Hirdetés
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
"62-es Ghoul/Scorched nekem már 30-ason is 3 lövés volt, amíg a 40-es szupermutáns 2 tár."
Ilyen nekem is előfordul néha. Csak nekem fordítva. Mondjuk ha páncélos a mutáns akkor csak a fej segít legtöbb esetben. Schorched az már nehezebb eset mert nem mindig akarja eldobni a kanalat.A kinézete nem zavar mert fps-be játszom, csak azt hittem, hogy ilyenkor már mindenkinek fasza szettje van csak én vagyok ilyen béna.
Most fegyver terén egy shotgun-ra vágyom amit egy yt videóban láttam. Nagyon op volt. 1 lövés volt minden. Most is használok egy ilyen shotgun-t csak a kistesóját. De nem mondom meg mi a neve mert fogalmam sincs.
Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van.
De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?

Ilyen leírásra gondoltam.
Biztos találnék de még nem is nagyon kerestem. Gondoltam ti tudtok valami tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Playstation 4 Slim (500GB) eladó!
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12)+ajádnék gyári ASUS táska!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest