Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Well, szerintem azért uzi75 ''panaszában'' van valami. Én mondjuk nem vagyok egy nagy hard-core játékos de szoktam nyomulni FPS-el, de a FarCry-t a végén feladtam és cheat-el játszottam végig az utolsó pár pályát. Szerintem a vége felé a pályák nagyon nehezednek mert kicsit túlzásba vitték a szörnyikéket. Azt nagyon útálom amikor már átlagos fokozatban is azért kell tízszer-hússzor újrakezdeni egy részt, mert nem tudod ezerszázalékosan elkapni azt az egy ritmust ahogy leirthatóak a dögök. A másik meg a lőszerkorlát. Van pár hely ahol nagyon kell spórolni de erre persze csak később jössz rá. Ezek szerintem ''hülye'' nehezítések...
Mondjuk fontos az ellenséges dögök pontos ismerete is. Nekem aki Counter Strike-on edződtem kicsit nehéz volt megszokni, hogy pölö a nagy rakétás szörnynek a hasán lévő zöld folt az ''érzékeny'' pontja, nem a fejes lövésekkel kell próbálkozni...
Az egész játékban a legszebb és legcsúcsabb az engine ahogy a nyílt környezetet és a vízpartot visszaadja. Ezértis úntam nagyon a sztori közepe fele a sok földalatti pályát ami ráadásul elég horroros volt
(ala Doom3).
Azért meg külön gutaütés kerülgetett amikor az első ''főgonoszt'' a mittudomén pálya végén a hajóról kell leszedni miközben helikopteren repked körülötted. Hááát. Az egész játék rámegy a realisztikusságra, még az is benne van, hogy lopakodni kell, nehogy meghalljanak amikor kúszol-mászol a dzsungelben, erre itt egy golyóálló helikopter ami simán elbír 2-3 rakétát és meg sem kottyan neki a direkt találat... höhö...
De király progi és tényleg érdemes megfogadni a tanácsokat, hogy különböző módon érdemes újrajátszani. Sokféle út vezet a győzelemhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD IRIS Xe
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ala Doom3).