Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azta most néztem csak meg, hogy mi is pontosan ez a kaméleon armor. Baromi király
Nem is gondoltam volna, hogy full láthatatlan vagy benne. Sajna én nem sok hasznát venném. de majd begyűjtök egyet, úgy is a fullos karakter kimaxolása a célom.
Majd jól jöhet egyszer.Nem is értem te, hogy járhattál már Jamaica Plain-ban mikor nekem nemrég dobta csak be a questet. Random lenne a dolog? Kétlem. Vagy quest nélkül mentél oda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is gondoltam volna, hogy full