Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuareg0
tag
Kis segítség kellene. Elakadtam egy helyen. Rádiótornyokat kellett megsemmisíteni kül. szigeteken, majd egy hajót. A hajó felrobbantása után jön egy helikopter, de azt sehogy se tudom leszedni. Már kitáraztam rajta a rakétavetővel, meg a távcsöves fegyverrel is lőttem a géppuskás fickót, de mintha halhatatlan lenne, a helikopter meg sebezhetetlen. Mondjuk túl sok idő sincs, hiszen a hajó elsüllyed egy idő után, úszva meg nem lehet lőni.
-
sakto
őstag
sziasztok..megvettem a farcry-t eredetibe! feltelepitem,inditom feljön egy tök sötét képernyö aztán visszadob az asztalra se hiba üzi se semmi.. ötlet??
-
smokk.
tag
Köszi!És mit kell beírjak a consolba a dafault beállításhoz?
Üdv. -
smokk.
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a far cry-al.Be van állítva a játékban minden irányítás megm inden,csak egy baj van,h nincs egér.A menüben működik de játék közben nem.Mitől lehet ez?
Üdv. -
Sztanik
tag
A Matto 4-et játszottátok már ?
Ha még nem, akkor ajánlom minden Far Cry kedvelőnek.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Zsírul fest a játék HDR-rel (''7''-en a legjobb)+SM3.0-val, az eszem megáll, aszt' 2004-es játék

-
feka007
veterán
Azért jó lenne, ha tudnám aktiválni a 3.0-ás shadert... vki tudja?

-
feka007
veterán
Az SM3.0 aktiválásához mit kell átírnom a system.cfg fájlban? (a keresővel nem találtam rá)
-
dante3
addikt
Ezt a modot figyeljétek: [link]

-
Dr.Én
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Hali
[link]
A Far Crynanak fent kell lenni ill.az 1,4-es patchot a Farcryhoz fel kell tenni aztán megy a játék. A Matto4-ről: 7 pálya, nagyon bejött nekem,sajna a szőrnyek kimaradtak belöle de igy is oltári jóra sikerült.Van egypár új fegyver is bent.
ill. a patch:
[link]
Én az 1,4 Cumulative patchot tettem fel hozzá
Nekem az alap játék ment mellete.
Telepités: aszem csak meg kell mutatni neki azon helyet ahol van a Farcry fökönyvtára.
[Szerkesztve] -
N0zer0
senior tag
Kipörgettem Realistic-en is

Szerintem a nehezebb fokozatokon alig nehezebb, mint easy-n. Egyedül a 15.Catacombs, 19.Dam, 20.Volcano pályák megabrutálak, de azok könnyű fokozaton is nehezek. Az utolsó két pályán (Dam helikopterroncsa és a végső aréna) több monsztát számoltam magasabb fokozatokon.
5x-i végigjátszás után is az a véleményem, hogy kár volt beletenni a szörnyeket, főleg az RPG-seket. Túl sok a pálya, 20 helyett elég lett volna kb. 12. Az utolsó két pálya teljesen felesleges elmebeteg nehezítés, hiába bontakozik ki ott a történet.
Benchmarkolásra a Dam pálya lávafolyamos része a legjobb, ott kell a game-nek a legtöbb vas és egyéb nyomelem
Még mindig nagyon király ez a játék 
-
törölt tag
probalta mar vki a far cryt vista 64 bit alatt? mukodik hozza a 64 bites + amd kiegeszites?
-
Brian_GT
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
okés..sikerült..útközben megmondták bent szerveren belül is....de ez mekkora hitványság...így képesek megcsinálni egy patch-et??? hát ez már azért szégyenletes...ha jól tudom az újabb patcheknek az a céljuk hogy minnél jobb és jobb legyen a játék nem rosszabb... ez nem fér a fejembe..
kössz amúgy a helpet!! -
Brian_GT
őstag
Sziaasztok!!
Megvettem gyáriban a játékot és van vele egy olyan kis bajom hogy ugyebár a jobb szerverek mind 1.4 patcht használják ezért ugyebár én is felraktam mert mikor tört játékom volt még akkor is 1.4 patchel voltam.
Igen csak épp az eredeti változatnál nem fordul az egerem.
Mit csináljak vele mert nagyon kezdek ideges lenni???
Láttam irtátok hogy szedjem le és rakjam vissza...hát én csinálhattam kkiirja hogy már fennt van a patch így nem rakja fel...
Tehát most full nem tudok mit csinálni..pls gyors help!! -
Hétvégén felraktam a Matto4-et, hát embörök, valami istenkirály
. A legtutibb az a Glock pisztoly volt benne, csak úgy nyomtam vele a headshotokat

-
Brian_GT
őstag
Sziasztok lehet volt róla szó de nem nagyon olvasnék ennyit vissza.
Az a problémám, hogy hamachin akarnék pár haverrla játszani..mindenki látja a szervert bárki csinálja..semmi ilyen gond nincs hogy hamachi beállítás stb..patch is ugyan az mindenkinek deee mikor beakarnánk lépni vki szerverére kiirja ( magyarul mert magyarosítással van ). hogy :
A lan szerverek azok IP címeire vannak korlátozva....ha jól emlékszem szóról szóra ezt irja.
Ez mit akar jelenteni...nem nagyon értjük.. -
((Piro))
tag
Meg tudná valaki mondani hogy mekkora a játékk minimumja? (csak mer fontolgatom hogy megveszem és nem akaor fölöslegesen pénzt költeni)

-
Végre sikerült megszereznem a DVD-verziót felpeccseltem, naggyon brutál lett, gyönyörű, gyorsan végig is játszom, ha már feltelepült

-
feka007
veterán
válasz
Rocketrider
üzenetére
Nekem 7950GT-vel voltak grafikai bugok, a víz elcsúfult, meg sokszor tele lett feketén villódzó textúrákkal, néha eltűnt a lábam alól a talaj, stb.
De aztán asszem újabb driver megoldotta. -
Rocketrider
tag
most újraraktam az egészet, patchek nélkül most jó

-
Rocketrider
tag
viszont észre vettem, hogy ha beszálok egy kocsiba, és kívülről nézem, akkor szürke az ember (mintha vmi latex ruha lenne rajta
) -
törölt tag
válasz
Rocketrider
üzenetére
Ha be van kapcsolva a CnQ, akkor azt kapcsold ki.
-
Rocketrider
tag
Lenne egy olyan gondom, hogy elővettem a játékot.. és ezen a gépen nemjól megy (nagyon gyorsan megy a kocsi, meg az ember, meg túl sokat mozdít egy gombnyomásra, sorolhatnám). Próbáltam felpakolni a patcheket sorban, de nem segített. Default beállításra is rámentem már. Konfigom az adataimnál.. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Sztanik
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Minimum 4szer feszegettük ezt a hibajelenséget.
Mi a f@szért nem használtok a fórumban KERESŐT ! ! ! -
törölt tag
válasz
Renegade88
üzenetére
na ugyi vagy

most mar csak eletben kell maradn ia jatekban, de az is pofonecceru
-
Renegade88
tag
Megvan a megoldás: Az options/control menüben a Default settings-re kell kattintani. [link]
Be is vált!
Na nem is rosz, ma kezdtem, de máris tudok egy sokmindenkinél jelentkező problémára megoldást
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Engem ebben a játékban a hangulat fog meg még most is, és nem unalmas ötödszörre sem

[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Renegade88
üzenetére
azt sajna nem tudom, ezt a kerdest passzolom
-
törölt tag
válasz
Renegade88
üzenetére
sokaknak volt mar ez a problemaja, tobbek kozt nekem is
en leszedtem a patcheket es ujratelepitettem oket, aztan mukodott
-
Renegade88
tag
Helo
Most kezdtem a játékot
(jö későn tom)
Nagy gondokkal felrakom, erre nem megy a mouse, azaz nem tudok körbe nézni, másképp működik, de csak a menüben
Help PLS
-
Match
tag
hy all,afr cry-hoz 64-bit-es patchot honnan tudnek tolteni,elore is koszi.
-
Apophis
őstag
Minap fel akartam újra tenni a játékot, de sajnos a CD-k megkarcolódtak, így állandóan hibát észlel. A game eredeti, nem lehetséges-e az Ubi.comról letölteni egy cd key megadásával?
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Talán tedd fel a legújabb patch-t. Van már 1.4 is.
-
N0zer0
senior tag
válasz
Sztanik
üzenetére
Igen realistic az, a franc tudja megjegyezni.
Pihentetem a gammát, aztán a legutolsó fokozat jön.
Fő a fokozatosság. Annak idején még az easy-vel is eléggé megszenvedtem, amíg nem ismertem mennyi az ellenfél, honnan jönnek, hol lehet utántápolni, taktikázni.
Aztán egyre könnyebb lett. -
Dr. Romano
veterán
Hi all!
Valaki nyomja ezt a király kis gammát DX8-as Radeonon? A kérdésem az lenne, hogy u.öcsémék 9250-esén a játék eléggé textúrahibás. A játék 1.3-as patchel megy náluk 1024-ben max-on, de a víz textúrája a tengerben villog a barlangokban pedig egyszerűen fekete.
Catalystnek a 6.4 van fennt ControlCenterrel.
Mi lehet a gond? -
Lord Zero
addikt
üdv
nem tudja vki, h ennek a szerencsétlen antiterror c kiegészítőnek (inkább hibridklónnak nevezném) van-e vmi patch-szerűsége? vagy bármi trükkje?
mert irdatlan rondán néz ki, mintha a kilencvenes évek (óh, akkor annak is megvolt a varázsa, nem arról van szó.. emlékszem mikor 1 megás vga-ról 4 megásra váltottam.. ajhh.. na de ez más történet..) textúráit húzták volna mindenre..
a rendes fc patchek nem működnek vele.. -
Sztanik
tag
-
válasz
Integra
üzenetére
Sziasztok!!
Ha arra a részre gondoltok ami a vége felé van,azt a mutáns katona fickó,akkor elmondom én hogy öltem meg.
Ugye 3 fegyver lehet nálad,mindet betáraztam fullra,eztán elkezdtem lőni a csávót.
Folyamatosan lőttem!
Amikor kifogyott a lőszer az egyik fegyverből akkor gyorsan átváltottam a másikra és igy tovább.
Nem fogyott ki a harmadikból sem a lőszer ,és meg is halt a fickó!!
Nekem igy sikerült. -
Integra
titán
köszi, megpróbálom.
addig eljutottam hogy a pult mögül amilyen gyorsan csak lehet lekapom a 4 őrt, bár én a colt-tal egyes sorozatos állítással szedtem le őket mindig. nemtom, de a colt borzalmasan jól pusztít, főleg egyes lövésnél.
aztán a kriegert meg rpg-vel küldtem szét mindig, de szintén az emeletről, de 8 rakétától sem halt bel. nemtom milyen szinten csináltad, én a legnehezebb fokozat alatt eggyel nyomtam végig, és most az ideg kerülget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- GL.iNet OFF topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem nem jött be, a Farcry jobb.Nálam sokk benne a hiba, fegyverek eltünnek az ellenség ugy lövöldözik rám mint a madárilyesztö(széttárt karokkal)Szoval szerintem sz@r.
aztahéccázát, ezek hatalmasak, kipróbáltad már? Egyébként köszi a matto 2-t, 1. esetleg már csak az hiányzik

(farcry)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még mindig nagyon király ez a játék
Kiváncsi leszek milyen lesz a Farcry 2.része.Majd állitolag a Crysis után jelenik meg.Már allig várom