekáll
De az AI az 10-es
, mert nagyon durva ahogy bekerítik az embert, meg cselezgetnek, annyira hihetlenül okosak 
A GTA4-be legalább beültél egy taxiba és máris ott voltál
-
alien_
őstag
válasz
üzenetére
Picit soványnak tűnik nekem az a 3,x Gb a mai játékokat nézve...
-
Archer
őstag
Üdv! Tehát ha jól értem az előzetes vélemények alapján, nem azért hosszú a játék mert van normálisan kidolgozott cselekményszál hanem mert mindig megy a rohangászás az A meg B pont között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De az is lehet hogy én vagyok nagyon gyanakvó.
ilyet még nem hallotam játéknál....

Már megint kezdtek felb*szni 

meg ez a sok utonálló... már a hajam égnekáll