Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Gabor99 #1699 üzenetére
Szia !
Megint úgy jártam ,hogy leírtam a problémámat erre rá 1 napra megoldottam egyedül
A játékfájlok épségének ellenőrzésekor talált 17 rossz valamit . ( steam- játék kiválasztása- majd fogaskerék felület a kezelés-tulajdonságok-helyi fájlok majd a játékfájlok épségének ellenőrzése)
Most megy a játék.De sajna már olyan sokat játszottam vele,hogy nagyon hamar megunom -
S.O.S.
senior tag
Hali !
Gondoltam több hét kihagyás után,hogy elindítom egy kicsit játszom vele.Persze jött egy frissítés ami után nem indul el a játék !Valakinek ötlete?
Üdv, -
S.O.S.
senior tag
Helló !
Nem igazán tudom,hogy aranyért most mi lenne a legjobb választás?
Semmi jó cuccot nem látok. Ti tudtok valami hasznos dolgot?Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Nekem néha beragad a karakterem a kis kraftoló műhelyekben.Olyankor muszáj teleportálni
-
S.O.S.
senior tag
Minden fegyver típushoz van robbanó golyó változat?
Üdv, -
S.O.S.
senior tag
Ezekbe a nehéz fegyverekbe nem tudok teljes pontokat beletenni mert ha nem csökkentem a lőszerek súlyát meg se tudok mozdulni..
Érdekes képességeket ad néha ..
Van egy kis problémám a sérült házamat nem tudom megjavítani ..haha space gomb lenyomásával nem történik semmi.Fel se hozza a hozzávalókat pedig jelzi ,hogy van mit javítani. hmmm -
S.O.S.
senior tag
Helló !
A három csillagos fejlesztés következményeképp a kétlövéses fegyverem sebzése a felére csökkent!Vissza lehet csinálni vagy kisérletezgetni kell?
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Frissítés után nem indul el a játék !
Valamit nagyon elcsesztek.... -
S.O.S.
senior tag
válasz
Gabor99 #1506 üzenetére
Jól értelmezem egy játékon belül fizikailag lenne bent a két karakter?
Akkor 1 játékosnak mégis csak 1200 kg a max hely a ládában?
Két karakternek lenne összesen 2400 kg?De az úgy nem kényelmetlen, hogy egy karakterrel játszik az ember miközben a másik is ott van a játékban csak azt nem használom nem megyek vele sehova..Ha kell valami akkor mindíg cserélgetek saját magammal cuccot?
Ez így lenne?
-
S.O.S.
senior tag
Hiába az 1200 kg-os láda tartalom nekem az is kevés
Nap mint nap ezzel gyűlik meg a bajom... -
S.O.S.
senior tag
Tudja valaki ,hogy mire lehet felhasználni a " Ultracite Fusion Core " energia forrást ?
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Remélem a T65 után a T72 jön
-
S.O.S.
senior tag
Na mindegy ma már csak 3 órát játszottam a napi 6-8 helyett ..
Próbáltam megkeresni a játékidőt de nem találom ott ahol írtad. -
S.O.S.
senior tag
Egyébként mi értelme ennek az iszonyatos magas szinteknek ?
Minden játékban korlátozva van a maximális szint. De itt miért nincs ?
Angol tudás nélkül nekem ezek a videók nem mondanak sokat ! -
S.O.S.
senior tag
Helló !
Nekem már megint kezd unalmassá válni ! Egy nagyobb kihagyás után újra kezdtem,és már megint lassan 1 éve majdnem minden nap játszom vele. De szinte minden nap ugyanazokat a köröket csinálomA fejlődés lassú.Olyan 2-3 nap után lépek szintet.A napi küldiket nem csinálom ! Amit játék közbe event meg egyebek amik maguktól jönnek azt megcsinálom és ennyi..
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Van a lángszóró ami nekem napalmer néven van.
Láttam videóban ,hogy rendesen lőttek vele mint egy puskával. Nem jöttem rá és nem mutatták,hogy ez melyik beállítás lenne!
Tudja valaki?Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Ebben az évben 1200 kg-ra lehet a saját ládát terhelni.
Most láttam videón,hogy valakinek már olyan.
Hogy tudom az enyémet fejleszteni vagy mikor lesz 1200 kg?
Van terv?Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Gabor99 #1401 üzenetére
De az a bajom vele,hogy így sokkal több kártyát zsebelt be .Amiből rengeteg új kártyát és szinteket készíthet !
Azt a szintet szerintem 100 év alatt se érnénk el !Gondolom minden szintlépésnél valamivel több pontot kell gyűjteni a következő szint eléréséhez ?
Saját problémám,hogy a hátizsákom 50-es szinten is csak 30 Kg tud vinni!
Láttam videóba,hogy 120 kg-os teherbírással volt valakinek! Ez ,hogy van? Tudja valaki hogy ,hogyan kell készíteni nagyobb teherbírású hátizsákot ?
A másik,hogy az ingyenes túlélő camp ikonja nekem " T betű" nem aktív? Már van vagy fél éve,hogy nem tudom letenni ! Lehet ott maradt valamelyik szerveren kitéve és nem jött velem ?üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Ma láttam egy 6512 szintű játékost !
Ezt vajon,hogy csinálta ?Gyorsan a képet le is mentettem ha valakit érdekel akkor becsatolom... -
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Csak azért írok most ide mert már egy ideje nem irkál senki és semmi ?!
Gondolom a sok játék miatt van...üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Én még az elején az alapjátékot vettem a sima 76-ot. Mikor jöttek a frissítések automatikusan feltelepültek az újítások.Mostanában nem igazán pörög a fórum.
Talán valaki biztosan tudja itt a választ...De a játék leírásában nincs esetleg szó róla?
Nekem pc-n van. A ps4-es verziót nem tudom...lehet érdemes lenne utánaolvasni valahol vagy ahonnan megveszed bolt vagy egyéb informálódni. -
S.O.S.
senior tag
Most volt egy frissítés pár napja. Azóta nem indul el a játék az asztali parancsikonnal. Vagyis elindul ,de jelszó beírása után leáll.
Csak a Bethesda Launcher felületről hajlandó elindulni..lol
Na igen vegyél a feketepiacon titán mellvértet meg olyan kártyát amin 5 millió élet van...
persze sajnos ilyen kártyák nincsenek...lol
-
S.O.S.
senior tag
Értem, senki nem tudja hahah
-
S.O.S.
senior tag
Miért van az,hogy ha felszedem a tábort,hogy arréb rakjam akkor nem tudom még a környékre se letenni
vissza tenni !!!
-
S.O.S.
senior tag
Vajon melyik ( melyek ) a legjobb armor páncélok?
Solar armor, Thorn armor ? A Srangler armor elég drága...Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
válasz
pootzdorjah #1354 üzenetére
Nekem már nincs fő küldetésem..
Valamiért azt a küldit nem csináltam meg.. -
S.O.S.
senior tag
Ma most léptem be először frissítés után.
Az a probléma,hogy nem mutatja ,a küldik helyét !
Szerencsére egy újboli be-ki lépéssel megoldódott..
LOL -
S.O.S.
senior tag
Szerintem közel 8-10 hónapot én is kihagytam mire megint elővettem
Egy idő után egyszerűen meguntam.. -
S.O.S.
senior tag
Akkor a kérdéses kereskedő a " Foundation " helyen van..
24 óránként egyszer ha odateleportálsz ad egy küldetést amit mindig ugyanaz az ember ad..
Akkor naponta csak egyszer van rá mód,hogy növeljem a tekintélyemet?
Remélem jól gondolom..üdv,
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Plazmacucci #1306 üzenetére
-
S.O.S.
senior tag
Köszi !
Nekem ,hogy a fenébe mutatja csak azt a kettő tervet amióta csak elkezdődtek az új küldetések? Be kell lépni a frakcióba vagy mi ?..De éppen ezek miatt megy el néha a kedvem a játéktól.. Haladnék de nem tudok mert nem tudom ,hogy miért vannak problémák...
utálom...
-
S.O.S.
senior tag
Pontosan mennyi frakció van?
Én jelenleg 2-nek csinálok küldiket.... -
S.O.S.
senior tag
válasz
Plazmacucci #1267 üzenetére
-
S.O.S.
senior tag
Annál a Regs úri embernél lehet kapni komlett ruhát ?
Jobbat mint ami most rajtam van " Shielded Vault Tec University Jampsuit"Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Plazmacucci #1264 üzenetére
Köszi !
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Amíg lent van egy szerveren a camp addig gondolom ne lehet másikra átmenni?Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Értem. Senkinek nincs ötlete !
-
S.O.S.
senior tag
Helló
Van valakinek valamilyen ötlete ,hogy miért nem tudom a házamat letenni?Már 2 napja próbálkozom egy bizonyos helyre tenni ahol régebben is volt de valamiért nem tudom...A ház pedig zöld szinbe van tehát elvileg le tudnám tenni de mégse tudom ..lol
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Ok. Megtaláltam az embert aki kupakokért ad aranyat.
Gondolom ez is napi limites..Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Akkor amit én eddig gyüjtögettem (gold scrap ) nem jó semmire ?
Nekem ez most nem világos honnan szerzek új fizetőeszközt ( Treasury Note )?
Vagy hol van olyan gép ahol a nálam lévő cuccokat át tudom váltani?Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Van máshol is kereskedó vagy csak a Vault 79-nél tudok vásárolni?üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Tudnátok segíteni abban,hogy megyik fegyvert ( tervet ) érdemes megvenni ezzel az új fizető eszközzel?
Előre is köszönöm ! -
S.O.S.
senior tag
válasz
gyantaszuz #1158 üzenetére
Igen !
köszi szépen..Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Tudja valaki hova tünt az árus a vasútállomásról akinél a 3 csillagos dolgokat lehetett venni ?
2x jártam ott és nincs a helyén.Az ajtaja is tárva nyitva áll
ha nem lesz meg elveszíti az értelmét a csillagos dolgok eladása.1000 érték után már nem számol semmit.
+ nincs kitől venni
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Pár hete raktam újra wint és a ( bethesda )úgy érzékeli,hogy nincs fent a játék mert nem a "C" meghajtón van. Amúgy megy a játék másik meghajtóról csak nem tudom,hogy így megkapja-e a frissítéseket ! Most elkeztem ismét telepíteni a Bethesda felületről az "E" meghajtóra a másik mellé..
ha működik a régit kitörlöm..
-
S.O.S.
senior tag
A táskára visszatérve az az első elem a kraftnál
De minek hozza fel ha nem tudom megcsinálni ? Jobb oldalt semmilyen követelmény nincs kivéve a hozzávalók ami bőven meg van. De ha tényleg terv kell azt irhatná valahol. Mivel nem irja így azt hiszem én bénázok
-
S.O.S.
senior tag
Igen valamennyire tisztáva vagyok vele ámbár sajnos angolt nem tanultam..
A lányaim segítenek néha.Lassan 260 szinten vagyok az nem kevés de láttam már 500 felett is na azt nem tudom ,hogy hozta össze lol
Azt nem tudom miért tudok most kb: 40 kilóval kevesebbet vinni? lehet elkaptam valami betegséget? De a gyógyszer nem segítettPróbálkozom kártyával lol...
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Azt hiszem semmit nem értek abból amit itt beszélgettek..lol ha tudnátok képet csatolni vagy a pontos megnevezést ,hogy utánna tudjak nézni..
#1108) csab991 Lehet igazad van és nincs tervem de azt sajnos sehol nem olvasom ,hogy kell terv..még a szinteket is felhozza hogy melyiket akarom elkészíteni de nem történik semmi..Na mindegy.. -
S.O.S.
senior tag
Helló !
Az atomic shop-ban vásároltam régebben hátizsákot amit nem tudok megcsinálni mert azt momdja hogy vegyem meg ....lolDe a shopban azt irja ,hogy ( owned )
Nem tudom mi lehet a hiba. Direkt azért vettem ,hogy több cucc férjen el nálam.
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Miért van az ,hogy nem minden "( action rifle ) fegyverhez lehet távcsövet rakni?
Üdv, -
S.O.S.
senior tag
válasz
csab991 #1100 üzenetére
Köszi !
Igazából a ruháknál is a fegyvereknél pontosan tudnom kellene milyen értékek milyen szövegek legyenek benne melyek a hasznosak! Gondolom a 3 csillagosok a legjobbak de nem mindegy milyen tulajdonságok vannak az adott tárgynak ..A nehézfegyvereknél nem árt a 90 %-al könnyebb tulajdonság.... Lehet olyat ,hogy berakott kártyákat elmented majd újra betültöd? Vagy mindig egyesével cserélgated?
"melee-re" ez mi lenne?
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Igazából Super sledge a közelharci fegyver ami páncélba talán a legjobb !Sikerült olyan találnom vagy vennem már nem emlékszek ami ütésenként tölti vissza az életed és akár 15-20 enemit megölve is teli marad az életem..Fegyverek terén igazán mesterlövész fegyvert nem használok lassú újra töltés miatt. Így marad az arany középút...
Közepes hatótávolságú fegyverek.
-Action Rifle, Gatling laser, ritkábban Minigun ( de ez sok lőszert zabál )Anti-armor Handmode , Gatling Plasma kisebb ellenfélnén 10mm pistoly esetleg Western Revolver.
(#1097) csab991 Igen arra gondolok de nekem azok egyszerűen csak kártyák lol..
Igazából nem rég kezdtem újra vagy inkább folytattam. Az elején sokat játszottam a küldiket nem csináltam mert néha nem értettemés egy idő után unalmassá vált...
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Honnan tudom meg,hogy mi a nukleáris indító kód ? Egyáltalán hol keressem? Már többször emiatt nem tudtam a küldetést megcsinálni mert nem tudtam a helyes kódot ...
Előre is köszi a választ !üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 slim
- PlayStation VR2
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest