- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Aha leszedtem én is, kipróbáltam. Csak nem értem hogy hogyan fog ez pl. a PC-s játékhoz kapcsolódni...connection setupnál ki lehet választani a PC-t, a PS4-et, Xbox One-t. Ha rányomsz valamelyikre kiírja hogy "scanning for devices", na ezt nem értem, hogy ilyenkor mit scannel. Wifin kapcsolódik majd az adott eszközhöz, vagy felhőn keresztül, vagy hogy? Nem látom hogy be lehetne jelentkezni bármilyen felhőbe (Steam, PSN, Xbox Live)....
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- A Vatikánba költözik az AI
- Robotporszívók
- LEGO klub
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest