Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Előrendeltem a játékot anno, sokakkal ellentétben nekem bejött, nem bántam meg.. viszont egyéb okokból hónapok óta nem játszottam, gépcsere is volt, most feltettem megint.. a karakterem ugyan megvan, de elég sok minden változott, szeretnék új karit csinálni. Sniper build érdekelne, ha van valakinek bevált (elég sok van a neten, de olyan érdekelne, ami tényleg játszható, nem csak elméleti, tehát ha valaki ilyennel tolja, örömmel venném. Az első karakterem valahogy nem tűnik olyan életképesnek most, mint akkor, ott persze raktam mindenre ami tetszett különösebb hozzáértés nélkül, most szívesebben követnék egy profi buildet. Még mindig a szórakozás a cél persze, nem kell overkill unalom, mert az se jó..

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 Pro 2TB Bontatlan
- PS5 Digital 825 GB 3 kontrollerrel eladó!
- Xbox 360 Eredeti Játékok (Farming Simulator, Minecraft, Just Dance, Sonic, Fifa stb.) 1500Ft-tól
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest