Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz Plazmacucci #199 üzenetére

A bétával én is tök jól elvoltam, nincs ezzel semmi gond, meg is fogom venni később, de nem teljes áron.

Ráférne már a Bethesdára egy kiadós bukta, mert attól félek hogy másból nem tanulnak. Furcsa látni, hogy 10 év alatt mekkorát változott a kezükben a Fallout franchise, ill. úgy általában a munkájuk minősége. A 2011-es Skyrim óta szerintem meglehetősen rossz irányba haladnak (az építgetős DLC már ott is picit fura volt, de nem vészes mértékben), pedig a Skyrim után Todd Howardnak látatlanban bizalmat szavaztam volna bármire, amit csinál – a Fallout 4-gyel meg is szívtam.

A bétát egyébként én XONE-on toltam unokaöcsémmel koopban, és megrökönyödve kérdezte tőlem, hogy ez most azért néz így ki mert béta, vagy ilyen lesz a teljes játék is. Utána tök jól elszórakoztunk vele, tehát a grafika nem minden, de egyre nagyobb hátrányban van az ezeréves bugtenger motorjuk, már nagyon ideje lenne váltani. (Lehet, hogy én rontottam el a dolgot, mert amikor anno legelőször megláttam a Skyrim-et, azt találtam mondani, hogy "Ezzel a motorral szeretnék Fallout játékot!". Hát, végülis megkaptam, most már kétszeresen is... :U )

Remélem visszakapom a kedvenc franchise-omat a régi fényében.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés