Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap végeztem a sztorival (lvl63-on). Persze csak az egyik fajta befejezéssel. Ezek után gondoltam jobban összefoglalva leírom a játékról kialakult véleményemet.
Első igazi Fallout élményem volt. És nagyon magával ragadott. Mindig nagy lelkesedéssel ültem le vele játszani, és fogok is a jövőben is. Azt tervezem, hogy kezdek egy másik karaktert, és teljesen eltérő módon újrajátszom majd valamikor. Mert most szerintem a Fallout 3-at fogom végigjátszani. Sokan írták/mondták, hogy az jobb. Remélem nem csak azért mert az szép emlékként él bennük, hanem valóban jobb játék.
Leírom az általam negatív és pozitív dolgokat, és a véleményemet a játékról. Teljesen spoilermentesen.Negatívumok:
-A terminálba beragadós bug. Amit most fognak javítani szóval nem sokáig jelent már problémát. Érdekes módon nekem a játék elején volt jellemző, egy darabig nem, aztán tegnap megint előjött. És tegnap kb 10perces szívás után sikerült egy ajtót kinyitnom. Lehet valóban az ini buhera okozza, akkor magamra vessek, de ha jön rá hivatalos patch akkor nem valószínű.
-Settlemen küldetések. Ha kell, ha nem akkor is kapod. Tele van velük a Pip-boy. És általában nagyon unalmasak.
-Belső terek kinézete. Nem feltétlenül nagy baj. De van ahol tényleg feltűnően randa a játék.
-Nincs re-spec. Vagyis újra talentelés. Vagyis újraperkelés. Legalább egyszer lehessen. Be is vallom, hogy én a játék folyamán egyszer újraperkeltem. Nekem túl új volt ez az egész Fallout, az egész rendszer. Nem tudtam mire számítsak mire tegyek pontokat. És elsőre teljesen rosszul csináltam. Semmi más "csúnya dolgot" nem használtam a végigjátszás során. De úgy voltam vele, hogy nem fogok 40-50óra játékidőt a suttba dobni és kezdeni egy új karaktert.
-Könnyű a játék. Még Survival nehézségen is. Meg lehet halni, bele lehet szaladni buta halálokba. De kis odafigyeléssel. Jó Perkekkel, komolyabb kihívás nélkül teljesíthető benne minden.
-Teljesítménybeli, és technikai gondok. Ahány pc, annyi féle baj. Van akinek akad, van akinél sok a bug. Ezt én csak azért írom mert nekem ini-t kellett buherálni. Onnantól semmi baj nem volt a játékkal. De rögtön azzal kellett kezdenem.
-Érzelemmentes, gagyi párbeszédek.
-Karakteranimációk
-Buta companion AI. Hát ezek a segítők néha amit leművelnek...botrány.
Főleg mikor menekülnék és elállja az utat. Teherhordáson kívül semmi hasznuk. Ja de én terminálok feltörésére használtam őt. Semmi másra.Pozitívumok:
-A világ, a hangulat. Hát úristen! Imádok benne mindent. Nagy, lélegző világ amire rátelepszik ez a poshadt poszt-apokaliptikus hangulat. Nagyon átjön az egész. Már a játék eleje is nagyon jó azzal a retro-futurisztikus kis világával. Egy abban a korban játszodó játékot is nagyon kipróbálnék.
-A grafika. Rengeteget rátesz a hangulatra. Írtam negatívumként a belterek megjelenítését. De összességében szerintem néhol annyira gyönyörű, hogy az képes elfeledtetni a rosszabb pillanatait is.
-A szabadság. Arra mész amerre akarsz, és azt csinálsz amit akarsz.
-Rengeted tartalom. Küldetések, kazetták, olvasnivalók. Csak fel kell fedezni őket.Összességében, nagyon jó élmény volt számomra. Hiába írtam több negatívumot. Akkor is az év egyik legjobb szórakozása volt számomra. Elhiszem a rajongóknak, akik mondjuk az első három résszel is játszottak, és szerették őket, hogy rosszabb lett, hogy nem annyira jó. Mert tényleg vannak hibái.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Horgász topik
- iPhone topik
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Főleg mikor menekülnék és elállja az utat. Teherhordáson kívül semmi hasznuk. Ja de én terminálok feltörésére használtam őt. Semmi másra.