- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello,
Érti valaki ezeket az áttöltési időket a játékban?
- Az első betöltés, menüből elég gyors.
-- Utána viszont a játékban már iszonyúan belassul, pl a léghajón már nevetséges átmászkálni.
- ALT TAB után sokszor felgyorsul (esetenként azonban crashel ha sok képernyőn csinálom ezt, és zavaró
)
- Skyrim SE (ugyan az az alap engine) nem volt ilyen gondom
- Nem használok modokat (első nekifutásom)
-- Majd jó lenne később modozni, meg van saját mod ötletem is
- Steam overlayt és felhő syncet kikapcsoltam, bár nem ez volt a gond.Keresgéltem elég sokat online, de nem találtam semmi valóban használhatót (azaz aminek nincs komoly mellékhatása, pl új bugok a fizika számolás miatt), ha jól értem az alap probléma, hogy a játék engine fix 60FPS-re van kötve, ehhez sajnos valamiért az áttöltés is igazodik. // Skyrimban ez miért nem volt gond?
Nem új a gépem (SSD, 16GB DDR4 van), de pl: Cyberpunkban kb instant áttöltéseim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)