Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szaggatást értsd úgy, hogy le kellett vennem minimumra, hogy rendesen menjen, egyébként very highon is jól megy. Ahol én voltam, csak a snipert tiltották, mert néha mindenki arra váltott, a többit soha. Lehet, hogy én voltam csupa szar serveren persze, ki tudja, de elárulom, hogy szinte csak külföldi clanservereken toltam. Béna csapatjáték alatt értem a TDM-et, az assaultban jól lehet összedolgozni, és végre a mérnök kaszt is élvezetes (csak ott meg van néhány imba módon erődített pálya, de ezt már mondtam). Nem sűrűn haltam (kivéve mikor támadásnál mindenki snpirrel védett, na ott igencsak sűrűn
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...
Überláma fegyverekkel tolom: szinte mindíg SMG, mert én nem élvezem a gránátozgatást (örülök, hogy közben tiltásra került, talán felnézek ma).És még annyit, hogy ha annyira jó multi, miért nem terjedt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Arena Breakout: Infinite
- Energiaital topic
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...