Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
pootzdorjah
üzenetére
Nos valóban nem volt egyszerű, én 3nap alatt tudtam elindítani

Igen futnia kell kb az összes szolgáltatásnak, win frissítések, store frissítések, mindenhol bejelentkezni, marha sokáig töltötte. Utána mire rájöttem, hogy ha várok indítás után 10 percet akkor elindul. Utána a játékon belüli hibaüzenetek, googlizás, ini fájl buhera. Akkor működött 3 napig, de aztán az ikonja fehérre váltott és ha rá klikkeltem egy olyan xbox app-ra ment a storeban ami már fel van telepítve, így ott semmit nem lehetett csinálni. Akkor nagy nehezen, sokadik próbálkozásra megint felmentek mindenféle frissítések, utána újra elindult.
Később rájöttem miért tartott a letöltés is brutális ideig. Elvileg 80GB a játék, legalábbis ezt írta az elején. Utána láttam, hogy arra a meghajtóra ahova kértem létrehozott egy 160GB-os mappát, mellé még egy 80GB-osat, majd csak most vettem észre egyik nap, hogy a C meghajtóra is tett egy 80GB-ost.

Jahh nem adok érte pénzt, nekem ez a Fallout76 sem tetszik, szerintem tök gagyi rész. Az előzőket imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest