Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
deedee
őstag
9600xt-vel nyomtamvégig még annó...Most nekiállok6600gt-vel is...Remélem mégszebb lesz a látvány....
néha szoktam csalni,de maximum a lőszermennyiségben és nem a god-móddal....Az a kis csalás még belefér,főleg ha már 100-szor haltál meg ugyanott... -
Toness
őstag
Ilyen dolgokon ennyit rágódni....
Mondjuk én nem szoktam cheateket használni, mert általában lusta vagyok arra is hogy utánajárjak, hogyan,hova és mit kell beírni
Ha valami nem sikerül akkor próbálkozok napokig, utána pedig a süllyesztőbe teszem. -
uzi75
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
igazad van!semmi baj,megbocsátok...

de tényleg: csak egy játék! -
maflame
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Gyerekek ne essetek egymás torkának! Csak játékokról beszélgetünk itt, nem
a haza megmentéséről!!
Én sem használtam cheat-et, de volt, hogy már-már letöröltem az egészet annyira bosszantott, hogy 100-adszor is neki kell kezdeni ugyanannak és majd megőröltem, hogy nem bírok továbbmenni. Ezen a ponton semmi szórakoztatót nem találtam a dologban, márpedig egy játék legyen az!! Persze aztán hatalmas ''orgazmus'' volt mikor megdöglött a szemét rakétás szörny!!!!!
...szóval szerintem nincs abban semmi kivetni való ha az ember néha ''feltartja a kezét'', nem kell annyira komolyan venni!! Válhat még cheat-előből rendes felnőtt ember!!
-
Csiborbogár
őstag
Értem.
Ugyanakkor nekem egy teljes napomba került ugyanaz az aréna, de megcsináltam. Igaz szerencsém is volt. Mégis azt mondom megérte, mert ''végig játszottam'' az egészet. Még a legerősebb fokozat hátra van, de az is meglesz előbb utóbb. Apropó a gép képességeit állítottad? Ha nem, megéri nehezebbre állítani, mert így még realisztikusabb lesz az egész. -
uzi75
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
abban igazad van,hogy cheat nélkül sokkal izgibb játszani!de ha az ember már ugyanakkor,ugyanott,ugyanugy meghal vagy legalább 20-szor,akkor már néha jol jonnek a cheat-ek...ugye ezt nem kell részleteznem...érted?

-
Csiborbogár
őstag
-
uzi75
tag
ja!a végén én is csak cheat-ekkel tudtam végigvinni,mert az tök baromság volt,hogy mielott bementem az ajton az utolso pályán ilyen mingenféle hangot lehetett hallani.aztán meg ott volt 10 kis emberke golyoállo mellényben,és 1-2 rakétával felszerelve.utána meg ''felrepültem''-(cheat)az egyik épulet tetejére,aztán meg azok a gépfegyveres szörnyek lelottek.jo!utána fogtam magam,és beirtam azt a cheat-et amellyel átmegyek a falakon...beirtam,és utána azt a bazi nagy állat zold szornyet is csak ugy tudtam kiirtani,hogy bementem a fold alá,és lottem a talpát aval a rohadt eros puskával.(vagy 70 golyot beleresztettem a talpába)ugy tudtam a fold alol loni a talpát,hogy belelogott a fold alá.(hiba a játékban)na az a lényeg,hogy csak cheat-tekkel tudtam az uccso pályát megoldani.meg persze nekem nehézre volt állitva az FC...de végén sikerult gyoznom!

-
Archer
őstag
Elsőre nekem sem ment simán a játék, de nagy nehezen sikerült. A helikopteres pályán akadtam el meg az utsó pályán az arénában. Mindkét pályának rá kell jönni a technikájára. A helikoptert nem rakétával kell lőni, mert azt mindig kikerüli, hanem az OICW gránátjaival. Az aréna előtt pedig fel kell venni a fegyvertárolóból a gépuskát. Azzal közepes távolból lazán le lehet lőni a rakétás szörnyeket.
Ezeket tudva másodikra már egy nap alatt végigvittem, úgy hogy csak párszor haltam meg. SZVSZ marha jó játék, a grafikája még mindig verhetetlen. -
rogers
aktív tag
Well, szerintem azért uzi75 ''panaszában'' van valami. Én mondjuk nem vagyok egy nagy hard-core játékos de szoktam nyomulni FPS-el, de a FarCry-t a végén feladtam és cheat-el játszottam végig az utolsó pár pályát. Szerintem a vége felé a pályák nagyon nehezednek mert kicsit túlzásba vitték a szörnyikéket. Azt nagyon útálom amikor már átlagos fokozatban is azért kell tízszer-hússzor újrakezdeni egy részt, mert nem tudod ezerszázalékosan elkapni azt az egy ritmust ahogy leirthatóak a dögök. A másik meg a lőszerkorlát. Van pár hely ahol nagyon kell spórolni de erre persze csak később jössz rá. Ezek szerintem ''hülye'' nehezítések...
Mondjuk fontos az ellenséges dögök pontos ismerete is. Nekem aki Counter Strike-on edződtem kicsit nehéz volt megszokni, hogy pölö a nagy rakétás szörnynek a hasán lévő zöld folt az ''érzékeny'' pontja, nem a fejes lövésekkel kell próbálkozni...
Az egész játékban a legszebb és legcsúcsabb az engine ahogy a nyílt környezetet és a vízpartot visszaadja. Ezértis úntam nagyon a sztori közepe fele a sok földalatti pályát ami ráadásul elég horroros volt
(ala Doom3).
Azért meg külön gutaütés kerülgetett amikor az első ''főgonoszt'' a mittudomén pálya végén a hajóról kell leszedni miközben helikopteren repked körülötted. Hááát. Az egész játék rámegy a realisztikusságra, még az is benne van, hogy lopakodni kell, nehogy meghalljanak amikor kúszol-mászol a dzsungelben, erre itt egy golyóálló helikopter ami simán elbír 2-3 rakétát és meg sem kottyan neki a direkt találat... höhö...
De király progi és tényleg érdemes megfogadni a tanácsokat, hogy különböző módon érdemes újrajátszani. Sokféle út vezet a győzelemhez
-
uzi75
tag
sziasztok!
szerintetek a farcry-ban nem rontották el egy kicsit (nagyon) azt hogy olyan hulye szornyek jottek és mindenkit megoltek.?!szerintem igen...
de ha még valaki nem irta le oket,és még valaki nem vitte végig az fc-t,akkor mert nehéz,akkor tudok neki szerezni cheat-eket... CSAK ''JELENTKEZZEN NÁLAM''
van olyan cheat,amellyel meglesz az osszes fegyvered,tudsz repülni,és át tudsz menni a falakon...
KELLENEK?! (jo kis cheat-ek
)
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
-
Toness
őstag
sorry, ez az:
Bővebben: link
a neve: The HardwareOC FarCry Benchmark -
Toness
őstag
szerintem ez jó lesz neked -
_az
senior tag
hali
szeretném lemérni 1-2 vidkártya teljesítményét ezzel a játékkal.
hogyan tudnám elérni??? v.hol a játékban fps mérés netán belőhető?
thx -
Csiborbogár
őstag
Szev!
Érdekes problémáitok vannak.
Nekem a régi 9550SE-vel sem volt semmi futtatási gond, és most a 6600GT-vel sem (lekopogom). Pedig a kari és a vinyó is egy Y kábal egy-egy végén van.
Hmmmm.
-
emtyyy
tag
válasz
Detonator
üzenetére
sztem az korábbi probléma lehetett vidkari driver miatt! nekem amikor megjelent a játék beletellett 1 kis időmbe mire olyan drivert találtam amivel normális volt a kép!!! és akkor még nem voltak patchek hozzá! viszont az hogy fagy......hááát az inkább sztem valami hardver hiba nem? más játékoknál nem fagy? olyan mintha télleg a táp okozná, akkor szokott ilyeneket csinálni....
-
Steve-S
tag
UP!
Mivan, már senki sem Far cry-ozik egy hete?
-
Steve-S
tag
Nekem is az lenne a problémám, mint másoknak már sokadjára, hogy a Cooler pály végén nincs kitől megmenteni a csajt! Írták hogy kezdjem a pálya elejéről és akkor jó lesz, de én már vagy ötször újrakezdtem, már tudom kívülről a pályát, de ugyanolyan bugos marad! Nem tudok továbbmenni! Van esetleg másik megoldás! Please segítsetek!
-
Loretto
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Patch csak a csillivillihez kell, aki azért vesz sm 3 -t támogató karit természetesen használni is fogja. Állat volt majd leesett az állam mikor hdr-el ill nélküle lett scr shot.
-
Csiborbogár
őstag
válasz
Detonator
üzenetére
Volt pár pont, ahol az elején én is majdnem feladtam, de megérte a vesződést. Volt olyan rész, amit 20-30-szor is újrakezdtem, mire rájöttem a megoldásra.
Én is éreztem úgy, hogy kérek valakitől mentést, de valahogy mindig sikerült. Kimaradsz valamiből, ha átugrod az adott részleteket. -
Toness
őstag
-
Detonator
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Nem gyenge, ahogy a játékot nyomod!!
Nekem sajnos még a kezdő szinten sem sikerült végig vinnem!
Máris neki kezdenék az aprításnak, csak előbb a játékot kellene működésre bírnom! -
Csiborbogár
őstag
válasz
Detonator
üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Vadállat játék. Legelőször minden a legkönnyebbre állítva napi 5-6 órás játékkal kb 5nap volt. most a veterán fokozaton, a gép lehetőségeit a legmagasabbra állítva a Boat fejezetnél vagyok,kb. 20 órai játék után. Biztos van, akinek ez még gyorsabban megy. Bele kell jönni, hidd el megéri minden fokozaton végigjátszani a játékot.
Sok szerencsét a végéhez, szükséged lesz rá!
-
Detonator
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
A Far Cry hivatalos honlapjáról lehet letölteni a patch-eket, egymás után kell őket felrakni, szóval a legutolsó nem tartalmazza az addig megjelenteket!
Amúgy a 9600-os VGA gépemnél a saját hülyeségem miatt omlott össze a rendszer.
Ti könnyen végigvittétek? Szerintem brutál nehéz játék! -
-
Toness
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
6600GT-hez és a 6800-hoz is elvileg csak a patch kell és megy minden szépen.
-
Csiborbogár
őstag
-
Detonator
aktív tag
Felraktam a 1.32-es patch-t, de a játék állandóan fagy,majd a képernyő kikapcsol és csak reset-tel tudom aztán működésre bírni a gépet! Eredetileg azért tettem fel a patch(eket), mert fekete három és négyszögekre esett szét a kép az alap verzióban. Azt mondták, hogy az alap játék nem bírja a 6800-as GeForce-ot. Akkor most mi nem jó?
A játék szaggatva, de ilyen problémáktól mentesen ment az előző gépemen (ATI 9600).
Tud vki egy 100%-os save-et linkelni?
Ugyanis egyszer már majdnem végigvittem, amikor a kékhalál elvitte az összes mentésemet! Nagyon kíváncsi vagyok a végére! (persze előbb működésre kellene kényszerítenem a játékot...) -
Csiborbogár
őstag
Szev!
Olvastam, hogy van a Farcrynak több patch-e is.ezek csak a hibákat javítják, vagy lehet esetleg tovább is játszani. Elég hülye vége van szerintem, és nem lepődnék meg, ha lenne folytatása.
Köszi! -
Detonator
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az 1.32-es patch-ban van-e már mentési lehetőség? -
Archer
őstag
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy 6600gt-n nem tudom bekapcsolni a hdr-t. A hdr rendering-nél hiába írom át a nullát, mindig visszaállítja nullára. A 77.72-es driver vann fennt. -
Mongoose78
csendes tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.Barátommal multiztunk egyszer! Más nap pedig már nem tudtunk játszani,mert kidob.Pedig a gépek látják egymást,és más játék meg műkszik. Ja és az utolsó pill.ban lökki mikor már a játék majdnem elindulna. valaki ha segítene meg köszönnénk!
-
Lord Zero
addikt
válasz
maflame
üzenetére
igen, szintén a .cfg fileban:
r_HDRBrightOffset = ''6.000000'' (alacsonyabb érték - világosabb/fényesebb megvilágítás)
r_HDRBrightThreshold = ''3.000000'' (alacsonyabb érték - fényesebb, vakítóbb hatás, azt hiszem)
r_HDRLevel = ''0.600000'' (magasabb érték - több/intenzívebb fényforrás)
csak akkor működnek, ha a már említett ''r_HDRRendering'' bejegyzést 0-ról átírod 1-11re -
maflame
aktív tag
Régen játszottam már vele de arra emlékszem, hogy meg kell találni a HDR-hez a megfelelő beállítást és úgy liküszöbölhetők a zavaró ''ragyogások''.
Valahol, ahol magát a HDR-t is engedélyezni lehet, van még alatta két paraméter, valami fényerő-kontraszt, azokkal kell kicsit játszani.
Sokkal szebb HDR-rel, szerintem ne mondjatok le róla! -
gabesz82
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
hát ha nem is sztori, de egy teljes leírás megtalálható a playware.hu-n. Itt a link:
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
válasz
win95powaaa
üzenetére
sehogy
csak az nv tudja (egyelőre), a gf6xxx sorozattól felfele
such is life![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
win95powaaa
csendes tag
Hi !
Valaki meg tudná mindani h. ATI 9800Pro-val be lehet kapcsolni a HDR-t ?
Kipróbáltam és nekem a cfg.ben mindíg visszaírja ''0'' ra a beállítást r_HDRRendering = ''0''
Plzzzzz HELP !!!!!! -
Gergello
addikt
vki tud egy jó oldalt, ahol a storyja le van írva? le akarom lőni a poént
-
emtyyy
tag
hi! sztem nagyon feldobja a hangulatot a hdr!
csak sztem a 7-es fokozat is sok! meg azt vettem észre hogy éjszakai pályán a sziklák mellé áltam, felnéztem és szép lassan rohadtul kifényesedett a szikla!!! rotfl
!!! -
Toness
őstag
Szerintem a játék HDR-el élvezhetetlen, minden világít mint a rossebb
Emberek is világítanak, ha sokáig nézel egy pontot akkor a végén már annyira kifényesedik hogy mindent látsz, még a sötétben is. Szvsz HDR nélkül is jó, úgy mondjuk nem tükröződik ilyen szépen a víz, de van FSAA. Ja és zabálja az fps-t a hdr. -
Toness
őstag
itt minden maxon volt 1024x768-ba HDR-el, de ugye élsimítás ilyenkor nincs -
Lord Zero
addikt
-
Toness
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kösz, most működeik, de nekem nem tetszik, rohadt világos lett tőle minden, még ahol eddig tök sötét volt ott is fény van, nem jó ez így, esetleg van valami amivel vissza lehet venni belőle kicsit? Ja FPS az 70-ről leesett 30-ra ugyanazon a helyszínen, iszonyat szaggat így

-
Lord Zero
addikt
mikor kijött a game, nem nagyon létezett kártya a piacon, ami tudta volna a hdr-t (akkoriban jelentek meg a 6os geforceok)
az alapjáték önmagában nem is támogatja a hdr-t, kell neki az 1.3as patch - sm 3.0 és hdr csak ebben van (bár előbbi nem kizárólagos feltétele az utóbbinak)
talán ezért
szerk> és ez a hdr is még relatív gyerekcipőben jár, 16 bites ábrázolás (ezért kell kikapcsolni az élsímitást a gf 6xxx-nél)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
elméletileg a konzolba beírod: \r_hdrrendering x (ahol x a fényrenderelés ''foka'', 0-11 között lehet, a 7 a leginkább javallt)
nekem így nem működött, ezért a játék system.cfg fileját megnyitottam és a r_HDRRendering = ''0'' sort átírtam 7-re, elmentettem és így indítottam, így oké volt -
Toness
őstag
HDR-t hogyan lehet bekapcsolni?
-
XeeN
senior tag
A proci a gyenge láncszem. Sajnos a játék sebessége jobban függ a proci nyers erejétől, mint a grafkártyától.
Egy dolgot azért ne felejts el. Ha HDR-t akarsz, ki kell kapcsolnod az AA-t. A kettő nem megy együtt.
Mindenképpen ajánlott a legújabb patch! 1.31-től felfelé. -
Xelo
addikt
lehet hogy igazad van
de én akkor is szeretem
nem cserélném le P4re, ha 3Ghzes is lenne... sőt még most AMD 64re sem.. de ennek az az oka hogy most költöttem az alaplapjára.. most nem költenék megint
Archer: oke.. az hogy nagy gond nem lehet.. mit is jelent?? a min 30fps azért jó lenne
bár én már régen játszottam.. most nemtudom mennyi számit foly. képnek..
-
Xelo
addikt
jahh meg aki megteheti csináljon már egy szép shotot 2×/4× + minden high 1024×768ban... csak hogy ugy hogy néz ki a gém..
-
Xelo
addikt
még a Far Cryval nem játszottam, de amikor játszani fogok, azt akarom hogy jól menjen 1024×768 highon.. mindenizébizé bekapcs... shader 3.0... hdr... szóval tettem is érte, amennyit tudtam.. az aláirásomban szereplő dolgokat sikerült összedobni, vagyis a VGA még holnap érkezik.. ezzel fog menni? jahh és 2×AA 4×Aniso azért ne hiányozzon már...
vagy túl nagyra vagyok ezzel a konfiggal?
-
gabesz82
őstag
Szerintetek az miért lehet, hogy a Far Cry 1.1-es peccsel mindig kifagy 6600Gt alatt, monitor elsötétül és nemhogy kilép az asztalra hanem moni sárgára vált és se kép se hang, csak reset?

-
-conrad-
addikt
Kösz, azért megpróbáltam. Minden patch installnál magasabbtól visszafelé próbálva ua. volt a helyzet, nem ment tovább a célkönyvtár megadásánál. Eljutottam az 1.1-es patchig, amit nem engedett felrakni azzal a szöveggel, hogy nincs fenn a farcry. Persze 5 perce lett telepítve.

Szóval lemondok a 64-bites próbáról.
helyesírás=0
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
előre is elnézést, ha volt már ilyesmiről szó: felraktam a FarCry-t, majd megpróbáltam a 64bit-est ráinstallálni. Elfogadom a feltételeket, stb és mikor kiválasztom a céldirectory-t, akkor hiába nyomkodom a next-et, nem megy tovább. Ez mi miatt lehet? Volt már valakinél ilyesmi? Ami megvan még, az a 1.32-es patch, de azt nem engedi felrakni, amig nincs meg a 1.31. Lehet, hogy a patchek hiánya miatt nem megy tovább az install?
Pls HELP!
Köszi
Con -
Lala6
addikt
Van valakinek gyári DVD verziós Far Cry? Hová van írva a serial szám, az enyémen nem találom sehol

-
p a s s e r
őstag
szia. hamarosan meglesz lefordítva a pályaszerkesztő kézikönyv. ha csak simán sandboxozol, akkor is több esetben előfordul ez a replace me téma. textúramentesobjectek, gondolom. inkább aszonnyátok meg, hogy melyik paramtól lesz mászható a létra...

-
ebalint
csendes tag
Valaki tudja esetleg, hogy a 3DMax alatt generált object (CGF) miért vesziti el a textúrát a Crytek Sandbox alatt? Csak egy piros Replace Me látszik.
Multi/Sub-Object-et használtam és UVW map-olást (ahogy a tutorial irta)
Köszi ha tudtok segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk én nem szoktam cheateket használni, mert általában lusta vagyok arra is hogy utánajárjak, hogyan,hova és mit kell beírni
Ha valami nem sikerül akkor próbálkozok napokig, utána pedig a süllyesztőbe teszem.

(ala Doom3).
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/emotlol_2.gif)