Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Költözz el valahova és problem solved

B2590 vagy B25 vagy B?90 Gatling Plasmát vennék

-
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Itt voltál megjelenéskor?
Én megvettem drágán és most kezdtem el vele játszani. Anno eljutottam valameddig de az nem volt annyira kellemes. Jó hangulatú de bugos volt nagyon. -
csab991
senior tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Bizony kb. minden update után szokott jönni valami exploit amit kihasználnak az emberek. Amúgy nem csak azt, hanem a kiállításos állványokat is kikapcsolták, vagyis használhatatlanok azt hiszem.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Igen !
köszi szépen..
Üdv,
-
Semin
őstag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Az, hogy furcsa élmény - Skyrimban valóban van lopás jól emlékszel - egyéni preferencia. Talán nekem is jobban tetszene ha vigyáznának a cuccaikra, de én már így szoktam meg ezt a sorozatot.

"De amugy az a vicc, hogy redditen meg aradoznak rola,"
Az van, hogy remek update lett.
Aki sokat játszott a játékkal (150+óra) annak kinyílt a világ. Az eddig, csak történet formájában olvasgatott szereplők/storyk hirtelen megelevenedtek, folytatódtak, remek lezárásokat kaptak. Az új questek valódi Fallout hangulattal operálnak, és remek poénokkal.
Vééégre! (és még a sokszor unalmasnak tartott nyomozások is visszaköszönnek)
... nosztalgia " it's Over 9000
"A Bethesdától remek ajándék volt a steam copy. (+1, 2, Tactics)
Le a kalappal, hogy az indulásnál nem volt fennakadás. Sokkal nagyobb nevek is beleszaladtak szerver túlterhelésekbe, egy-egy kiegészítő indulásakor. valahol vártam is..Javítottak egy tonnányi gamebraker bugot, és a fejlesztett grafika is remek.
(A kissebb kellemetlen bugokról a Bethesda kapcsán ne is beszéljünk mert a Skyrim 30. kiadásánál is van egy 500MB+ rajongói patch... ez a cég ennyit tud )A játékos bázis (community) a legjobb amit valaha láttam, talán ez a legnagyobb erőssége a F76-nak. Alapvetően aki javulásban reménykedett, valami ilyesmit várt.
A steames értékelés is meglepő számomra.. sokkal-sokkal rosszabbra számítottam.
Jelenleg már 68%-nak van pozitív véleménye a játékról. (ha nem lenne tele "o jaj már 2 éve vártam hogy lehúzhassam ezt a sz@rt" negatívokkkal (játszott óra 0,2 tehát ezt a kieget ki sem próbálta) akkor jobb lenne a summ értékelés is. De hát erre lehetett számítani.
(van értelmes negatív is, pl egy siket srác aki kiakadt mert nincs chat, és ő így nem tud kommunikálni. Jogos, erre azért gondolhattak volna.)Összeségében az irány jó, tartani kell

-
protegum
aktív tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
A skyrim sorozat nálam kimaradt, de általam játsszott összes rpg-ben így volt. Például a witcherben mindent is össze lehetett szedni. Kivéve a Baldur's Gate, ott ha valaki meglátott loot közben már jöttek is a Jagellók.
-
Semin
őstag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
"Ami annal inkabb kiabrandito, hogy az NPC teruleteken kovetkezmenyek nelkul lehet lootolni." - Welcome to Fallout series
Én minden Fallout játékban mindent vittem, ezt tötedelmesen betartottam már az 1-től kezdve
viccet félretéve úgy emlékszem ez mindig is így volt. -
csab991
senior tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nekem leginkább az új tervek árával van gondom, elég nehéz bulliont szerezni, ahhoz képest amennyibe kerülnek a különféle tervek. Szerintem a jövőben lesz majd valami árnerf ezzel kapcsolatban, azt ajánlom, ne költsétek még el az új currency-t.
-
Semin
őstag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nemnem full utrán játszottam eddig is (1440p) és sokkal-sokkal jobbak a texturák.
Élesebbek a tárgyak, vagányabbak a fények. -
MrTwister
őstag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nekem még semmi, nem kaptam meg.
Előrendelted Steamen vagy csak összekötötted a Bethesda Launcherrel? -
jzsolt79
tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
De basszus egy fizetős cuccról beszélünk, legalabb legyen annyi ész, hogy teszt jelleggel ingyenesen publikálják az ilyeneket amíg kiderülnek a nagyobb hibák... "túrós táskát vettem de tele van kakóval"..."így jártál, majd javítjuk". Nem lenne sokkal szimpatikusabb egy újdonságnál egy ingyenes tesztidőszak?
-
csab991
senior tag
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Az hagyján, ma reggel már teli volt a reddit panaszokkal, hogy elvesztek a tárolóból a junk-ok. Szerintem ez egy elég kapzsi lépés volt BGS-től. Ha legalább hibátlanul működne a rendszer akkor okés, de így.
Nekem van 3 karakterem 90% junk weight reduction settel, ők tárolnak szinte mindent. Nem volt vészes kiszedni ezeket a purveyortól így még ha végtelen tárolást ad is a scrapbox akkor is kicsit felesleges. Az összes junkom kb. 40k lenne súlyra, weight reduction nélkül. Kétlem hogy az átlag felhasználónak szüksége van ennyi tárkapacitásra.
-
Joccc07
addikt
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Nem lesz season pass. Az összes content free lesz. Legalábbis azt ígérik.
Már nem kell kulcs. Inkább megvettem.

-
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Ezen a Season Pass dolgon én is gondolkodtam, de nagyon nem örülnék, ha most kifizettetnének x pénzt, majd megint pénzért kapsz bele tartalmat. Ennél a havidíj is jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Előrendelted Steamen vagy csak összekötötted a Bethesda Launcherrel?