- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Semiprokat SMGvel?
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.