Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A bétával én is tök jól elvoltam, nincs ezzel semmi gond, meg is fogom venni később, de nem teljes áron.
Ráférne már a Bethesdára egy kiadós bukta, mert attól félek hogy másból nem tanulnak. Furcsa látni, hogy 10 év alatt mekkorát változott a kezükben a Fallout franchise, ill. úgy általában a munkájuk minősége. A 2011-es Skyrim óta szerintem meglehetősen rossz irányba haladnak (az építgetős DLC már ott is picit fura volt, de nem vészes mértékben), pedig a Skyrim után Todd Howardnak látatlanban bizalmat szavaztam volna bármire, amit csinál – a Fallout 4-gyel meg is szívtam.
A bétát egyébként én XONE-on toltam unokaöcsémmel koopban, és megrökönyödve kérdezte tőlem, hogy ez most azért néz így ki mert béta, vagy ilyen lesz a teljes játék is. Utána tök jól elszórakoztunk vele, tehát a grafika nem minden, de egyre nagyobb hátrányban van az ezeréves bugtenger motorjuk, már nagyon ideje lenne váltani. (Lehet, hogy én rontottam el a dolgot, mert amikor anno legelőször megláttam a Skyrim-et, azt találtam mondani, hogy "Ezzel a motorral szeretnék Fallout játékot!". Hát, végülis megkaptam, most már kétszeresen is...
)Remélem visszakapom a kedvenc franchise-omat a régi fényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- Skull and Bones Special Edition Ps5 ÚJ!
- ÚJ! Xbox One és Series X Játékok
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)