Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
mad1
veterán
erregondolt Feka

-
Dorian
félisten
Újra feltettem a FarCry-t...
De a víz olyan, mint Pityeszka 2162-es hsz-ban. Az 1.4-es pachet megpróbáltam feltenni, de semmi változás, és a játék menüjében is 1.0-t ír ki. Van valami extra, hogy kell feltenni? Simán a játék könyvtáráva telepítettem... Vagy előtte fel kell tenni az 1.3, 1.31 stb pacheket?Ja, és mijaza HDR? Én is akarom

-
Silenzio
addikt
válasz
Rocketrider
üzenetére
Időzítési problémákra kötelező feltenni az amd dual core patch-et Win XP-re! Anélkül nálam minden játszhatatlanul gyors. Na jó Crysis nem.
nekem is van bajom: 1.4-et patch és legújabb Catalyst fent van, töltésnél leáll a játék és meg se nyikkan. Mi a szart csináljak? És pls. ne mondjátok hogy használjam a keresőt mert honnan a fenéből tudjam mire kéne keresni?

-
Gerisz
addikt
Köszönöm a segítségeteket!
Lehet nem ide tartozik de a Crytech miatt igen.
Nagyot alaktottak megint!
Iszonyat jó és szép az új Game! -
Gerisz
addikt
Melyik Patch az amivel támogatja a 2 magos procikat?
Alapból nem goldolnám hogy viszi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot ahol fizetés után letölthetem a Far Cry-t?
Lehetőleg magyart, ahol tudok HUF-ban fizetni.
Köszi -
N0zer0
senior tag
-
feka007
veterán
Hali, sm3-at hogy tudom aktiválni? Átolvastam a topicot, de abból a pár hsz-ből nem jöttem rá.
-
Blaise
veterán
üdv !
[ehhez] tartozik a dobozban kód a multiplayerhez ?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
_Fonzy_
üzenetére
"nagyon ellenszevesnek tartom
"Hát velem sem voltak valami túl barátságosak, de úgy uncsi lett volna a játék

Egyébként igaz, kinek ez, kinek az tetszik (szerencsére)!
Mellesleg az FC2-ben vajon mi lesz a küldetés? Ismét Jack-el kell majd menni? Afrika elég furcsa helyszínnek tűnik így elsőre, de szerintem lesz olyan jó mint az FC 1.
-
_Fonzy_
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
igen, kinek mi teccik
én nagyon ellenszevesnek tartom
, de hát... -
_Fonzy_
tag
A 2. részbe legalább nem lesznek mutánsok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Fonzy_
tag
én most vittem végig
nem egy nagyigényü a játék, ahoz képest, hogy milyen szép grafója van. Azt hittem, hogy a CS-nél nem lesz jobb lövöldözős játék.. és lám
ez a kedvencem. -
KiLlHeIm13
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis help!
Multiplayeren szertnék jáccani de nem tudom hogyan kell!
Előre is kösz!

-
Sziasztok!
Gondban vagyok.Mivel ti már játszátok a farcry-t, így biztosan tudtok segíteni.
A kérdésem:hogyan kell lőni a távcsöves puskával?
Nem tudom használni a puska távcsövét. Csak vaktában lövöldözök. így meg szart sem ér.Mi a megoldás?Segítsetek!!!!!

-
Rica
senior tag
válasz
hubandika
üzenetére
Én is most tolom először, valahol a két harmadánál járok (Cooler), és nagyon bejön minden szempontból, torony magasan a kedvencem.
A ketteshez már én is tervezem a gép átalakítást. DX 9-ben talán két 1950 XT CF-ben elég lesz (elég lesz?
), és akkor már csak deszkát, procit meg memót kell cserélni
. -
hubandika
tag
Hy!
Én még csak most próbáltam ki először a Far Cry-t és levagyok nyűgözve.Még a mostani játékok közül is elég sokat odaver grafikaügyileg. engem nagyon megfogott. gyönyörű very high-ba, és legalább elég neki a gépem is.alig várom a 2-t , igaz annak szerintem combos gép fog kelleni, kb mint a Crysis.
-
N0zer0
senior tag
Joystick-ot majdnem biztosan tud kezelni a játék. De nem ajánlom.
Az Úr (és a fejlesztők) az FPS játékokhoz teremtette az egeret és a WASD gombokat
Bajnokságokon, LAN partikon, online is mindenki kivétel nélkül egér+bill kombóval nyomja ezeket a gémeket. Szóval vagy megszoksz vagy megszöksz. -
Rica
senior tag
Sziasztok! most vettem 990 pénzért a médijamárkban. Ez az első gyilkolós játékom, teccik is nagyon, de utálok az egérrel lövöldözni. Nem lehet valahogy joystikkal vagy valami más játékvezérlővel összehozni? Köszi

-
PhilBrick
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
Csak rákerestem gyorsan: [innen például]
És nagyobb élvezet cheat nélkül. Mégha frusztráló is lesz néha...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
superfinest
tag
Hol lehet magyarosítást letölteni mert sajna nekem orosz a játék?
JA ÉS CHEAT IS KELLENE!!KÖSSZ 
-
Pala
veterán
Nemtom, akkor lehet, hogy csak nem veszem észre, hogy be van kapcsolva?

Az előző karimon mikor beírtam a konzolparancsot, villant egyet a kép, és rendesen be is kapcsolt a hdr, azonnal láttam a különbséget.
Itt semmi ilyen nem történik.
A graf very high-on van + ultra high water.
No mindegy,még próbálkozom, lehet, hogy leszedem az 1.4-es patchet. -
N0zer0
senior tag
A graf beállításokat tegyed Very High-ra. Mennie kell.
Esetleg kapcsold ki az AA-t, hátha az kavar be. Bár asszem a kártyád tudja a HDR+AA-t.
-
Pala
veterán
Sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogyan kell bekapcsolni a HDR-t a Far Cry-ban ATI kártyával??
elvileg a parancs '\r_hdrrendering 1", az előző GeForce 6800-as karimon működött is, a Radeon X1950Prommal meg semmit sem reagál.
ui: 1.32-es patch van fent, de ennek elvileg mindegynek kéne lennie, mert 1.3-tól van HDR a játékban. -
N0zer0
senior tag
válasz
wombation
üzenetére
Be tudod "szerezni" szokásos jómagyar úton. De ekkor csak singleplayerben tudsz játszani. Esetleg SP modokat is végigjátszod. Az SP-re egy idő után rá lehet unni.
Ha multizni akarsz, akkor vedd meg. Az ára jelképes, nem kell töltögetni, szenvedni, trükközni. Ahogy egy másik fórumon már írta valaki: a 990Ft az fagyipénz.
-
Csiborbogár
őstag
[link] Láttátok már ezt?
Film lesz a Farcry-ból... Németekkel...
LOL! -
N0zer0
senior tag
Mert az IP-d alapján tudja, hogy nem az USA-ból netezel.
-
wombation
tag
HY!
Nos,van ez a gamershell.com,ott ki van rakva a Far Cry teljes játék,regeltem is a ubi.com-on U.S országgal ahogy írták........telepítő elindít,kéri a username/passwordot...beírom......de mi a f**,g******,p******-ért írja ki hogy nem U.S-ben élek,pedig ezzel regeltem....tehát 6óra várakozás után sz*****s van

-
Fáraó
őstag
#2149-re vki?
-
pityeszka
őstag
Hy!
Kérdésem csak annyi,hogy ha felrakok egy patchet akkor ahoz nem kell ua.a ver.számu crack is?Persze nem veszem meg az erdetit
-
Fáraó
őstag
Mi a különbség tartalmilag a piros és a kék DVD-tokos Ubisoft Exclusive Far Cry között?
-
M4R1NE
tag
Senkinek semmi ötlete?

-
M4R1NE
tag
Hali!
Mint tudjátok, ingyenes lett a Far Cry, csak éppen amerikainak kell lenni, hogy feltehessük. Eleinte működött az, ha simán kijelöltem az US-t lakhelynek, de mostmár nem. Nincs valami megoldás arra, hogy elhitessem a setuppal, hogy USA-ban vagyok? Gondolom valami ip-cím manipuláció kéne. -
válasz
fatal_error
üzenetére
Na,ez egy igen jó hír.Bár nekem már megvan eredetibe,de azért ez egy nemes gesztus ,hogy elérhetővé tették!!!

-
fatal_error
csendes tag
Ingyenes a Far Cry! [link]
-
Gab606
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Hali!
Elsősorban hozzád intézem a kérdést, mivel neked is 8800GTS van a gépedben de szívesen fogadom mások segitségét is
A grafikát automatikosan állittattam be géppel, de az mindent minimumra rakott, én meg gondoltam felhúzom már maxra mivel egy több éve megjelent játékot elfog birni ha már az újabbakat viszi.
Az eredmény ez lett: [link]
Van vknek vmi ötlete hogy mit csináljak? -
válasz
jaffa 2843
üzenetére
hát ilyen karival elképzelhető, szerintem a driver hibázik, majd ha végre kiadnak hozzá egy normálisat talán nem lesz vele gondod

-
jaffa 2843
Ármester
hi all!
valaki meg tudja mondani hogy lehet Far Cry alatt egyszerre engedélyezni a FSAA+HDR-t? mer ha be ven nyomva mintkettö akkor hót bug lesz az egész graf :/
GF8800GTS -
Haart
addikt
Csá hogy lehet előhozni a HDR effekteket? Milyen patch kell hozzá? Most töltöttem le az 1.4-es patchet de semmi.
-
1010
őstag
meg van a develop végre
thx
a látómező szélesebb de nem alacsonyabb. -
1010
őstag
hogy kell devmode ba elinditani a játékot
hová kell írni?
probáltam a futtatásba de nem sikerült -
törölt tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
igen, szelesebb a latomezo, nekem bejott, es a kep is szep tiszta, eles, dinamikus meg ekkora felbontasnal is
most dolgozom, nemtok kepeket linkelni, de hatha van itt vki, aki eppen jatszik es tudna felrakni
vagy esetleg meg a guglit megprobalhatod kep fronton
-
törölt tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
igen, ismeri
nekem 19''es samsung wide lcd-m van, es kifogastalanul megy 1440*900-ban
ezt egy 6600gt hajtja, szoval nalad sem lehet problema 
-
BobChemistry
őstag
a Far Cry már ismeri a wide felbontásokat?
vagy kell hozzá vmi patch?
egyelőre 19-es CRT játszok, de ha lecserélem hamarosan, akkor is szeretnék vele játszani 1680*1050-ben, csak nem tudom, hogy be lehet e állítani
ezzel a monitirral nem is ajánlja fel ezt a beállítási lehetőséget -
törölt tag
nem jottek be az uj modok, az egyik el sem indult raadasul...
a project far cry nem tetszik a lilasag miatt, sztem szornyu lett
a pandemievel mar nem is emlexem mi volt a problema, de az is torlesre kerult... -
törölt tag
kar

de akkor en mar ki sem probalom
van meg ketto ami tetszett, de melohelyen most nem tudom megnezni az oldalt
az egyuik mod asszem 400 mega koruli volt a masik meg 289, es eleg jo kepek voltak hozzajuk...
telleg, kepek, ha vki jaccik ezekkel a modokkal, tudna par kepet feltolteni vhova?
-
Dr.Én
veterán
-
törölt tag
meseljetek meg

leszedtem 3 mod=ot is, de meg sajna nem volt idom, hogy kiprobaljam oket
bar az egyik, ahol lila szinu a palya
nagyresze, az nem teccodik...
mennyire jatszhatoak, ellenfelek milyenek? -
Tuareg0
tag
válasz
Anthony D.
üzenetére
Hát így látatlanban nehéz megmondani mi lehet a gond. Patch-ek felvannak rakva?
Tommaso:
A vége felé már nekem is megfordult a fejemben. -
Anthony D.
csendes tag
Hi emberek! Nem tudjátok , h. mi a baja a gépemnek.: ???:....
-a Far Cry mindig kifagy , pedig megvan a rendszerkövetelmény. Sőt sokkal jobb. De valamiért kifagy... tudnátok segíteni nekem??? thx..
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- GL.iNet OFF topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...