- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szaggatást értsd úgy, hogy le kellett vennem minimumra, hogy rendesen menjen, egyébként very highon is jól megy. Ahol én voltam, csak a snipert tiltották, mert néha mindenki arra váltott, a többit soha. Lehet, hogy én voltam csupa szar serveren persze, ki tudja, de elárulom, hogy szinte csak külföldi clanservereken toltam. Béna csapatjáték alatt értem a TDM-et, az assaultban jól lehet összedolgozni, és végre a mérnök kaszt is élvezetes (csak ott meg van néhány imba módon erődített pálya, de ezt már mondtam). Nem sűrűn haltam (kivéve mikor támadásnál mindenki snpirrel védett, na ott igencsak sűrűn
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...
Überláma fegyverekkel tolom: szinte mindíg SMG, mert én nem élvezem a gránátozgatást (örülök, hogy közben tiltásra került, talán felnézek ma).És még annyit, hogy ha annyira jó multi, miért nem terjedt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...