- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előrendeltem a játékot anno, sokakkal ellentétben nekem bejött, nem bántam meg.. viszont egyéb okokból hónapok óta nem játszottam, gépcsere is volt, most feltettem megint.. a karakterem ugyan megvan, de elég sok minden változott, szeretnék új karit csinálni. Sniper build érdekelne, ha van valakinek bevált (elég sok van a neten, de olyan érdekelne, ami tényleg játszható, nem csak elméleti, tehát ha valaki ilyennel tolja, örömmel venném. Az első karakterem valahogy nem tűnik olyan életképesnek most, mint akkor, ott persze raktam mindenre ami tetszett különösebb hozzáértés nélkül, most szívesebben követnék egy profi buildet. Még mindig a szórakozás a cél persze, nem kell overkill unalom, mert az se jó..

Új hozzászólás Aktív témák
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Óra topik
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest