Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a kedvenc játékom a Fallout 3, szerintem van benne 200 órám, biztos. Kiismertem, kenem-vágom, már nincs benne nehézség és mellette rendkívül élvezetes. Ez viszont valahogy nem akar beindulni. Szóval az van, hogy 3 óra játék után 5-ös szinten vagyok és el kéne jutnom Diamond City-be, avagy segítenem kéne felépíteni egy közösséget. Na most Diamond City rohadt messze van és valami kegyetlen az odavezető út. Tele fullos ellenséggel, komolyan, 3 nyugodt perce nincs az embernek és olyan arcok-lények másznak rám, hogy beszarok. Volt valami medveszerű kis nyomorék (Yao guai), kajak egy csapással elintézett. Volt olyan, hogy egy szúnyog nyírt ki, de a legkomolyabb alázás az volt, amikor egy LÉGY intézett el majdnem. Igaz, hogy szanaszét voltam fertőzve radioaktivitással, de na… Fegyverek alig vannak, de gyengék, lőszer még csak-csak. Rengeteg raider, csapatokban, ghoul hegyek, szóval nem túl sok az ellenség egy 5-ös karinak? Olyan gyengének érzem magam, hogy inkább visszamentem a kiinduló városkába, de ott meg Simseset akarnak velem játszatni. Diamond City felé meg halál az út. Szóval ez most így oké, vagy valamit nagyon elrontok? Van valami antennaállomás, lementem a pincéjébe, hát van ott egy raider spiné, olyan fegyverrel, hogy egy sorozattal gyakorlatilag kettévág. Ez oké? Bezárva érzem magam egy kis körbe, ha onnan tovább lépek, szinte biztos, hogy perceken belül letámadnak és szétszednek. Azért vagyok meglepve, mert a Fallout 3-ban ennél azért könnyebben mentek a kezdő küldetések is. Na most akkor egy pár napig pihentetem a dolgot, mert nem kicsit az agyamra ment. Addig is szívesen vennék és megköszönnék pár tippet, vagy ötletet hogy mi merre hány méter, mert kizártnak tartom, hogy normál fokozaton ennyire gáz legyen az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
- Spórolós topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD 1080/1440p Gamer : Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RX 7600 8GB / 500GB SSD / 500GB HDD
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Full HD Gamer PC / Intel i5 7500 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 500GB HDD / Garancia
- Apple Macbook Pro 14 M3 8/512GB 8C/10C 83 ciklus/100% eladó! Patika, 12 hónap bolti garancia!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest