Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Hát azért mielött elkezdenénk dobálni a hátasokat, jegyezzük meg, hogy azok a ''fényévek'' inkább csak 2 sima földi évet jelent, nem többet. Az egyik egy 9800-ason már szépen futott, a másik meg egy mai ''überállat'' csúcskonzolon. Ehhez képest mondjuk több a részlet a csónakon és hullámzik a víz!!! ...legalábbis 30méteren belül, mert azon túl töksima
Ez akkor lenne nagyonnagy dolog ha a hullámzás dinamikus lenne, pl. ha mondjuk vissza is verődne vagy a csónak hullámaival összecsapódnának ...mert így csak annyival szebb a dolog amennyivel a hullámos víz szebb mint a lágyan fodrozódó. Ízlés dolga
A partot meg nem igazán láttam szebbnek, inkább elmosottabbnak....és mindezt TV-felbontásban? ...mennyi az? 640x480 vagy 800x600?? ...szóval szerintem erre a látványvilágra készen állnak akár a mai (csúcs) PC-k is. ...ha meg Dx10 is lesz meg olyan kártyák akkor meg gondolom inkább az ''ver oda'' majd ennek. -
Bencus88
nagyúr
Bizonyára mindenkiben mély nyomokat hagyott mintegy két évvel ezelőtt a Far Cry nevezetű FPS. A német fiúk megmutatták, hogy igenis más is tud legalább olyan látványos grafikus motort alkotni, mint az ID, az Epic, vagy a Valve – konkrétan mindenkinek leesett az állat a játék látványvilágától. Különösen a víz és a tengerpart sikerült döbbenetesen szépre – hihettük mindezt mostanáig. A most tavasszal Xbox360-ra megjelenő Far Cry rész egyszerűen fényévekkel ver oda az igaz már kicsit már ugyan már öregedő, de mégis csak csúcs minőségűnek számító PC-s grafikának. Az innen letölthető összehasonlító videó alapján a két játék látványvilága között egyszerűen zongorázni lehet a különbséget. Csak remélni tudjuk, hogy a Crytek következő PC-s FPS-e is legalább ilyen látványra lesz képes![link]

-
Remington
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Megnéztem én is tényleg nem lehet sehogy se feljutni. Van egy kötél kifeszítve a két sziget között, na én azon próbáltam átmászni de nem nagyon sikerült. Inkább csaltam egy kicsit
és úgy mentem át.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Számomra ez a legjobb játék, még nem találtam jobbat. Nem is tudom már hányszor megcsináltam, próbálom mindig máshogy. Van egy olyan pálya hogy ''Lázadás'', azthiszem ''rebellion'' az eredeti, de nekem magyarítva van. Van egy leszakadt híd, annak a közelében van egy sziget, azon egy világítótorony. Van ott valami fegyver is, és mellény, amennyire be tudtam látni távcsővel. De a szigethez hiába úszom oda, fölkapaszkodni nem tudok sehogy sem, a part meredek, a móló pedig magas. Se csónak, se vitorlás nincs a közelben. A játék szempontjából semmi jelentősége, csak piszkálja a csőrömet, hogy miért nem tudok oda fölmenni. Valakinek sikerült már valahogy feljutni?
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Staufenberg
üzenetére
Nem is tudtam, hogy van Farcryhoz multi..az nekem is jó volna!
-
Spooky
tag
hali urak!!!!
Cheat-elni szerenék a Far Cry-ban de eza DEVMODOS CUcc nem akar müködni tudna valaki segíteni hogyanis kell beirni a dolgokat??????
előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!! -
Staufenberg
csendes tag
Hello
Multizni szeretnék a Far Cry játékkal,milyen program kell hozzá ami behozza a szervereket(pl a call of duty-nál az All-Seeing eye).Fennt van a 1.32 patch+magyaritása.
Segítsetek légyszi. -
BlackV
őstag
Na hy! Melyikkel kell kezdeni a patchelést??? én az 1.3-mal próbáltam és elakadt az install annál a résznél, amikor a célhelyet kell kiválasztani. help me! thx
-
dante3
addikt
Végre ki tudtam próbálni a HDR-t itt is!
Ilyen lett:[link] -
dante3
addikt
Hali!
Problémám lenne a gameval:feltelepítettem a játékot és indításkor nagyon csúnya lett!
Azt olvastam,hogy a 6800gt-nél kell az 1.3-as patch,de nem akar felmenni! MIÉRT?Találkozott már valaki ezzel a problémával?![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/fragend/confused-smiley-013.gif)
-
Remington
őstag
Azt amúgy nem értem hogy miért írja ki h ''rossz cd-kulcs'' amikor a játékhoz nincs is cd-key.

-
pofa
tag
Az aushan-ba 2000 froncsi
-
cirmy
csendes tag
Help! mi kell hozzá hogy tudjak interneten játszani a game-val??? mindig ''rossz cd kulcs'' üzenet jelenik meg amikor kapcsolódni akarok. aki oldotta már meg az lécci írjon
-
cirmy
csendes tag
+próbálom kiírni a gamet hátha megoldja a problémát
-
pofa
tag
Nem nekem nem amiatt, hanem nem akarok ........ egy olyan mappa kéne amiben benne van az ..exe file is. aki érti az küldjön lécci
-
pofa
tag
Sziasztok kéne nekem egy olyan mappa amiben benne van az okosság, mert nem akar elindúúni ez a game, ha valakinek van ilyen legyen szives küldjön nekem egyet a mail- címemre thx.

-
cirmy
csendes tag
válasz
üzenetére
már megvolt 3szor
-
cirmy
csendes tag
''crysystem.dll Loading failed''ezzel az üzenettel fogadott a Far Cry. segítsen valaki! Megint végig akarom vinni mert annyira bejött a game de hát így...

-
Fla$hly
aktív tag
HY!
Lenne nekem egy olyan problémám hogy: felraktam a Far Cry-t, utánna az 1.3-as patchet, és amikor beírom a konzolba azt a parancsot hogy legyen HDR (jelen esetben 7-esre állítottam) akkor átlátszó lessz minden...
Íme néhány screenshot hogy lássátok miről van szó:
[link]
[link]
[link]
[link]
találkozott már valaki illyen problémával? Ha igen irja le légyszi hogy mitől lehet pls
Egyébként 81.85-ös driver van fennt..
[Szerkesztve] -
addikt
-
golyani
addikt
nem megy SM1.1-esnél nagyobb 1.33-as pecc van fenn!
PLS help me! -
GiXXXer
tag
Szerintetek az mért van, hogy havernak mindig megfagy a game? Jáccottunk volna hálóba, és miatta az egyik csapat mindig beszopta... 2500+ Barton, NF8,2x256DDR, 9600Pro 256MB a gépe,ellenben P3 700!!!-as gép,384 MB SD-vel, GF2MX400-al felvértezve bírta...
Háló után kipróbálta otthon szűz XP-n, és fagyott, kipróbálta szűz 2000 serveren,és fagyott... Mit nem komálhat a játék a gépén? Mert minden más faszán fut neki...
A hálóban ő volt az egyetlen AMD-s, és csak neki fagyott... Nem szeretné? Vagy valami hiba lehet? (vagy valami noAMD patch lehet a játékban...
) -
Volken
tag
Elégnek kell lennie ha csak egyedül vagy rajta , de sztem még mást is el fog bírni.
-
kopi.dll
tag
Sziasztok.
Most gondolkodom, hogy csökkentem az internet kiadásaimat. Egy általam kinézet új csomagban a letöltés 512kb/s a feltöltés 96kb/s. Szerintetek ez elég ahhoz hogy tudjak online játszani a Far Cry-al?? A régi (1024/512) volt.
kopi -
P.Dude
őstag
Holvan a topicnak az archívuma?
beleakarok nézni! -
Goatman
aktív tag
.
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Holvan ennek a topicnak az archívuma?
-
pitom
tag
Van 5 db letölthető patch a Far Cry-hoz, ha én a legújabbat akarom feltenni, akkor sorba fel kell tenni mindet? Mert pl az 1.3-as az 73MB, az 1.31-es meg csak 9, melyiket érdemes felrakni? (6600GT)
-
Remington
őstag
Megkésve bár de én is végigjátszottam.

Az utolsó pálya elég uncsi volt. Túl könnyű volt Doyle megölése meg a videó a végén lehetett volna tartalmasabb.
-
emery2
tag
Nekem ebben a játékban a Lan tetszik nagyon!
-
pschio
őstag
szerintetek egy gainward 6600osal miert ilyen a kep? legujabb forceware van fenn konfig az adataimnal.
[link]
azthiszem abban egyetertunk hoyg nem ilyennek kell lennie. a tengerpaton pl a hazak fala tok feher mintha nagyon sutne oket a nap. novenyzet viszont teljesen jo. hdr nincs felrakva
huzva van de ha minden alap akkor is ezt csinalja. jelenleg 400/630
[Szerkesztve] -
Az-X
őstag
válasz
üzenetére
Hááát... most 330/310-en hajtom... jó jó... csak amint fent említettem az 1800+os proci picit kevés alá. Majd szeretnék egy 2500+-ost vagy még picit nagyobbat.
-
Az-X
őstag
No megvettem a 9700-ast... most már csak egy jobb proci kell (jelenleg Palo 1800+)
-
naraku
aktív tag
Már 23perce nincs hozzászolás kihaltunk itt?
Biztos nem! 
-
naraku
aktív tag
UP!
-
naraku
aktív tag
válasz
üzenetére
Én végig nyomtam !

-
Az-X
őstag
Egy kérdés... kicsit leépítettem a gépem és jelenleg egy Gef4 Ti4600-as karim van. Sajna a 19-es TFT-m miatt 1280-as felbontásban játszanék... elképzelhető ez ezzel a karival? Jelenleg mediumban eléggé akad. Nézegettem a beállításokat, Renderer: Direct3D9 Ezt nem lehet OpenGL-re rakni? Meg gondolom DX8 módban jobban menne csak ilyen állítást sem találtam.
Jó tudom álmodik a nyomor... eddig egy 6800GT@Ultrám volt csak éppen eltávozott az élők sorából.
Az FC-t viszont nem akarom abbahagyni emiatt... szal ha nem megy ezzel a karival akkor néznem kell valami másikat 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez sajna elég ritka még...

Ez akkor lenne nagyonnagy dolog ha a hullámzás dinamikus lenne, pl. ha mondjuk vissza is verődne vagy a csónak hullámaival összecsapódnának ...mert így csak annyival szebb a dolog amennyivel a hullámos víz szebb mint a lágyan fodrozódó. Ízlés dolga

és úgy mentem át.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)