Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zumma
csendes tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a képen látható textúrahibak mitől vannak???
Bővebben: link -
p a s s e r
őstag
Ja kamaszagvan.
De az Instinct jó! -
pisti
őstag
Ez a videó szánalmas.
Szánalmas próbálkozás arra, hogy átverjék az embereket. De ez az egész 64bites peccs is olyan pofátlan hazugságokkal van reklámozva, 1xűen félelmetes.
Nem mondom, hogy rossz az, hogy kicsit pofásítanak a játékon, de ez akkor is röhej ahogy megpróbálják bedagolni az embereknek. -
p a s s e r
őstag
Ez az Instinct? Vagy mi a farcryinstinct?

-
TAKÍÍ
tag
végre sikerült most tölti

-
TAKÍÍ
tag
na irjon már valaki
-
TAKÍÍ
tag
Na szal kerestem a Far Cry Demoját de magyar oldalakon nem találtam
sehonnan sem elérhető ahivatalós honlapján pedig elkldenek mindenhova hogy ott le lehet tölteni de ott meg regisztrálni kell meg pénz meg nem vágom
mongyatok légyszi egy oldalt ahonnan letölthető a demo
Segitség

[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
Far Cry 64-bit Performance ATI vs NVIDIA
Goldata
csendes tag
Dongesz!!!
Az én AMD simán leveri a te cerkádat

-
Elrood
őstag
Ja aki nem tudná miről beszélek:
Elrood
őstag
64bites farcry.
Megnéztem a videót. Iszonyatosan földhöz vágott, de nem a szép látvány miatt.
Pár képsorozatot felismertem, el vagyok keseredve. Ugyanis a 32-bites képen egy ledegradált képet mutattak, mig a 64-bitesen a rendest, és érdekes, az a ''jelenet'' én 32-bites amd-men is úgy nézett ki mint a 64-bitesen !!. Egy másikon pedig: 32bit: HDR off, 64biten meg HDR on. És még1: 32biten nincs helikopter, 64biten meg ott van. Nálam ott volt helikopter
.
AMD szerencséjére nem ez alapján fogom megválasztani a cpumat
. -
Thom!
veterán
64bit On
Cucli™
tag
Kintvan a farcry 64 bites pecse.
http://www.amd.com/us-en/Processors/DevelopWithAMD/0,,30_2252_869_875%5e10543,00.html?redir=IEGFC01
szedje mindenki.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Ezt a játékot is All Seeing Eye-vel lehet multiba játszani?
-
p a s s e r
őstag
Jaja smiley. Router nélkül nem ment a patch-el. Routerrel minden oké.
-
BlackSmiley
tag
Nekem van ruteremis patchem is és nincs semmi problémám. Sztem biztos van másmegoldás is.
-
p a s s e r
őstag
Ja, eszembe jutott! Szedd le a patcheket, mert amíg nem volt routerem asszem neked sincs) az 1.3-as patchtől felfelé valami fix (vagy nemtom) ip címért köhögött, télleg! Patch le, vagy router be.
-
p a s s e r
őstag
Hm. Csak azért kérdezem, mert én is elég sokat vacakoltam anno a tört verzióval. Megprószáltuk az öcsémmel a lanos részt. Először túl jó voltam, aztán rájöttem, hogyha én indítom a szervert, akkor sérthetetlen vagyok, hogy miért nem tudom. Fordított esetben az öcsém nem volt sérthetetlen, csak a fejét nem lehetett meglőni éppen, míg ő ezt vígan megtehette. Hogy miért, nem tudom, de az eredetivel már nincsenek ilyen gondjaim. (Vacak 4 ropi.) Illetve néha elmegy a hang, de az egy repairrel megoldható.
-
Goldata
csendes tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
PASSER max annyit tudok hozzáadni, hogy Error és kiír egy IP számot. De ha van valami ötleted nagyon jó lenne?
Egyébként van egy olyan problémám is, hogy a saját konfigomon két perc után hálózatban (tört. verzióval
), szaggat mint állat és nem tudom miért?
Konfig.: MSI KN8 Platinium 64 AMD 3.0 MHz 512 MB. 400 MHz, 160 MB. SATA HDD. MSI 6600GT 128 MB.

[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
Egyébként jó ideje 1.31-nél tartunk. 1.3-mal neten már nem is nagyon tudnál játszani...
-
Goldata
csendes tag
S.O.S. segítséget kérnék eredeti lemez és nem megy multiban a játék. Ez azt jelenti, hogy nem látja a másik gépet multiban. Kiírja hogy eror....... nem tud rákapcsolódni a létrehozott játékba.

-
Juve
aktív tag
up
-
Badb0y
addikt
Mitől fagy ki a game? Most per pil nem tom mit it a kis ablak, de játék megáll, háttérbe bejön egy ablak, ahol fel vannal sorolva sztem hibák. Vmi chritical error asszem

-
Type-R
őstag
Ezen az oldalon van egy másik FC magyarositás:Bővebben: link, nekem ezzel műűködött.
-
Badb0y
addikt
Magyarosítani szeretném a játékot, de nem sikerül. Elmondom mit csináltam.
1.Felinstalláltam a játékot
2. feltettem az 1.3-as patchet és az 1.31-et
3. hungames féle 2-3 megás magyarosítás van meg nekem.
4. kicsomiztam a magyrosítást és bemásoltam a farcry mappájába. amiket lehetett felülirtam, de egy texture mappát is tett bele a honosítás, pedig ilyen mappa nem volt az eredeti könyvtárba.
És ezek után nem lett magyar. Miért? Mi az anyámat csináljak még? KEll egyáltalán az 1.3-as patch? vagy a honosítás a patch nélkülihez kell? -
-
Maxtreme
addikt
duplázás...
[Szerkesztve] -
Maxtreme
addikt
válasz
Carline
üzenetére
Reprezentálom neked a Far Cry és a GF6 kommunkációját szoftveren keresztül:
-Szia.
-Szia.
-Milyen VGA vagy te?
-Én Geforce 6600 vagyok.
-Azeg milyen?
-Hát GeForce 6 széria.
-Áhhh, há olyan nincs is. Én olyat nem ismerek.
Jó lesz neked a DX7-es codepatch. Menj isten hírével, viszlát.
-Viszlát.
[Szerkesztve] -
-
Carline
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Gondoltam én, hogy patchal javítható, de az 77MB és Vodanettel nem épp leányálom. Azért vártam megerősítésre.
Kár, hogy nem tud az alapprogram legalább olyan képet adni D3D-ben mint anno a Ti4200 kártyán.
Ha mindenki visszaolvasna pár ezer hozzászólást és belenézne más hasonló topikba, akkor talán a tizedére esne vissza a topikok száma és/vagy a mérete. -
Maxtreme
addikt
Már a HWSW-n mondtam. 1.3-as patch..

De legalább 10000000000000000000x elhangzott a forumba. Ha 1 oldalt méltóztattál volna visszaolvasni, rögtön rájöttél volna a megoldásra.
Ebben a topikban pedig ezen az oldalon is esik róla szó.
[Szerkesztve] -
Carline
őstag
Vettem egy GF6 6600 kártyát és gondoltam megnézem vele a FarCry-t.
Feltettem, de valamiért a látvány nem az igazi D3D-ben.
Mi lehet az oka?
A D3D kép:![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/carline/farcry_d3d9.jpg)
Az OpenGL-es pedig:![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/carline/farcry_ogl.jpg)
Miért olyan fos az első kép?
Carline -
HolloW
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére

Akkor holnap.
-
p a s s e r
őstag
Gondolom, csak nulla rutiom van benne.
Most nem vagyok a gépemnél, holnap át tudom küldeni. -
HolloW
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Amúgy kb 3 perc regelni egy tárhelyet

-
HolloW
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
k1lb0rn@hotmail.com
-
p a s s e r
őstag
Msn?
-
p a s s e r
őstag
Én felraknám szívesen, csak nincs hova.
-
HolloW
senior tag
UP !

-
HolloW
senior tag
Lenne egy kis problémám.
Az új vgaval még nem toltam végig a Far Cryt és ezért haveromtól kölcsönkértem. Előzőleg FX 5200 vel nem volt egy nagy élmény
. Azóta már hunosítást is töltöttem le és mondom magamban: kiprobálom ( nem mintha ehhez a játékhoz nagyon hiányozna, dehát mért ne ?
) Felraktam...... , ez volt a vesztem nem indult el valamiért, kifagyott a töltésközben még a legelején és kidobott az asztalra. Újra kellett volna raknom, de most nincs nálam a CD ...
Az lenne a kérésem, hogy ha lenne valaki olyan bűbáj
, és amit felülírt a hunosítás azokat a fájlokat betömörítve felrakná valahova NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
2 mega max mérete az egésznek.
Mellékeltem a fájl listát, alant letöltheted.
Bővebben: link
Rémélem segítetek.

[Szerkesztve] -
0519
senior tag
Tudtok vmi játékról ami Far Cry motoron alapul?
-
p a s s e r
őstag
Hát.
Jó neked, hogy tetszik. Szerintem ultragagyi, teljesen unalmas multipályákkal. De télleg, én egy deka fantáziát nem látok benne. Egyébként multiban nyomod? Mert akkor vannak sokkal érdekesebb mappackek, amiket érdemes lenne letölteni... -
fire fox
csendes tag
cső nem tom hogy találtatok e már ilyet de én találtam a neten Jurassic Parkos kiegészítést a Far Cry-hoz és nagyon tuti!

-
p a s s e r
őstag
Oksa. Ma délután/este biztos rajta leszünk az öcsémmel. Rádszólok.
Valszeg mánkibéj tdm lesz. Idiótákat kell arconlőni. -
BlackSmiley
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Én egy Far cry-ban bennevagyok bármikor infomba ott egy msn cím azon felkereshetsz ha farcry-hatnékod van.
-
p a s s e r
őstag
Mellesleg mikor játszunk újra?
Ritkán találkozom magyarokkal. -
p a s s e r
őstag
De jól írok helyesen...Wazz..
-
p a s s e r
őstag
Énis valami ijesmire gondoltam... A kapcsolat gyárilag nem szar.De amint rátettem a gépem (addig amúgy hónapokig fagyásmentesen üzemelt), egyből behalt, televan ilyen baszom kémprogramokkal, hiába bármi.
Lehet, hülye vagyok és ennek így is kell mennie, de a hwclock.exe mintegy 200 példányban fut egyszerre, és nemtom, hogy ettől-e, de folyamatosan megy fel valami adat az internetre. Másodpercenként kb. egy kilobyte.
Azért köszi. -
BlackSmiley
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Haveromat is folyton kidobálja sztem szar a kapcsolatod és néha darabosan mennek az adatok és szvsz ha punk buster nemkap megy egy csomagot vagy nem tud visszaküldeni tudomisén ,hogy funkcionál
akkor automatán kivágja az emberkéket megoldás nem pb serverekre mész -
p a s s e r
őstag
Viszont a PunkBusteres kérdésem még minidig áll.
Miért dob ki folyton? (Loosing Key Packets, stb. szöveggel.)
Eredeti, elsőtulajos játék. -
Voeri
csendes tag
Végre metuttam venni egy Club3d 6800-at!
A Rivatunerrel szépen muzsikál 350/800-as órajelen 16pipeline-al és 6vertex shaderel.A Far Cry-t is felraktam hogy összehasonlitsam a ''régi'' Gef4-emmel.Minden 1024*768-ban 32-biten Very High-on (fsaa,af nélkül)teljesen szépen megy csak az a bajom hogy a pixel shader nincs bekapcsolva és szörnyű világos minden.Hol lehetne bekapcsolni azt a .... pixel shadert?
Előre is kösz
-
szilchi
őstag
Valaki tud erre a grafikai hibára megoldást??
Gép az adataimnál.A 71.84-es FW van fenn.A kártya a gyári órajeleken is ezt csinálja(most 450/650-en megy).Megpróbáltam a 76.44-es FW-t is,de ugyan az.A játékot 1024*768/Very high-on játszom.
[Szerkesztve] -
XeeN
senior tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Pedig 1xerű.
Általában a map egyik legeldugottabb helyén lehet oda feljutni. Persze így sem egyszerű. Majd ha egyszer összefutunk, mutatok néhány jó helyet. 
-
XeeN
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
A konzolba írd be: pb_plist Ha az érték nem 300, akkor sűrűn ki fog vágni (minnél nagyobb a különbség, annál gyakrabban).
-
ToBeY
nagyúr
A gamehez mi god mode vagy an trainer ami működik is?
-
p a s s e r
őstag
Szevasztok. Van egykis gondom. Netes FarCry esetén állandóan a via punkbuster általi kirúgásnak leszek azáldozata... Nem értem, nem értem... Thanx for da help.
-
Newlocal
aktív tag
végülis igaz ű

Köszi. megnézem -
Lord Zero
addikt
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Régebben jáccottam ezzel a gaméval, de abbahagytam, viszont a profiles könyvtárat kimentettem. Most ujra feltettem a gamét és nem látszanak a mentéseim és a profilom se. Mi a gáz?
Jah, 1.3-s patch fent van, régen nem volt fenn.
[Szerkesztve] -
BlackSmiley
tag
Valaki azt mondjameg nekem ,hogy multiba a szemét sniperek ,hogy tudnak úgy felmászni a hegyekre mintha misem lenne? mert én akárhogyis ppróbálkozok nekem nemjön össze őket meg mindig a hegytetőn szúrom ki persze a lelövésem elött 1mp-el

-
woodpaul
őstag
1.3-as patchat miért nem tudom felrakni? Megmutatom neki, hova installáltam a játékot, aztán a Tovább gombra nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Előre is köszi a segítséget!
-
BlackSmiley
tag
Ja és valamiért mindig kivágnak a serverek ha lelövök 1-2 embert mintha csak az adminok kivágnák azt akinek van eséje ellenük szemét békazabáló területrablók

-
pofa
tag
Na ez az amit nem láttam mer ott fagy mindig meg miko lelövöm a fehérköppenyes embert, thehát nincs több pálya .......................

Most mive jáccak..
[Szerkesztve] -
pofa
tag
Upp! help!
Új hozzászólás Aktív témák
- aquark: Zsebszámológépek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- LED világítás a lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), szaggat mint állat és nem tudom miért?

. Azóta már hunosítást is töltöttem le és mondom magamban: kiprobálom ( nem mintha ehhez a játékhoz nagyon hiányozna, dehát mért ne ?
, és amit felülírt a hunosítás azokat a fájlokat betömörítve felrakná valahova NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM