Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Sajna előfordul párszor, szerintem fixelik hamar, már jövőhéten jön is egy kisebb update elvileg.
Más: PTS-en fixelve lett a Grenadier perk (nagyobb robbanás rádiusz a gránátoknak), de ebbe pár nehéz fegyver is bele tartozik. Missile Launcher, Fatman és Hellstorm rakéta is elég látványosakat robbannak.

-
csab991
senior tag
350 a legjobb amit craftolni lehet, de néha bebugol is 500-ra felugrik.
Nocturnal nem rossz, legutóbbi patchel kicsit buffolva lett. Már nincsen debuff napközben, éjszaka a sebzés +35% +50% +60%, órának megfelelően.
21:00 - 22:30: +35%
22:30 - 00:00: +50%
00:00 - 06:00: +60%
06:00 - 21:00: nincs debuff, itt régen -35% volt ami elég sok. -
csab991
senior tag
-
csab991
senior tag
Nem feltétlen probléma, én 8 pontnyi lőszersúly csökkentést hordozok. One Wasteland óta a sebzés kalkuláció additiv, multiplikatív helyett, így a normál sebzés perkekből nem sokat profitálsz. Nem úgy mint a legendary perkek, mint a taking one for the team vagy a follow through, amik 40% teljes sebzés növekedést adnak.
-
jimpo
senior tag
Halló
Annak RIP, nagyon kicsi az esély hogy ugyanolyan fő és mellék effekteket adjon mint amik rajta vannak illetve voltak a fegyón. Érdemes valami azonos fegyvert Legendary-zni aminek nem jó az effektje, abból még lehet valami.
Értelmes fegyvert nem érdemes pimpelni, mert ha nem adja be akkor szivacs.
-
Gabor99
tag
1 karakternek 1200
cserélgetés van igen magyarul tárolásra használod a többi karaktert ha nem használod akkor nem kell, hogy belépve legyen csak akkor amikor megy a csere 5 perc után amúgy is kidob a játék AFK
de valaki játszik is a másik fiókkal is
pl néha ha egy esemény farmolni kell akkor jön jól, mert 2x rewards lesz ha csak ott áll és nem csinál semmit akkor is csak csapatba kell tenni magaddal
-
Gabor99
tag
Ezt nem tudom szerintem mivel már megvan F76 nem tudsz új kulcsot hozzá adni mert megvan. De ezt a Steam fórumon kérdezd ...
Nem értem miért ragaszkodtok a Steamhez tudom szebb jobb, de tök mind1.
Kell egy új fiók legyen az bármi (Steam vagy Bethesda ) hozzá adod a kulcsot és kész utána úgyse abból lesz indítva a második f76 azért írom hogy tök mindegy. -
Gabor99
tag
Honnan lehet venni 2300 ft-ért kulcsot?
pl itt: link
6 EUR most nekem is innen van az egyik semmi gond nincs vele.Nekem mind a két fiók " Steam + Bethesda" 1 email címen van .
Az egy fiók free copy voltAkkor így nem működne?
Nem -
Gabor99
tag
Nem érted?

Van a mostanid nevezzük SOS - nek
Veszel még egy F76 ot az új ként létrehod pl SOS02Tehát két független f76 lesz mintha két személy lenne sos és sos02
A gépeden egyesével belépsz mind a kettőbe és ALT+Tab váltasz a karakterek között.Mind a sos es sos02 5db karaktert lehet létrehozni a játékban az az 2*5=10
így lesz a 10*1200 -
Gabor99
tag
Ezért kell venni még egy F76 ot
Akkor 10*1200 lesz plusz maga a karakterek ott még többet lehet tárolni pl junk 90% súly csökkentő armorralEgy új f76 most lehet venni 2300 huf ért
Annyit megér hogy kényelmesen elferj +
10*30000 cap is lehet.... StbHa nem veszel akkor is van 5*1200
de az sokkal bonyolultabb nem magyarázom el
-
Gabor99
tag
A player vendors-ból lehet venni, ha eladnak de igen ritka és kevesen adnak el valamint drágán adják kb 250 - 600 caps darabja.
Én Discort Market76 kereskedek ott több ezer darabot is lehet venni az ár most 100-200 között van de ez változik pár hete még 250/db volt.
A másik a reddit
Mind a két piacon minden lehet venni (Weapons, Armor, JUNK, AID, stb)Kis angol kell ide is
"H:" as in "Have," and "W:" as in "Want" in your title.
Example: "H: Aid and Ammo W: Caps and Flux".H: (HAVE) Ami van kereskedésre
W : (WANT) amit kér érte cserébe
ez nem bonyolult
pl: "H: Aid and Ammo W: Caps and Flux"
H: itt van AMMO ja és AID , W: cserébe kér caps vagy fluxotSzerezni:
SBQ és az Earle (wendigo colossus) küldi után adnak fluxot
ill. Atom után lehet farmolni fluxot. -
Gabor99
tag
A térképen fent a challenges-ben keresd a játékidőt. WORLD playtime
Sajnos ez nem magyarázat semmire, nem optimalisan használtad ki a lehetőségeket amik adottak a játékban.
Ha normalisan kihasználod a lehetőségeket akkor percek alatt lehet szintet lépni csalás nélkül.
Leírtam a hogyant
A másik ne hasonlítsd magadat egy 6000 level hez mert ott biztos volt valami okosság nem egy Xp hiba volt ami miatt kb 5 perc alatt lehetett lépni 50 szintet még egy 1000 nek is. Ezek az emberek ezt mind kihasználták.
-
Gabor99
tag
Ez nem kitolas ez midig is volt csak sokan nem tudják, mert annyira nem néznek utána stb.
A térkép adott de a megfigyelted elég sokat valtozott bővült az idő során rengeteg új dolog lett ..... Aminek szerintem még a felét nem ismered

Nekem is sok minden kimaradt mert nincs időm rá de tudom, hogy van.

-
Gabor99
tag
Szia!
Most lesz új Daily Ops, Season 4, Perk Loadouts és sok más is link
A Perk Loadouts nagyon jó lesz mert szabadon váltogathatod hogy mi vagy
Heavy, Stealth commando stb. gyakorlatilag egy kattintással lehet váltani
Ha gyorsan akarsz fejlődni akkor max-ra kell tenned az intelligenciát 60+ ra video
20 - Unyielding Intelligence Armor x5 (at 20% health)
8 - Egghead Mutation Strange in Numbers Perk
5 - Berry Mentats
3 - Herd Mentality Mutation
3 - Broiled Scorchbeast Brain (30 Minutes) Brain Bomb (90 Minutes)
3 - Rank 3 Night Person Perk (36 Minutes: 6:00 PM to 5:59 AM in world)
2 - Bobblehead: Intelligence (1-2 Hours)+ a Buffok
15% - Inspirational Perk Card
5% - Well Rested (Alvás)
25% Cranberry Relish
100% Lunch Boxes
+magazin
Stb...ezeket ha mind használod egyszerre akkor kb 5perc egy szint
-
Gabor99
tag
-
Gabor99
tag
Flamert itt megtudod nézni milyen modok vannak hozzá nincs túl sok
Napalm tank Superior damage.
Long barrel Increased reach.
Large propellant tank Better ammo capacity. Reduced reload speed.
Huge propellant tank Exceptional ammo capacity. Inferior reload speed.
Compression nozzle Exceptional ammo capacity. Inferior reload speed.
Vaporization nozzle Superior damage. Inferior range. -
Semin
őstag
Úgy döntöttem egy időre visszatérek
Új kihívások újabb buildek alkotása 
@S.O.S.: Gondolom az angolod nem fejlődött
Azért nem tudsz sebzésben megközelíteni mert egy Sebzés nerf (csökkentés) volt azóta az egész játékban. Minden build (legonkább Bloodied) sok sebzést vesztett. Ideje új dolgokat kitalálni 
-
Gabor99
tag
Operation Tidy küldetés miután felszedted az 5 trutyit beteszed egy hordóba és utána van kész a küldetés!! Nem mindig ad Possum badge-t pont ez a nehéz benne random kb 10 ből 3 szór ad ezért kell sokszor megcsinálni de van más mód is.
A Challanges \ WORLD \ Possum küldetéseket csinálod mindegyik ha kész 1db Possum badge-t ad.
-
Gabor99
tag
A Survival Tent - Fallout 1st
Tagág esetén tudod használni fizetős 1 hónap 15eur
https://fallout.bethesda.net/en/fallout1st- Private Worlds
- Scrapbox
- Survival TentPlan: Backpack high capacity az Possum vending machine lehet megvenni 8 Possumért
ÉS a hogyan tudok szerezni kérdésre a válasz :
ezeket a küldetéseket kell megcsinálni sokszor
Campfire Tales
Stings and Things
Operation TidyTipp:
A Operation Tidy a legkönnyebb itt 5 db toxic taknyot kell felszedni kb 3 perc az egész.
de napi csak egyszer lehet megcsinálni.
A másik ami jó Campfire Tales kb 10 perc de azt sokszor meglehet csinálni 1 napÉn ezzel a kettővel pár hét alatt összeszedtem 40db
-
Gabor99
tag
Igen minden szint egyre több XP kell
PL.
lvl 50 - 8.000 XP
lvl 100 - 16.000 XP
lvl 200 - 32.000 XP
lvl 1000 - 159.880 XP
1000 után már nem nő marad 159.880 XP egy szint...Tudja valaki hogy ,hogyan kell készíteni nagyobb teherbírású hátizsákot ?
igen ez kell : Plan: Backpack high capacity mod
+60 at aditt vannak a modok leírása:
https://fallout.fandom.com/wiki/Backpack_(Fallout_76)Mod : Armor Plated , Chemist, High Capacity , Insulated , Lead Lined , stb....
-
Semin
őstag
Mindkét frakciónál van 1-1 köldetés , illetve az Overseer házában van Davenport aki ad egy "Photo Oportunity" nevű napi questet. it fényképeket kel készítened ,és az ellenséges frakciók előszeretttel veszik meg a másik bázisáról készült képeket.
@sab991 : igen feltűnt már a shotgunnál is,, lassan aktuális lesz a T-65. De annyira nem néz ki jól

Lifegiver Update : xal azért működik a regen -e nélkül is, mert oda ugrik vissza a HP-d amennyi a legnagyobb Heath bonus amit kapsz. (Rejuvenated, lifegiver stb.)
@ Plazmacucci : Úgy tudom látszik a térképen, de úgy nehéz belőni a pontos helyét.
-
-
-
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha a Purveyorra gondolsz, mar itt talalhato:
The Rusty Pick -
Semin
őstag
-
csab991
senior tag
Super Sledge-hez mindenképp a páncél ajánlatos(power armor).Valószínűleg vámpírkodsz vele, az tölti vissza az életet.

Hasznos perkek hozzá a sebzés növelők, slugger (alap, expert, master) és ami mégfontosabb a martial artist, amivel 30% gyorsabban ütsz.Legjobb távolsági fegyverek a handmade, fixer, lever action, ha kommandó vagy,
vagy pedig .50cal, LMG ha heavy.A legjobb szinergia mindenképp a melee és heavy gunner között van, én elsődlegesen heavy gunner vagyok, de könnyen át tudok menni melee-re SPECIAL variálás nélkül, vagy akár shotgunt használni.
Ha valami puskát, használsz, legyen az auto vagy nem, akkor mindenképp a Perception ami fontos.
-
csab991
senior tag
Gondolkoztam pár perken, ami nagyon jó túlélésre.
Blocker R3 (strength ágon): 45%-al csökkenti a közelharci sebzést, teszteltem működik Power Armorral és anélkül is, nagyon hasznos tud lenni ha rádszabadul egy csapat mutáns vagy ghoul.
Fireproof R3 (endurance ágon): 45%-al csökkenti a tűz és robbanások okozta sebzést
Lone Wanderer R3 (charisma ágon): 20%-al kevesebb sebzés 30%-al gyorsabb AP regeneráció. Fontos megjegyezni hogy az ilyen x %-al kevesebb sebzés perkek sokkal többet érnek mint a nyers DR ER RR statok más gearből.
Dodgy R3 (agility ágon): 30% sebzés ignorálás 30 akció pont áron, találatonként/ütésenként. Ez egy elképesztően hasznos perk ha Power Armorban vagy, de anélkül is.
Serendipity R3 (luck ágon): 30% élet alatt, 45% esély a sebzés kikerülésére, ez egy igazán erős perk, nyilván alacsony életen ér csak valamit, de ott nagyon sokat számít. -
Semin
őstag
Szia!
Ez nagyban függ attól, hogy milyen karakterrel szeretnél játszani.(mestelövész, közelharcos, vagy olyan aki nagy ágyúkkal darál stb.) Szinte végtelen a kombináció.
Minden kártya egy képességet ad/növel, általában %-os értékben.Ha megmondod milyen sílusban milyen karakterrel akarsz játszani össze tudunk állítani egy perktáblát amit követhetsz a fejlődésed során.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És akkor ki tudod maxolni.

Azért nem tudsz sebzésben megközelíteni mert egy Sebzés nerf (csökkentés) volt azóta az egész játékban. Minden build (legonkább Bloodied) sok sebzést vesztett. Ideje új dolgokat kitalálni